ВРАЖДА - гръцки сериал по bTV

• 14 977
  • 162
  •   1
Отговори
# 135
Преди това бяха на всяка трета минута, изрично гледам кога има реклами, на 3, 6, 9, 12, 15... и т.н. А понякога не е имало никакви реклами. Те не са предварително в записа, си изкачат, според алгоритмите. В момента съм в Полша и като пусна, ми вървят полски реклами и в YouTube, и в dailymotion...

# 136
  • Бургас
Аз се опитвам да го гледам в Турция. Проблема тук е, че интернета е много слаб. Иначе една серия се гледа най - много с три кратки реклами на турски. Тази тъпотия с многобройните реклами за съжаление е само при нас!

# 137
Не знам какво е станало,  но всички епизоди в dailymotion  са свалени. Мрън.
Дали може да се гледат някъде другаде?

# 138
Много лошо! Защото аз силно изоставам. До 78 еп. съм стигнал. По БТВ плюс винаги се пазят месец назад, така че трябва да има до 20 епизода назад.

# 139
Не знам какво е станало,  но всички епизоди в dailymotion  са свалени. Мрън.
Дали може да се гледат някъде другаде?

Аз също съм много разочарована, защото си го гледах там. Не винаги мога да следя по телевизията. Иска ми се да го гледам напред.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 19:10 от Boryana Argirova 787424

# 140
И аз сега отварям ,бях стигнала до 97 епизод Sad доста напред съм ,а снощи бяха качили и 98 и 99 ,но си ги оставих за почивните дни Sad

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 00:05 от Dobriana32

# 141
Аз не съм отваряла, но също изостанах много заради работата ми и се надявах там да наваксам...

# 142
Започнаха да ги качват. Епизод 100 е на линия, останалите са доста разбъркани.

# 143
Не намирам от 98 епизод нагоре. Къде ги търсите?

# 144
# 145
Аз ги гледам във VOYO

# 146
Не мога да намеря 98 епизод

# 147
# 148
Здравейте! Понапреднах аз с епизодите на бтв плюс и ми се иска да споделя няколко мисли, но няма, защото не знам кой докъде е стигнал.
Само си разсъждавам за едно нещо, което ми направи впечатление - във враждата уж участват само мъже, отмъщението е насочено от мъже към мъже, не закачат сами жени и т.н. Но всъщност най-големите грешки, които са повлекли събитията като лавина, са на жените.
С удоволствие бих прочела и книгата, ако я имаше на български.

# 149
Аз съм на 86 Еп, много назад. Не знаех, че има книга.

Общи условия

Активация на акаунт