VIP Brother 2 - 4

• 41 048
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Очаквайте сензационни разкрития относно конкретен ВИП-съквартирант утре вечер във ВИП Брадър-Live.Пикантерията е нечувана досега в телевизионния ефир на България. "адвокат,родител на съквартирант,и роднина на известен бизнесмен." Някой знае ли нещо по въпроса? И какво ли ще означава това.. newsm78

а сега де   Thinking що е станало  newsm78

# 976
Сега слушам Някой ден на Азис.
Тва е егати песентаааааааааааааа!!!
А,тази ми е любима!!!И клипа!

# 977
Сега слушам Някой ден на Азис.
Тва е егати песентаааааааааааааа!!!

Тази песен е на Десислава. Пя я при Славчо.

# 978
  • Paris
Тази е друга дето казваш ти.
pina откъде мога да дръпна клипа?

# 979
Може...имам алергия към творчеството на Азо.

# 980
  • Paris
А кво ще кажете за:
Зад гърба ми говориш цинично
и ме гледаш така иронично...

# 981
jaklins,не знам! EmbarassedАз го нямам,допреди 2 месеца го даваха по 10 пъти на ден по музикалните чалга канали и от там съм му се нагледала!Песента е много хубава,няма нищо пошло в нея,клипа е много майсторски и красив! Peace

# 982
А кво ще кажете за:
Зад гърба ми говориш цинично
и ме гледаш така иронично...

Е това е на Деси...Азис кво общо има

# 983
Аз пък видях точно излизането на стриптизьорката, Бате ти милионер я нацелува, тя си грабна шапката и обратно през вратата на изповедалнята.

imenno, тя се отърка в Банов ( или по-точно той в нея), след което момичето си замина. Малко по-късно той каза " поне да беше останала още 3 минути да свърша". Запомних, защото леко бях... отвратена от този чичко. Sick

# 984
# 985
Вече съм чалгарка, цяла сутрин вършея из вбокс7 и се запознах с творчеството на азис и деси.

Ще си възобновя повръщането  Mr. Green
Аз пък снощи гледах "Оркестър без име"  

# 986
Вече съм чалгарка, цяла сутрин вършея из вбокс7 и се запознах с творчеството на азис и деси.
Калинче, харесват ли ти?
Имат жестоки парчета, нали?

Има парчета да паднеш под масата  Crazy, сега чак разбирам сестра ми като ми разправяше, че имала един диск с песни на азис, ненадписан в колата, скрит дълбоко и си го слушала като е сама. ...

и моя да ти кажа е ненадписан  Crazy
и той в колата, да не скандализирам западноевропейците. Laughing
само слушай на нашия човек " не казвай любе лека нощ' за какъв глас става в-с.

запознах се с творчеството му 2004та, като се връщахме от морето в един микробус....

# 987
Аз не слушам чалга,но творчеството на Десислава е съвсем друго нещо.Нея дори не я възприемам като чалгаджийка.Има страхотни песни и от тези,които съм слушала,няма някоя лоша.Виж Азис си е чист чалгар,какъвто и глас да има.

# 988
Деси Слава от едно време я почитам , 2 много хубави песни имаше- Следи от сълзи и Не вярвам.
Дръпнете си ги отнякъде.

# 989
ВИП Мами,   bouquet! Може ли някой да систематизира какво стана до този момент....

Имаше май номинации и тез от Нова имат близо ден и половина да нагласят нещата... Каква манипулация само.. Направо се отвращавам от реалитито... То това ако е реалити, аз съм извънземна.....

Секс в Къщата - дали е вярно? Разни компромати... Нещо вече на никой не вярвам.. Всичко се знае предварително и само се чака момента за да се пусне.... И после моля ви се ще има СМС-и #Crazy - това вече е гавра..... За мен тези Брадъри стават нещо от рода на Болен здрав носи....

Христина и Здравко се опитват да се карат... Той не обича тя да пуши толкова много,а Дино пак влезе в употреба....
Застаряващ амортизиран плейбой - към Здравко от Христина.

Общи условия

Активация на акаунт