Отговори
# 1 515
Аз пък отивам на море във вторник - живот и здраве ...баща му ще ходи го записва,защото скъпата му майка, кво е гледала , гледала тия графици и класирания и реши още края на април да букне едно моренце за 15 юли . Бях решила , че тогава свършва 2-ро класиране ...ама не съм видяла ,че то в един документ били 3 графика - за 5-ти, 8-ми и 11-ти клас ( май)...ама кой да скролне надолу и да прочете ...та така ...реших,че от морето няма се откажа ..надявам се да няма проблем ( разведени сме , ама все пак му баща , мисля си ,че няма кой да пита какъв е и защо е там ...даже и една фамилия носят ...за разлика от нас )Joy
Та така ...нито знам къде ще го класират , нито какво ... но съм заслужила малко почивка ,щото и аз човек ....а алкохола не съм го спирала ,че тепърва да го почвам ...само сменям вида и местоположението на което ще се консумира Joy

И аз няколко пъти направих същия номер с грешната таблица Wink Изкарах си ангелите, че не съм разбрала и съм пропуснала срока.
Би ли споделила как подредихте желанията. Вашият случай ми се е загнездил в съзнанието.
СМГ, НПМГ,91, 73,ТУЕС( до тук нямаме никакъв шанс :joy ) , Джон Атанасов и 35. са омешани , и после английските 2 -те , 51. , 31., нещо такова се оформи..мислихме ,мислихме ...и в крайна сметка , детето си реши така ..надявам се да не съжалява и какъвто му е късметът ...

# 1 516
paulieM, дано му е на късмет. И аз бих подредила по същия начин в тази ситуация

# 1 517
Спокойна нощ от мен и дано копчето, наистина го натиснат по-рано в деня!
До сега четох в миналогодишната тема за 1 класиране - към 13:30 ч са излезли резултатите (при дадена информация 15 ч). Да видим тази как ще е.

# 1 518
Днес (по някое време) е Денят на Справедливия съд! Честито на печелившите и моля, заемайте местата си по-бързичко, че есен стана! Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 01:53 от Venelina - Umi 782740

# 1 519
И аз направих една протоколна проверка за класиране в 6:00 Grinning
Е, няма ..

# 1 520
Аз съм майка на шестокласничка, но се вълнувам заедно с вас.
Пожелавам късмет на всички деца, да попаднат в хубава среда, да намерят истински приятели. Преди всичко, да бъдат здрави и да ви радват! 🍀🍀🍀

# 1 521
От класа на сина ми 90% по мат са с под и около 50 точки на оценяването. Включително и тези с шестици за годината. Математичката била бясна....по думи на сина ми.
Знам че един клас не е представителна извадка, но вероятно някои хора така се ориентират за балове - гледайки какво става около тях.
Не знам как се пуска тема, нито имам муза за заглавие, но ако някой обясни как става- насреща съм.
За полезната информация- благодаря от сърце! Не смятам, че някой на някого е длъжен, а щом има желание и възможност и го прави, то заслужава благодарност. Ако не ви е полезна информацията- ОК, не я ползвате, но недейте да омаловажавате труда на хората и да държите сметка на други, че се "покланят" или благодарят, или както там го разбирате. Аз съм си на винце, допивам последните глътки и отнасям плувката.
Оказва се, че и аз съм най- запозната с подробностите по кампанията. Родители на седмокласници не знаят, че баловете тази година ще ударят тавана. Една майка дори спори как изпита по МАТ тази година бил много труден. Учителят им от СМГ го бил казал, не помня име, но сега преподавал във 2 АЕГ. Замислих се...ние тук каква извадка сме? 🤔

# 1 522
И аз направих една протоколна проверка за класиране в 6:00 Grinning
Е, няма ..

Скрит текст:
Настане утро, месец се скрие
Класиране още на сайта няма
И днеска явно пак ще се пие
Край няма ли вече нашата драма

# 1 523
Следващата година от МОН биха могли да се консултират набързо и с Chatgpt, преди да уточнят сроковете:

Много добре е описал емоционалното протакане и излишната драма.😂

# 1 524
teta75, а минала година как са били резултатите на училището/паралелката ?
В училището на дъщеря ми бях следила средния успех на випуска и средната стойност на представяне на НВО - съответстваха. Понеже се притеснявах нейните 6-тици да не са.."училищно ниво".
Например, средния успех е около 4,00 средния резултат от НВО под 60т.

# 1 525
ВасиТу, а откъде е информацията за средния успех на класа? Или имаш предвид средните резултати за училището (не знам някъде да ги има по класове🤔)?

# 1 526
И в класа на сина ми е така, става въпрос за софийско училище, в което даже има математическа паралелка, която беше обгрижвана с добри учители по БЕЛ и математика. Ако не с добри, поне с такива, които не се сменят. Но като цяло училището е паднало със сто позиции в сравнение с всички предходни години в класацията по математика за страната. Вчера гледах статистиките.
Но това беше много, много очаквано. Децата просто изтърпяха всякакви извращения със смяна на учителите. И по двата основни предмета, за математиката да не говорим какво чудо беше. Понеже една година се наложи да се срещам със заместник-директор по повод един запис от часа по математика, който детето беше направило, за да ми докаже как минават часовете, аз ги предупредих какво ще стане на НВО. Така и стана.
Колкото и да ходят на курсове, моето отказа и не е ходило, няма как да се навакса липсата на часове в училище. Със занятия в събота и неделя само не става.

# 1 527
ВасиТу, а откъде е информацията за средния успех на класа? Или имаш предвид средните резултати за училището (не знам някъде да ги има по класове🤔)?
Да, на випуска, моя грешка. Но на целия випуск преподава един и същи учител, и има данни за НВО на целия випуск. Т.е нямаше изненадани.

# 1 528
Добро утро и успешна седмица от мен!
От 03:00 някъде съм забълнувала тия резултати, гледам и нищо не виждам, не разбирам... кошмари вече сънувам. Станах окончателно в 05:30  и нищо.. То е ясно, че днес ще излязат, ама хайде да не е 23:59..

# 1 529
  • Пловдив
Аз правих прогнозни балове за Пловдив миналата година и даже се справям по моя логика и с балове с утрояване на едното нво. Тази година на първо четене ми се стори, че резултатите са съпоставим с 2024 и баловете няма да се различават съществено. Не съм правила подробни изчисления тази година. А днес вече няма смисъл, мачът е свирен за първо и второ класиране.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 07:18 от dundi73

Общи условия

Активация на акаунт