Отговори
# 1 320
Аз сангрия от Лидл,която се оказа изненадващо хубава...
И аз взех днес една сангрия пробно, мъжа ми взе, че много я хареса и каза, че само такова ще пие лятото Smiley тествах малко, не е лоша, ама аз не съм по пиенето, та повечето си я глътна той.

Преди малко приключих с гладенето на 3 суитчера, 2 долнища, 10 чифта къси панталони, 22 тениски - понеделник народа заминава на лагер за 6 дни, и в стаята им ще падне голямо разместване, разчистване и т.н. неща, дето с тях вкъщи не са приложими. От сега потривам доволно ръце колко неща ще заминат към кофите за боклук навън... Smirk

Хм... дали не трябваше да кръстя темата "Пиянството на седмокласнишките майки"?! SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 23:23 от Vili Dim.

# 1 321
Аз удържам фронта без алкохол.😁😊 Релаксирам с италиански учебници и книги. Хем полезно, хем не ми се налага да ме проверяват дали съм човек.🤣

# 1 322
# 1 323
Да не си наченал другата половина от шишето...м...Grinning

Класиране йок. Копчето няма кой да натисне...

А, не. Всеки ден концентрат е лоша работа. Другата половина стои за по-добри времена 😂 сега съм на вино. Какво да ви правя, не обичам Бело, червено пия и това е

Добре, че детето НИКОГА не излиза на тази тераса и не вижда какви ги върши баща му...пред него никога и не пуша. Е, той знае, че с майка му пушим, но се стремим да не ни вижда и отсега сме му набили канчето колко са лоши и алкохола, и цигарите и сме му казали никога, ама никога да не опитва. Дано ни е чул...той че ни е чул, чул ни е, но какво ще стане, само Господ знае. И двамата хиляда пъти сме му обяснявали, че да се пие и да се пуши е ужасно. Радвам се, че не ме вижда...той никога не излиза на тази тераса, въобще сме му казали, че на терасите е ужасно, защото като малък се катереше навсякъде и умирахме от ужас да не падне и затова сложихме решетка на 8-ми етаж. Та поне се надявам, че никога не ме е виждал да пия. И то заради вашата тема и затова, че го мисля догодина как ще бъде, че затова...

Моят мрази да пуша, защото е забеляал, че едната му баба кашля от цигарите и много се дразни дори, когато леко се изкашлям. На тинейджърката й е все тая, но засега не е залитнала по тютюна. За пиенето също не съм забилязал да я влече. Предимно на бирата залагам и синът все ме пита как го пия това горчивото.

Колкото до еврото и кредитния рейтинг, ок ама оставаме държавата на Бейко и Шиши.

Относно решетките, махнете ги хора. Като затвор е така, а и надали скорошен седмокласник би се катерил по терасата.

# 1 324
  • София
Аз съм отделена от набора, по женски със сестра му сме на гости на баба му. Една вечер с едните приятелки на вино, другата вечер с другите - да ви кажа голям релакс и отмора. Не че не съм рефрешвала сто пъти, но някак свалих напрежението. 🥂
За терасите - аз изпитвам ужас и напълно разбирам Мецан. Първо, че аз имам проблем с вестибуларния апарат и съответно придобих страх от височини, второ, че младежът е много висок и имам страх за него, защото всички парапети са му до кръста. Господ да ги пази! Не мога да сложа решетки на всички балкони.

# 1 325
Аз имам фобия от високо, а на децата винаги сме обяснявали, че нямат работа на терасата (шести етаж) и са ни слушали. Малкият сега е на фаза яко катерене ама все си мислим, че е достатъчно разумен (ще бъде втори клас), за да се пази.

# 1 326
  • София
Скрит текст:
Майки пийват настървено
бяло, розово, червено.
В Лидл други са се сврели
и сангрия са си взели.
Трета  джинчета си жулва,
броя чашки май потулва.
Свил се татко на балкона,
чинно седнал си на трона.
Чашката му малко куца,
в гърлото засяда  буца -
къде наследникът ще  учи
дали в живота ще сполучи
колкото една мадама,
баровка била голяма-
бялото на двора пие,
маникюра си не крие.
Мислят я за МОН служител,
а тя на правдата бранител..
Та пийва тоз' баща червено,
питието не е похабено -
със него буцата минава
и таткото спокоен става.
Друг се плаши от високо,
да бръкне в избата дълбоко,
чашка-две като обърне,
 в смелчак голям ще се превърне.
Решетки затова  не слага,
няма я да се излага..
В работата поривист,
и той кат' мацката юрист -
при малък и голям проблем
ползват все един мехлем..
Алкохол се той зове,
стопява всички ледове..
Изводът  какъв е, хора?
Истина се ражда в спора..
Или до дъно консумираш
и истината там откриваш..

# 1 327
  • Сф
Русалка Joy  Flowers Bouquet

# 1 328
Скрит текст:
Скрит текст:
Майки пийват настървено
бяло, розово, червено.
В Лидл други са се сврели
и сангрия са си взели.
Трета  джинчета си жулва,
броя чашки май потулва.
Свил се татко на балкона,
чинно седнал си на трона.
Чашката му малко куца,
в гърлото засяда  буца -
къде наследникът ще  учи
дали в живота ще сполучи
колкото една мадама,
баровка била голяма-
бялото на двора пие,
маникюра си не крие.
Мислят я за МОН служител,
а тя на правдата бранител..
Та пийва тоз' баща червено,
питието не е похабено -
със него буцата минава
и таткото спокоен става.
Друг се плаши от високо,
да бръкне в избата дълбоко,
чашка-две като обърне,
 в смелчак голям ще се превърне.
Решетки затова  не слага,
няма я да се излага..
В работата поривист,
и той кат' мацката юрист -
при малък и голям проблем
ползват все един мехлем..
Алкохол се той зове,
стопява всички ледове..
Изводът  какъв е, хора?
Истина се ражда в спора..
Или до дъно консумираш
и истината там откриваш..

ще дам всичко то себе си това творчество да остане вовеки в моите анали! Брилянтна!

# 1 329
Русалка,абсолютен талант си!

# 1 330
  • София
Добро утро! Поезията на Русалка може да е заглавие на новата тема 😀😃 "майки пият настървена- бяло, розово, червено" 😀😃
Чудо !

# 1 331
  • София
Аз съм на биричка тия дни. Наборът е при баща си и е дал пълен пас. Аз се ядосвам, че после той ще се ядосва и така си тече живота...
След две седмокласни кампании ми дойде прозрение:
Каквито и да са точките, изискванията на господата и госпожиците ще са повече, така че каквото и да изберат, пак ще са недоволни. 😁

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 09:26 от Rockstar

# 1 332
Аз не пия, но нон-стоп съм със слушалки в ушите и яко съм набичила музика... Времето минава неусетно така. Sunglasses
Гледам концерта на Ози и такава носталгия ме обзе, че класирането ми стана последна грижа. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 333
  • София
А знаете ли кога излиза таблицата с минималните балове при първо класиране? В същия ден ли,т.е утре?

# 1 334
  • Стара Загора
А знаете ли кога излиза таблицата с минималните балове при първо класиране? В същия ден ли,т.е утре?
Някои области на същия ден по-късно, други на другия ден

Общи условия

Активация на акаунт