Перилни препарати и омекотители - 78

• 17 660
  • 227
  •   1
Отговори
# 165
Дами,според таблицата е висок клас,но така като гледам е за бяло!?...Или не?

Аз пък точно този Диксан ползвам за бяло и съм доволна. За цветно имам Скип, от който също съм много доволна.
Може ли да снимате Скипа за цветно?

# 166
  • София
Доволни ли сте от тези капсули?
Никакъв аромат не усещам.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 167
Универсален ли се води по гръцките стандарти или е за цветно този Скип?
Благодаря.

# 168
Според мен не е за цветно, няма указание color. Има аромат.

# 169
Според мен не е за цветно, няма указание color. Има аромат.
Благодаря за отговора и аз така мисля. Оставих го, имам си запаси, този път няма да взимам прахове.

# 170
Точно за този Скип се чудих преди дни и аз,но това,че няма надпис "колор" ме отказа.

# 171
  • София
Може ли да снимате Скипа за цветно?
Извинявам се, че чак сега отговарям

# 172
Здравейте! За първи път купувам парфюмни перли на Ленор. Четох упътването и пак не разбрах как точно се дозират? Пълна капачка на всяко пране в барабана, това уж разбрах, но не е ли много?

# 173
Здравейте! За първи път купувам парфюмни перли на Ленор. Четох упътването и пак не разбрах как точно се дозират? Пълна капачка на всяко пране в барабана, това уж разбрах, но не е ли много?
За мен е много. Слагам по- малко от половин капачка.
Ти ще прецениш впоследствие дали аромата ти е достатъчен.

# 174
За мен е много. Слагам по- малко от половин капачка.
Ти ще прецениш впоследствие дали аромата ти е достатъчен.

Благодаря! Ще пробвам с по-малко от половин капачка.
А те се слагат да подсилят аромата на омекотителя, пак ако правилно съм разбрала. Дали без да се слага омекотител ще успяват да ароматизират достатъчно прането?

# 175
Справят се и без омекотител.

# 176
Чета ви и се чудя - колко трябва да е силен ароматът след пране, за да отговаря на вашите изисквания... От доста години ползвам Семана, различните аромати, като слагам не повече от четвърт капачка на 6 кг и прането ухае осезаемо, но не и натрапчиво на чисто, на изпрано. Не се заяждам, просто ми стана интересно за какво са ви тези допълнителни парфюмни перли? За мен това си е абсолютен "маркетингов трик". Не ангажирам абсолютно никого с мнението си, просто изказвам своето, базирано на дългогодишен опит. Благодарение на темата и знанията на потребителите (особено някои от тях), научих много и промених голяма част от "неправилните практики", които съм прилагала при прането. Визирам най-вече ползването на течни перилни препарати и омекотители. 🌺☀️

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 12:59 от cabochard

# 177
За мен перлите са предпочитани пред омекотетел, защото те се слагат в барабана и се ползват през цялото време на прането.
Омекотител ползвам мнооого рядко.
Всички знаем кога се взима той при прането.

# 178
Ползвам перли без омекотител. Никой омекотител до сега не ми е оставял такъв аромат след сушилня.
Аз даже и 1/4 от капачката не слагам, сипвам докато се покрие дъното. Това ми е свежия аромат, но не силен и натрапчив. На мен много ми харесват - сините на Ленор ползвам

# 179
  • Melmak
За мен пълна капачка перли е много. Това е мое мнение, разбира се! Като цяло ползвам омекотител, често по-ниска доза от указаната, не слагам перли и пак мирише доста. На някои дрехи не слагам ни перли, ни омекотител, като спортните дрехи. Тях само с прах и пак миришат.

Общи условия

Активация на акаунт