Перилни препарати и омекотители - 78

• 27 885
  • 381
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,бяло яке - шушляково малкия го мацна с маркер, пробвах със спот и не се получи,да се мъча ли да го чистя с нещо или да пробвам да го дам на химическо?
Ако маркера е алкохолен пада със спирт, но не знам ще падне ли след като е третирано с друго. Рисувам много с алкохолни маркери така пада от всичко, вкл от памучни дрехи съм изчиствала. Напоявам обилно със спирт 95% и то започва да се разрежда и изсветлява, с памучен парцал попивам и пак мокря и така. После за профилактика с обезмаслител на Woys и пера. Иначе си надписвам на децата дрехите с перманентен на алкохолна онова и след доста пране започва да изсветлява. Акрилен не съм успявала да изпера.

# 376
Маркерът е от една дъска на малкия ,то е изпрано вече след спот-а.
Ще пробвам със спирт.

# 377
Тези за дъска са на водна основа предимно. По-добре директно с обезмаслител, ама силен, но не пречи и със спирт да опитате

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 10:12 от call3

# 378
Благодаря! Hug

# 379
Изцапах си работна туника с коректор. Пробвах с Вениш, спирт, лакочистител - нищо не помага. Някакви идеи, дами? Ще ви бъда много благодарна! 🤗

# 380
Този Ариел "Бриз от гръцки остров" толкова ли е добър?
В Емаг има капсула на около 42 стотинки.
Да поръчвам ли?
вчера го загледах в кауфланд, но не видях никъде да пише че е за цветно, универсален ли се води?
На каква цена беше там?
Този е универсален,пише на румънски отпред.

# 381
Състава отзад гледайте.
Ако има избелители - за бяло.
Ако няма избелители-за цветно.

Това е реалното деление на праховете - с или без избелители са.
Останалото са маркетингови алабаланици...

Общи условия

Активация на акаунт