Перилни препарати и омекотители - 78

• 17 657
  • 227
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, имам странен въпрос. От скоро ползвам този Савекс : https://remedium.bg/saveks-premium-color-techen-preparat-1-8l-079357/p
Днес след закупуването на нова опаковка от същия препарат течноста вътре не беше розова, а лилава. На тези от вас, които го ползват дали ви се е случвало? Rolling Eyes

# 196
Сложили са различна боичка Simple Smile
Пере ли изобщо, как се справя?

# 197
  • гр.Пловдив
Някой пробвал ли е новият Ариел лимитка с морска сол и жасмин?

# 198
Някой ползвал ли е този гел за пране на Коколино,за да изкаже мнение?

# 199
Взех и аз кутията с пералнята Joy

# 200
Вътре опаковката ли се слага или директно може да се изсипе праха?

# 201
Опаковката е вътре.
Предполагам,че може да се изсипе и прахът вътре.

# 202
Сложили са различна боичка Simple Smile
Пере ли изобщо, как се справя?
От предната опаковка бях доволна, от тази все още не мога да кажа Smile

# 203
  • на последния етаж
Има ли хубав Ариел за цветно пране в ДМ? Имат талон за отстъпка в приложението.

# 204
Имате ли наблюдения от този гел и ще ми отпаднат ли наистина цветоулавящите кърпички?

А в сайта видях, че има и концентриран такъв.
По принцип съм фен на тази марка и пера с праховете на Сано, а и някои почистващи препарати ползвам и съм много доволна, но не съм купувала течните им перилни препарати.

# 205
  • на Мелмак
Приятелка го ползва и ми го похвали, че действа.

# 206
Здравейте. Може ли да ми препоръчате омекотител, който мирише на свежо, чисто и памук? Имате ли наблюдения за новия Ленор Гръцки остров?

# 207
  • В страната на бурите
Момичета,  моля за съвет и тук. Изпрах у дома под душа дебела тежка пътека за под, цеди се в банята, после я оставих на сушката вкъщи да доизсъхне уж, после на терасата, но сега мирише ужасно! Направо не мога да я внеса вкъщи. Според мен от бавното сушене (съхна няколко дена и вече температурата не е 30 градуса). Прах я с течен Ariel и после с пяна за килим. Препоръчайте с какво и как да я препера?

# 208
Можеш със същото да я изпереш, въпросът е как ще я изсушиш.  След пране не я дръж вкъщи, директно навън на ветровито място. Ако нямаш такова или ако вали, дай я за професионално пране.

# 209
Момичета,  моля за съвет и тук. Изпрах у дома под душа дебела тежка пътека за под, цеди се в банята, после я оставих на сушката вкъщи да доизсъхне уж, после на терасата, но сега мирише ужасно! Направо не мога да я внеса вкъщи. Според мен от бавното сушене (съхна няколко дена и вече температурата не е 30 градуса). Прах я с течен Ariel и после с пяна за килим. Препоръчайте с какво и как да я препера?
Дайте я на фирма за пране на килими/пътеки и не си усложнявайте живота.

Общи условия

Активация на акаунт