Перилни препарати и омекотители - 78

• 27 911
  • 381
  •   1
Отговори
# 360

Някой ползвал ли е този препарат за почистване на пералня от Лидл?Добре ли почиства,едното шише за едно почистване ли е?

# 361
Аз съм доволна от препарата за почистване на пералня. Една опаковка е за едно почистване.

# 362
Здравейте! Може ли да споделите кой е най изгодния прах за пране.Предпочитам по-големи разфасовки.Нискобюджетен моля
Благодаря!

# 363
  • гр.Пловдив
Здравейте! Може ли да споделите кой е най изгодния прах за пране.Предпочитам по-големи разфасовки.Нискобюджетен моля
Благодаря!

Шкартото -Ехо,Медикс и А1

# 364
Благодаря!
От ДМ голяма кутия 80 пранета за 20 лева. Хубаво пере, не е компромисен за мен.
Слагам го в барабана при прането, защото не се разтваря добре, само това му е "кусура".

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 18:53 от Пролетно цвете

# 365
И аз последно време съм фен на ДМ-ския прах за пране.

# 366
Аз също го загледах тези дни в приложението...дали пере наистина? Трябва да купувам скоро....нещо хубаво на хубава цена дали има някъде? За цветни и силно замърсени се интересувам.

# 367
  • София
Харесвам и ползвам предимно Персил за цветно пране. Вчера взех от Метро три броя от този на изгодна, според мен цена: 40 пранета за около 19лв.

# 368
Вече две мои познати ми споделят, че не купували прах за бяло, а преяли и бялото пране с такъв за цветно. Просто не трябвало да се смесват дрехите и твърдят, че бялото се изпирало и така купували само един прах. Някой  пробвал ли е това? Аз пера бялото на 60 с прах Ариел за бяло, а цветни на 40 с гел ариел за цветно, понякога като има изгодни савекс за цветно.

# 369
Бялото се захабява, когато се пере с прах за цветно, дори и в пералнята да са само бели дрехи.
Това е така, защото в праховете за цветно няма избелители.
Хората от чист мързел какво ли не правят…

Миналия ден се случи така, че стоях до жена, която миришеше зверски на омекотител — щях да повърна.

# 370
  • София
Аз напоследък не съм доволна от Персил прах за цветно - купих 2 големи пакета от dm. Не знам, дали е орязан нещо, но не маха елементарни петна.

Мда, миризма на омекотител - и на мен ми раздвижва стомаха понякога. Много рядко вече някой мирише наистина на чисто изпрани дрехи.

# 371
  • на Мелмак
На мен често ми миришат на затлачена пералня

# 372
Този Ариел "Бриз от гръцки остров" толкова ли е добър?
В Емаг има капсула на около 42 стотинки.
Да поръчвам ли?

# 373
  • София
Този Ариел "Бриз от гръцки остров" толкова ли е добър?
В Емаг има капсула на около 42 стотинки.
Да поръчвам ли?
вчера го загледах в кауфланд, но не видях никъде да пише че е за цветно, универсален ли се води?

# 374
Здравейте,бяло яке - шушляково малкия го мацна с маркер, пробвах със спот и не се получи,да се мъча ли да го чистя с нещо или да пробвам да го дам на химическо?

Общи условия

Активация на акаунт