ВРАЖДА - гръцки сериал по bTV

• 9 845
  • 133
  •   1
Отговори
# 120
Нека се разберем... ако нещо не е излъчено по БТВ или Войо, да се коментира в спойлери.
Или поне по-важните неща да се пишат в спойлери и отгоре с предупреждение. И който не иска, да не кликва. Аз си гледам сериите наред, не исках да чета предварително, че убиват Петрос, това не е излъчено по БТВ.
Кой за кого се жени, умира ли някой и т.н., това са супер ключови моменти от сериала, не ги издавайте така.

# 121
Нека се разберем... ако нещо не е излъчено по БТВ или Войо, да се коментира в спойлери.
Или поне по-важните неща да се пишат в спойлери и отгоре с предупреждение. И който не иска, да не кликва. Аз си гледам сериите наред, не исках да чета предварително, че убиват Петрос, това не е излъчено по БТВ.
Кой за кого се жени, умира ли някой и т.н., това са супер ключови моменти от сериала, не ги издавайте така.
Написах ,защото вече беше коментирано . Щом тука се предоставят серии напред ,нормално е някой да ги гледа . Вече се знае къде са качени . Но, да -нека не издаваме напред,тези ,които гледаме.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 10:13 от Dobriana32

# 122
Аз без да искам се спойлнах за Петрос от Уикипедия. Не знаех обстоятелствата, но за мен след това връзка между Аргиро и Астерис не може да има и щастлив край не може да има. Не знам как биха преминали през това и то винаги ще е между тях .

# 123
Имам чувството,че действието се развива в Сицилия,а не на гръцки остров. Калиопи е такава черна душа ,всичко лошо в селото се случва по нейна вина. Тя още не е излязла от средновековието!

# 124
Факт е, че Калиопи е човек с консервативни възгледи, което изиграва лоша шега на синовете й. Лошо е,че заради събитията от миналото, Калиопи продължава да пречи на младите. Кой знае още какви тайни крие...

# 125
  • гр.София
Калиопи ще е виновна и за това, че Астерис стреля по Петрос. В интрото за утрешния епизод го дадоха. Тя много се постара да настрои Астерис против Аргиро и семейството ѝ и резултата е налице Sad

# 126
Надявам се, че поне Калиопи ще започне да изпитва угризения на съвестта... А Мария Цомпанаки е брилянтна в този образ.

# 127
Мария Цобанаки.  МП=Б.   НТ=Д.
И т.н. Grinning
Калиопи ще е виновна и за това, че Астерис стреля по Петрос.
Моля ви, слагайте тези неща в спойлери. ПЛИЙС. Не всички гледаме напред, аз гледам епизодите по БТВ, вечер. Изобщо не съм стигнал до никаква стрелба по Петрос, сега вече издавате и кой бил стрелял. Ами не искам да го чета във форума, преди да съм го видял от самия сериал. Нищо не ви пречи да слагате един спойлер, отнема 2-3 секунди повече.
Ако е за някакви неща, кой се напил, кой изпял песен, каква клюка казал отчето или някакъв битовизъм.. окей.. Ама тук става въпрос за убийство, по дяволите. Това са ключови моменти в сериала. Също както сватби, раздели и т.н. Не ги издавайте без спойлер, не всеки иска да знае предварително.

# 128
Аз също ще помоля информация за следващите епизоди да се слагат в спойлер. Не гледам напред епизоди, а следя по телевизора (даже понякога се случва да връщам назад по телевизора).

# 129
  • гр.София
Това е от края вчерашната серия. Днес го дават. Не издавам нищо предварително, защото също го гледам по БТВ.

# 130
Днес беше много тежък епизод. Марина и Ирини са съсипан. Макар и сериал, стана ми мъчно. Да изгубиш сина си и внука си -  да не дава господ на никого такава мъка.
За Астерис също. Със сигурност беше съсипан от станалото, защото Със сигурност не е искал да стане така. Не знам как ще си оправят отношенията с Аргито след тази случка...

# 131
Не знам дали е дадено, мисля че вече е излъчено е петък, но за всеки случай в спойлер.

Скрит текст:
Петрос също е виновен, изрепчи се и се направи на мъж. Астерис тъкмо мислеше да си тръгва, когато Петрос стреля по стъклото. Можеше да спре до там. Семина защо не направи опит да ги разтърве, бе знам. Много тъпа ситуация. Дано поне тя да даде малко светлина след събитията.

# 132
Аз съм стигнал до 77 еп. и изоставам. Не ми достига време. Като пробвам по daily motion да гледам напред, адски ме изнервят рекламите на всеки 3 минути. Те наистина са на 3 минути, прекъсват по средата на репликата. Разделя ми се удоволствието от гледането. И затова се спрях на сериите, които дават по БТВ, те няма да избягат, така или иначе. Да, гледам седмица след останалите, но е важното да ги гледам.
Това е сериал, който с напредването си ми става все по-интересен. Докато "Изкупление" и "1001 нощ" тръгнаха много добре, но после ги разводниха и ми дотегнаха, отдавна ги зарязах.

# 133
Не съм гледала серии напред, защото постоянната поява на реклами ме изнервя много. Отвратително е. Но какво да се прави..
Иначе това в последния спойлер е дадено, но все пак е кофти, че Петрос почина. Дано Семина да разкаже

Общи условия

Активация на акаунт