ВРАЖДА - гръцки сериал по bTV

• 9 493
  • 129
  •   4
Отговори
# 120
Нека се разберем... ако нещо не е излъчено по БТВ или Войо, да се коментира в спойлери.
Или поне по-важните неща да се пишат в спойлери и отгоре с предупреждение. И който не иска, да не кликва. Аз си гледам сериите наред, не исках да чета предварително, че убиват Петрос, това не е излъчено по БТВ.
Кой за кого се жени, умира ли някой и т.н., това са супер ключови моменти от сериала, не ги издавайте така.

# 121
Нека се разберем... ако нещо не е излъчено по БТВ или Войо, да се коментира в спойлери.
Или поне по-важните неща да се пишат в спойлери и отгоре с предупреждение. И който не иска, да не кликва. Аз си гледам сериите наред, не исках да чета предварително, че убиват Петрос, това не е излъчено по БТВ.
Кой за кого се жени, умира ли някой и т.н., това са супер ключови моменти от сериала, не ги издавайте така.
Написах ,защото вече беше коментирано . Щом тука се предоставят серии напред ,нормално е някой да ги гледа . Вече се знае къде са качени . Но, да -нека не издаваме напред,тези ,които гледаме.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 10:13 от Dobriana32

# 122
Аз без да искам се спойлнах за Петрос от Уикипедия. Не знаех обстоятелствата, но за мен след това връзка между Аргиро и Астерис не може да има и щастлив край не може да има. Не знам как биха преминали през това и то винаги ще е между тях .

# 123
Имам чувството,че действието се развива в Сицилия,а не на гръцки остров. Калиопи е такава черна душа ,всичко лошо в селото се случва по нейна вина. Тя още не е излязла от средновековието!

# 124
Факт е, че Калиопи е човек с консервативни възгледи, което изиграва лоша шега на синовете й. Лошо е,че заради събитията от миналото, Калиопи продължава да пречи на младите. Кой знае още какви тайни крие...

# 125
  • гр.София
Калиопи ще е виновна и за това, че Астерис стреля по Петрос. В интрото за утрешния епизод го дадоха. Тя много се постара да настрои Астерис против Аргиро и семейството ѝ и резултата е налице Sad

# 126
Надявам се, че поне Калиопи ще започне да изпитва угризения на съвестта... А Мария Цомпанаки е брилянтна в този образ.

# 127
Мария Цобанаки.  МП=Б.   НТ=Д.
И т.н. Grinning
Калиопи ще е виновна и за това, че Астерис стреля по Петрос.
Моля ви, слагайте тези неща в спойлери. ПЛИЙС. Не всички гледаме напред, аз гледам епизодите по БТВ, вечер. Изобщо не съм стигнал до никаква стрелба по Петрос, сега вече издавате и кой бил стрелял. Ами не искам да го чета във форума, преди да съм го видял от самия сериал. Нищо не ви пречи да слагате един спойлер, отнема 2-3 секунди повече.
Ако е за някакви неща, кой се напил, кой изпял песен, каква клюка казал отчето или някакъв битовизъм.. окей.. Ама тук става въпрос за убийство, по дяволите. Това са ключови моменти в сериала. Също както сватби, раздели и т.н. Не ги издавайте без спойлер, не всеки иска да знае предварително.

# 128
Аз също ще помоля информация за следващите епизоди да се слагат в спойлер. Не гледам напред епизоди, а следя по телевизора (даже понякога се случва да връщам назад по телевизора).

# 129
  • гр.София
Това е от края вчерашната серия. Днес го дават. Не издавам нищо предварително, защото също го гледам по БТВ.

Общи условия

Активация на акаунт