Цистит - традиционно и алтернативно лечение. Тема 13

• 7 957
  • 190
  •   1
Отговори
# 30
Моята докторка е Елена Маринова. И аз съм доволна от нея, просто този път с тоя хинолон ..много ми се искаше да го избегна и ми беше странна схемата. Затова отидох при Шурлиев. Семерджиев къде приема?
За ваксината и аз много не съм оптимистка.

# 31
Моята докторка е Елена Маринова. И аз съм доволна от нея, просто този път с тоя хинолон ..много ми се искаше да го избегна и ми беше странна схемата. Затова отидох при Шурлиев. Семерджиев къде приема?
За ваксината и аз много не съм оптимистка.
Ооо Маринова знае какво прави. Семерджиев е в Доверие, началник урология, но при него е голяма лудница, въпреки това преглежда всички, не връща хора. Той ми направи цистоскопията и ретроградна урография в едно, за да се види дали имам стеснение или нещо друго. Отлично си свърши работата лежах на антибиотик 5 дни след това. Нямах абсолютно никакви усложнения, обаче е много зает и по-скоро него трябва да го търсим за по-сложни неща. Маринова е доста в час с нещата, доста сме при нея явно, аз бих й се доверила.

# 32
Благодаря ви, момичета 😊

Пандорина, аз бях с Клебсиела по едно време.
Изчисти се от раз, само с един антибиотик.
За разлика от ешерихията, която толкова ме мъчи.
Стискам палци и при теб да изчезне бързо.

# 33
Благодаря ви, момичета 😊

Спомняш ли си кой антибиотик пи? Най-вероятно и опашка си имала.

# 34
Благодаря ви, момичета 😊

Спомняш ли си кой антибиотик пи? Най-вероятно и опашка си имала.

За съжаление не помня 😞 За една година тогава изпих 11 антибиотика и не се сещам кой точно беше за тази бактерия. Нямаше обаче опашка. Беше в началото някъде на мъката с циститите и лекарите тогава ми изписваха антибиотици за по 7 дена. Това помня със сигурност.
Ще пробвам да потърся дали пазя някаква медицинска документация. Ако съм снимала изследването и след това рецептата случайно и ги пазя.

Yes!  Добре, че съм си прибрана.
Таваник съм пила, за 10 дена, без опашка, по 1 на ден.
Ще ти пиша и на лично, да ти пратя снимки.

# 35
Недей се занимава с това. Аз ще ровичкам в темата. Ти сега си гледай детенцето и хич и не мисли и не чети за цистити. Предостатъчно е че пусна темата. Благодаря ти!

# 36
И аз имах клебсиела  2019г.  Тук открих какво съм писала тогава. https://bg-mam.ma/p/1104862/39318135
Виж и следващите коментари, има интересни.

# 37
Благодаря ви момичета! Аз все пак реших да се доверя на д-р Маринова и започнах нейната схема. Това ще е сериозен тест и ако не сработи ще има доста сериозни последици за мен. Сега искам да ви попитам тези, които са били на венозни антибиотици какъв е реда за постъпване в болнично заведение за да ти ги поставят? Искам да съм подготвена в случай, че се наложи, а не да се щурам насам натам в последния момент.

# 38
Когато бях с клебсиела, случайно съвпадна с влизането ми в болница за друго, където ми слагаха системи с гентамицин и флажил. Дори отложиха малко влизането в болницата, че ме беше ухапал кърлеж, заразен с лаймска болест и си отпих и доксиклин за 15 дни.

# 39
За венозен аб в болница са ме приемали няколко пъти след няколко дена  с 40гр температура( остър пиелонефрит) и несработващ перорален.
Без налична висока Т е-с уговорка със сестра или към ДКЦ ,където срещу заплащане поставят.

# 40
Според мен, ако не дай се боже се стигне до там, отиваш, в която болница си избереш, преглед при уролог и си казваш, ,,вече пия няколко антибиотика и няма резултат, искам да ме приемете за венозен и наблюдение". Не мисля, че ще откажат. Даже ще попиташ предварително Маринова за това, ако се стигне, къде да те насочи.

# 41
Пуснах си обикновена урина-липсват левкоцити,но пише албумин опал,крьв,масово еритроцити.Може ли да е цистит,при положение,че нямам левкоцити.

# 42
Пуснах си обикновена урина-липсват левкоцити,но пише албумин опал,крьв,масово еритроцити.Може ли да е цистит,при положение,че нямам левкоцити.
Наличието на опалесцинция и албумин по-скоро насочва към бъбреците, не към мехура. Вероятна ще трябва да изследвате креатинин и урея (в кръвта).

# 43
Здравейте, мога ли да пия Д маноза и сода бикарбонат преди даване на стерилна урина?

# 44
Здравейте, мога ли да пия Д маноза и сода бикарбонат преди даване на стерилна урина?

Да, може

Общи условия

Активация на акаунт