VIP Brother 2 - 4

• 40 963
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Стара Загора
Не не спорят. Върви нормално.  Mr. Green

# 1 186
  • София
Спорят ли какво да си купят?
По Нова + пак ни забавляват с апаратната... Sad

#Cussing out Да.....Аз имам свободен един час и те естествено ще пуснат апаратната #Cussing out

Казвайте какво става, че изписах страницата Mr. Green

# 1 187
  • Стара Загора
Сега са на санитарните материали. Тишо не ползвал тоал. хартия - карал със шишето.  Laughing

# 1 188
Сега са на санитарните материали. Тишо не ползвал тоал. хартия - карал със шишето.  Laughing

Много е готино, особено ако е разстроен smile3550

# 1 189
  • Стара Загора
Не могат да се съберат в бюджета. Ама и тия от ББ са им друснали едни цени... майка плаче.

# 1 190
  • София
Еееееееее, голяма работа като ги видим как поръчват Crossing Arms Вече много ме дразни тая апаратна-не могат всичка да излъчат, какво толкова спират #Cussing out

# 1 191
  • София
ей тая песен на Деси ми харесва  http://www.vbox7.com/play:4cc842bd

# 1 192
  • Варна
петя си мисли, че венета е влязла с тайна мисия да ги побърка  hahaha Joy

# 1 193
  • Варна
...и да прави интриги. За мисията не позна, в останалото правилно се е ориентирала.

# 1 194
Е , "секса в къщата не е мираж вече" каза Милен Цветков.Довечера ще видим ,коя е двойката според мен са Христина и Здравко.
за тази култова реплика влязла вече и в новинарските емисии на Найден трябва да му плащат.

# 1 195
  • Варна
деси каза, че е пъшкала в много от песните на колежките си, а азис каза, че за храна от кемпински ще прави една седмица секс в къщата

# 1 196
Тоест първа познах...а на Кънчев ще му предам специалните Ви поздрави  Joy Joy Joy
Да си смети гаджето по-добре.  Crazy

# 1 197
горката Венета, не може да си роди детенце, понеже няма кой да й помага
Христинка нещо се е изнервила Simple Smile току си вземе детето под мишница и го занесе някъде другаде.
Ама тя верно винаги е недоволна от нещо. Ебати жената. Още не мога да вдяна какво точно иска.

# 1 198
Венета пробва да удари зрителите по чувствителната струна - как искала да има дете, ама нямала къде да живее, ако напусне работа нямало после кой да я вземе на работа и т.н. Разказва как с Тихомир ходели на брачен консултант, ама той не искал да ходят повече и т.н. и т.н.

# 1 199
Да бе да, ние този филм вече сме го гледали.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт