Отговори
# 1 245
Уф, явно не може човек да се притеснява за едно нещо, ..аз няма да споделям, че и при нас се събра.
Добре, че се е разминало с уплаха.

За имунизациите, логва се родителят, който е избрал ЛЛ на детето в НЗОК с пик на НАП, НОИ или КЕП.. и излизат имунизациите по ЕГН. ( От хелп деска на НЗОК ще кажат как, ако не се ориентирате) Принт. Не се протеснявайте, ако някоя е забавена, само статус искат.
Преди няколко години така направих след като ЛЛ ми се направи на интересна.

Много благодаря за идеята.

# 1 246
  • Бг-мама
Да се включа и аз със нещо старо но много свежо.
https://mamaninja.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE/ … velika-ontogeneza

# 1 247
И ние с ужасно преживяване снощи. Отивахме с мъжа на гости. Наборът тръгнал с кучето навън да прибира сестра си от тренировка. Кучето се мушнало в асансьора и вратата се затворила преди да успее синко да влезе. Била е с повод. Тя е много малка /чихуа/. Няма да описвам с подробности само ще кажа, че се наложи да идва техник да я отклещи, първо мислехме че е умряла. Синът ми преживя най-големия ужас в живота си. Слава богу съседите са помогнали докато се приберем. Съседът завел сина да вземат сестра му, а съседката се погрижи за кучето. Изключително съм и благодарна. Слава богу то е само с навехнато краче.

В тази връзка и аз забравих за класиране, МОН и т.н. Вече изобщо не ми пука в кое от 5-те училища, които се писали ще влезе. Най-важното е да са здрави, да обичат ближните си, животните и да станат Човеци с главно "Ч". Има много по-важни неща от немски или френски, математика или хуманитарни. Бъдете здрави!

# 1 248
  • София
Излезли са баловете в таблицата. Уау, имаме места със 200 и 187. Как стана тая магия, не ми е ясно! 😁

# 1 249

Много е яко..посмях се.
То обаче важи само за софийското НВО..където борбата е немилостно жестока. И може би в още една или две области.
Извън София няма чак такива извращения.

Ваня, какво сте пруживяли..ужас. 
Радвам се че всичко е добре!!

Рокстар..никаква магия не е. Вземат се различни оценки от дипломата и различно е удвояването или утрояването от нво-то.

# 1 250
Излезли са баловете в таблицата. Уау, имаме места със 200 и 187. Как стана тая магия, не ми е ясно! 😁
Това е балът на вашето дете за всяка от паралелките, които сте написали в желания. Не е класирането. Всяка паралелка балообразува по различен начин.

# 1 251
  • София
Е аз ги смятах с ЧЕ и Кмит и пак ги докарах до към 175.
Знам, че не е класирането. Но все пак е някакъв мъничко по-висок шанс.

# 1 252
  • София
Vania_Svet, горкото дете! И много се радвам, че кученцето е живо ❤

Плюйте си в пазвата!

# 1 253
  • Бургас
IMV, Vania, дано лошото вече е зад гърба ви! Радвам се, че при всички нещата са се развили благополучно! Опожареният апартамент дано е с малко щети!

# 1 254
Simple Smile Радвам се за вас Simple Smile

# 1 255

Зависи как ги смяташ и дали правилно ги смяташ. С удвояване на оценка от НВО ли е...с утрояване ли и на коя. Оценките от дипломата правилно ли приравняваш на съответните точки?

# 1 256
Ужасна вечер за IMV и vania. Важното е, че са с добър завършек.
Аз мисля, че можеха да направят сроковете така, че до вчера да е срока за излизане на класирането. Два дни размисъл и от понеделник да тече срока за записване. Но откъде в администрацията толкова мисъл. Е това е най-жалкото, борба свободен стил за образование, а тези дето уж са образовани и ни управляват са гола вода.

# 1 257
Това, че ние сме нетърпеливи не означава, че някой трябва да си претупа работата, за да сме доволни.
Аз предпочитам да излезне качествено класиране, отколкото грешно, но по-бързо. Колкото технологично време им трябва на хората, толкова...

# 1 258
  • Отвъд алеята зад шкафа
То класирането не е с дълъг срок. Но 10 дни между резултатите и реденето на желания е доста.

# 1 259
То класирането не е с дълъг срок. Но 10 дни между резултатите и реденето на желания е доста.
За нас като странични наблюдатели сигурно е доста, но не знаем колко време отнема да се вкарат всички оценки от свидетелствата на цялата страна през това време, да се проверят да няма грешки  и т.н. процеси, които за нас са невидими, но са необходими за качеството на процеса.

Общи условия

Активация на акаунт