Направих онлайн поръчка към Технополис, но след като разбрах, че няма да мога да се възползвам от услугата за качване до етаж реших да я анулирам. Оказа се могат да го качат до етаж само ако сте купили продукта във физически магазин.
За да анулираш поръчка трябва просто да напишеш отговор на имейла потвърждаващ поръчката. Служителите на Технополис ми казаха, че даже няма изпратят потвърждение за анулацията по имейл. След няколко чата с техни представители най-после склониха и ми пратиха имейл, в който потвърждават, че поръчката ми ще бъде анулирана, а парите ми възстановени по сметката. Имайки предвид, че той беше продукт за близо 1500 лв това беше най-малкото, което можеше да направят.
Въпреки потвърждението получих фактура за направената покупка и обаждане след няколко дни. Куриерът ми звънна, искаше да ми достави въпросния уред...
След което отново трябваше да звъня на представител на Технополис и т.н.
В потрес съм от неадекватното им обслужване. Моля споделете дали и вие сте имали подобни случаи.
В края на краищата си поръчах уреда от Либра. Те имат доставка до етаж срещу заплащане. Препоръчвам ги. Цената на продукта беше същата като в Технополис. Мисля, че това ще е полезна информация особено за хора от Варна. Зора също нямат доставка до етаж.