Перилни препарати и омекотители - 78

• 37 727
  • 492
  •   4
Отговори
# 420
  • на Мелмак
Даже и по-рано Simple Smile

# 421
Да, синко беше бебе когато го коментирахме тук. Купувах веднъж тогава..преди да го окастрят още, и това беше.

# 422
  • на Мелмак
Дааа, къде се върнах. Голямата ще навърши 19 скоро. Тогава бях по-доволна от Тео бебе. Персила трудно го намирах.
Сега гледам и Фрош има.
За бебетата трябва прах без аромат. Кожичката им е чувствителна. По-добре и без омекотител. Доста деца са на сенситив, ултра сенситив. Малкия доста се белеше. Много суха беше неговата кожа.

# 423
Според теб какво значи бебешки прах?
Като цяло търся да е без аромат (или поне да бъде минимален, но нямам възможност да излизам до магазини, за да проверя аромата на живо), гледам sensitive варианти, с надеждата да не предизвиква раздразнения, защото самата аз съм правила алергия към прахове. Преди години съм използвала за себе си Baby Planet (точно по време на стабилна алергия ме спаси), но не знам дали не е паднало качеството, защото са минали 4 години от тогава. Затова търся пресни отзиви - позитивни или негативни, които да ме насочат. Сано например не очаквах да са развалили качеството, но явно са 🫣

# 424
Аз пера с Фрош бейби и допълнително изплакване. Има аромат, но е много много лек. Аз ги минавам и през сушилня после и не се усеща много-много. Мислих да сменя с друг, че свърши, но реших пак от него да взема.

# 425
  • София
Да си споделя едни терзания... Нещо изгубих смисъл да купувам прах за цветно пране. Не пере добре - нито Ариел, нито Персил, за другите да не говорим. Не махат петна. Прането не мирише на добре изпрано.
Май ще минавам на "универсален" прах, тоест, с малко избелители. И за бяло ще си добавям допълнително....
Това измъдрих тези дни.

# 426
Denkmit Ultra Sensitive - топ прах. Без никаква миризма, без цвят, без оптични изсветлители, достатъчно избелващи съставки, повече нейонни ПАВ + сапун, пълна ензимна система. Произведен за ДМ в Дания. Има и добър прах за цветно от тази серия, но засега не ДМ го внасят у нас. Течният за цветно бива.

# 427
  • гр.Пловдив

За мен тези са най-добрите ,но се намират онлайн или в паралелен внос

Не бях купувала Персил от години ,взех този и съм доста очарована,задминава гръцкия течен Ариел

# 428
Аз много искам да благодаря за всички препоръки тук за препарати без миризми. Този от дм още ме съм го купила. Ходих да го душа и мирише на чиста химия без аромат, което също ме отказа засега. Но предполагам, че след изпиране няма да има аромати и може да го купя нататък.
Тези последните не се разбира от снимките точно какъв вид са освен, че са ленор. Поне на телефон аз не успявам да видя.
Аз пък се спрях на нещо интересно - сапун за пране. Жената в перилните препарати ми каза, че го взимат хора с алергии и за бебета. В опаковката са няколко и мириса е много лек, а след изпиране няма почти никакъв мирис, но дрехите миришат чисто. Аз прах два пъти и съм доволна, но не беше замърсено пране, а дрехи носени по един път. Не знам дали ще се справи със замърсено. Лично аз го настъргах и слагах директно в пералнята, защото няма инструкции за количество.

# 429
Хубав сапун за пране има в ДМ на тяхната марка Денкмит.

# 430
Знам,че геловете за пране са противопоказни (така да се каже),но моля,изкажете мнения за гелът с марсилски сапун от Лидл.Много ми харесва миризмата му,но все пак дали ще е качествено изпирането ме интересува.
Благодаря!

# 431
Сапун за пране съм виждала на гранули и не е нужно да се стърже като едно време.Колко е полезно за пералнята е друг въпрос.И всичко това при наличието на толкова препарати.

# 432
Ами, този е под формата на обикновен сапун, не е на гранули. Нямам идея как се отразява на пералнята. Ами наистина много налични препарати и почти никакви за хора, които са алергични към тях и които искат прането да не мирише на никакви аромати.

# 433
Не перете със сапун в автоматична пералня.

# 434
Не перете със сапун в автоматична пералня.
Мерси за съвета. А защо, нещо разваля пералнята ли?

Общи условия

Активация на акаунт