Перилни препарати и омекотители - 78

• 17 615
  • 227
  •   2
Отговори
# 180
Благодаря на всички за споделения опит с перлите Simple Smile!
Много ми е полезно всяко мнение, както писах за първи път използвам перли и не искам да предозирам или обратното. Омекотител започнах да ползвам сравнително отскоро и понеже нямам навика забравям да слагам на всяко пране, щом перлите вършат същата работа е добре, поне от едното да се сетя да добавя.
За леко захабена текстилна чанта /двуцветна е, бяло и синьо/ в бялата част кой прах за бяло ще е най-ефективен? Изпрах я с Денкмит за бяло, но не се справи.

# 181
  • Melmak
Имате ли съвет как се ползва това?
Купих го без много да му мисля. Мм има една бяла тениска от синтетична материя, която съсипах, като го мазах със слънцезащита и после като я облече има жълто/зелено по ръкавките и около врата. Просто слънцезащитата е специална, много трудна за разнасяне и явно не съм го намазала добре. Като се е изпотил се е и разтекло съвсем това чудо и сега има зелено..

Тениската е от тези синтетичните като за спорт.

# 182
Бих я накиснала чантата в прах, доволна съм от Ариел прах за цветно, както и от универсалния, супермаркетски.

Петна от слънцезащита се махат с препарат за баня. Без хлор.

# 183
Мнението ви за SKIP капсули?
Сега за пръв път купих. Ползвала съм веднъж. Въпреки че пуснах допълнително изплакване, остана приятен аромат по дрехите. Изпра пръски кафе от бяла блуза, които не бях третирала предварително.

# 184
Здравейте, този прах хубав ли е?

# 185
Пандора, такава еднократна доза на ариел не съм виждала, но обикновено такъв тип препрати се слагат в началото, заедно с праха за пране.

Аз с години не ползвах омекотители, напоследък нещо ми щукна и искам силен аромат след пране. Някаква фаза е. Най-силен и траен аромат са перли+омекотител, но и за мен една пълна капачка е безумно много. Но аз и не пълня пералнята много, сигурно и това е от значение. За половин пералня слагам около 1/3 капачка перли.

Наскоро си купих ароматни перли ленор в картонена кутийка, да ги пробвам. Докато се прибера, в колата не се дишаше от миризмата. Не знаех какво да ги правя вкъщи, и ги бутнах в гардероба. След два дни стаята миришеше силно. Не знам дали е заради картонената опаковка, която явно пропуска миризмата. Още не съм прала с тях, не смея Grinning

# 186
Наскоро си купих ароматни перли ленор в картонена кутийка, да ги пробвам. Докато се прибера, в колата не се дишаше от миризмата. Не знаех какво да ги правя вкъщи, и ги бутнах в гардероба. След два дни стаята миришеше силно. Не знам дали е заради картонената опаковка, която явно пропуска миризмата. Още не съм прала с тях, не смея Grinning
Може ли да ги покажеш ? От къде ги купи? Официален внос, или нещо друго?

# 187
  • оттам, откъдето започва България
Предполагам  Phloxx има предвид перлите в тази опаковка:
Скрит текст:

# 188
Мисля, че са същите. Кутийката е изцяло от картон, отгоре е кафява. В немско ги купих от дрогерия, всъщност май от доста време ги има. Ще ги си ги държа в гардероба докато ги употребя, сега като отворих да ги погледна така хубаво мирише вътре...

# 189
От Германия и аз си ги нося, мисля от доста време са в картонена опаковка, макар че май имаха и ХЛ в старата. Имат и голямо разнообразие за разлика от тук.
Тези са ми любимите:

# 190
Доволни ли сте от тези капсули?
Никакъв аромат не усещам.
Скрит текст:
Скрит текст:
Не съм доволна.
Ариел ме изгубиха като клиент.
На Савекс капсулите и прахът за бяло на Тео бебе  и на Савекс са с много по-добро качество.

Бяхме на почивка в къща за гости. Кърпите и чаршафите ухаеха дълго и ненатрапчиво.
Хазяйката ползва този омекотител и съответно вече и аз. Но тази разфасовка.

# 191
Да разбирам ли, че тези перли в картонена кутия ги няма в БГ?
Ако някой ги види някъд- да пише.

# 192
  • оттам, откъдето започва България
Има ги онлайн:    https://www.chistichko.bg/product/lenor-parfyumni-p … 6gr/   

Мен на Fairy ароматът повече ми харесва:    https://www.chistichko.bg/product/fairy-fresh-perli … 6gr/   

# 193
Аз също ги видях в "нашия" магазин за паралелен внос,миришат уникално Fairy-то,каня се да ги пробвам...

# 194
  • Mediterraneo
Перли ползвам, ако не ползвам омекотител. Но съм така зарината с всякакви омекотители, перли и прахове, че съм се отдала на експерименти Simple Smile Определено пълна капачка перли е голямо количество, слагам малко количество на око.

Общи условия

Активация на акаунт