ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 52

• 16 317
  • 264
  •   2
Отговори
# 255
Варна Blue Heart бързо и безпроблемно оздравяване на родителите ти.

"Всичко е добре, когато свършва добре!" е писал Шекспир , хубаво са освободили Айше, тя е много болна, дано се почувства по- добре при домашен арест...

Берг и Халит винаги са били за пример и възхищение! Blue Heart

Много ми харесва Берг с новата прическа. Blush

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?from=groups&z=video-1581237 … l_wall_-158123700

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?from=groups&z=video-1581237 … l_wall_-158123700

# 256
Варна,  бързо възстановяване на родителите ти!

Благодаря за хубавата новина!
Много жестоко постъпиха с Айше.
Дано, да има сили да се съвземе. Hands Pray

# 257
Добро утро Hug

Показанията на Халит пред съда:  
⚡⚡⚡ Показанията на Халит Ергенч в процеса срещу Айше Баръм като свидетел:

„Халит Ергенч, който даде показания като свидетел, отговори на въпросите на председателя по следния начин: „Айше Баръм не ми е давала никакви инструкции. Аз самият бях там, може би три или четири дни. Видях я там, срещнах я, но не знам дали е пристигнала преди или след мен. Работим заедно от 23-24 години. Тя никога не ми е давала такива инструкции, освен в контекста на бизнес отношения.“

Той отговори на въпросите на адвокатите по следния начин: „Напуснахме снимачната площадка на сериала „Великолепният век“ и отидохме в парка Гези. Айше Баръм никога не ми е давала никакви инструкции. Айше Баръм не използва социални медии; отделът за социални медии се занимава с това. Получих покана от Анкара и я приех. Айше Баръм не ми е давала никакви инструкции. Аз самият бях на митинга в Йеникапъ; никакви инструкции от Айше Баръм.“ Не съм ги получил. Айше Баръм беше с нас; тя е мой мениджър; когато ходя на такива места, или тя, или някой от ИД е с мен. Показанията, които прочетох в парка Гези, нямат нищо общо с Айше Баръм. Тя не ги е поискала.“ Председателят на съда попита: „Кой ви даде тези показания, кой ги е подготвил, предварително ли са били подготвени и написано ли е на ръка?“ Халит Ергенч каза: „Разгледах текста и го прочетох, защото ми хареса. Не знам кой го е подготвил.“
превод: Гугъл

Скрит текст:
⚡⚡⚡ Показания Халита Эргенча в суде над Айше Барым в качестве свидетеля:

"Халит Эргенч, выступавший в качестве свидетеля, ответил на вопросы председательствующего судьи следующим образом: «Айше Барым не давала мне указаний. Я сам присутствовал там, возможно, три-четыре дня. Я видел её там, столкнулся с ней, но не знаю, пришла ли она до или после меня. Мы работаем вместе уже 23–24 года. Она никогда не давала мне подобных указаний, кроме как в рамках деловых отношений».

На вопросы адвокатов он ответил следующим образом: «Мы покинули съёмочную площадку сериала «Великолепный век» и отправились в парк Гези. Айше Барым никогда не давала мне указаний. Айше Барым не пользуется социальными сетями; этим занимается отдел по работе с социальными сетями. Я получил приглашение из Анкары и принял его. Айше Барым не давала мне указаний. Я сам был на митинге в Йеникапы; никаких указаний от Айше Барым я не получал. Айше Барым была с нами; она мой менеджер; когда я хожу в такие места, со мной либо она, либо кто-то из ID. Заявление, которое я зачитал в парке Гези, совершенно не связано с Айше Барым. Она его не запрашивала». Председательствующий судья спросил: «Кто дал вам это заявление, кто его подготовил, было ли оно подготовлено заранее, и было ли это написано от руки?» Халит Эргенч сказал: «Я посмотрел текст и прочитал его, потому что он мне понравился. Я не знаю, кто его подготовил»."

Бергюзар Корел:
„Айше Баръм по никакъв начин не ме е упътвала към парка Гези. Отидох сама. Имам само договор за проект с ID İletişim. Тя няма правомощия да дава заповеди относно обществените пространства или личния ми живот.“

Скрит текст:
Бергюзар Корель:
«Айше Барым никоим образом не направляла меня в парк Гези. Я пошла сама. У меня с ID İletişim только проектный контракт. Она не имеет полномочий давать указания по поводу общественных мест или моей личной жизни.»

Халит Эргенч:
«Айше Барым никак меня не направляла. Я не получал указаний идти в парк Гези. Подобные решения я принимаю сам. (Вопрос: «Вы пошли в Гези сразу после съёмок “Великолепного века”?») Да. Айше Барым с нами не была.»

АКО КРАЛЯТ ЗАГУБИ, ЕПИЗОД 20

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/10/20-neron-angelov-nov.html

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 08:02 от Lilims

# 258
Здравейте!

Октомври вече е тук - Пожелавам ви един невероятен месец изпълнен с безброй красиви мигове, споделени с хората, които ви обичат..
И много нови и хубави новини от Берг и Халит!

..............................................................

Варна, Heartбързо възстановяване на родителите ти!

Благодаря за хубавата новина!
Радвам се за Айше Баръм !

Лили, сърдечно благодаря за всичко, което споделяш - снимки, преводи,
за линка на 20 еп. на "Кралят" и пр..!

Снимки от оператора на "Кралят", Akın Çetin

Еп.21 фр.1 на Кралят

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 20:13 от HELEN60

# 259
Привет

Глътка въздух и повторен арест Disappointed Relieved 
Вчера Айше припадна в дома си и я откараха в болница.
Прокуратурата обжалва и Айше трябва да се върне в ареста.
Полицията е в болницата, чака да я изпишат, за да я отведе...
Нямам думи, толкова са безпощадни към една тежко болна жена...
Сигурна съм, че Берг плаче днес в дома си.

# 260
Цитат
Глътка въздух и повторен арест Disappointed Relieved
Вчера Айше припадна в дома си и я откараха в болница.
Прокуратурата обжалва и Айше трябва да се върне в ареста.

Това са злодеи!

Не си ли дават сметка, че ще има възмездие и за тях.

Много жалко!
Сякаш се подиграха с всички, които я подкрепят, с нея самата,
като я освободиха за малко.

# 261
Добро утро  

Да се усмихнем на мрачният дъждовен ден Hands Nail Care Blush Flowers Four Leaf Clover

Релакс зад кадър  Blush
Любимите жени на Кенан Баран се радват на кученцето на оператора Blush  

Хубав ден Heart  

# 262
Добро утро!

Спокоен ден !

# 263

Сценаристът на сериала "Ако Кралят загуби" напусна сериала.
От Бирсен Алтунташ:
🔶 Екипът от сценаристи на сериала на Халит Ергенч "Kral Kaybederse" ("Ако Кралят Загуби") се разпусна. Седа Алтайлъ Тургутлу, която пое поста сценарист от Ертан Куртулан тази година, се сбогува с екипа. Братята Тайлан и Джем Толуай ще режисират сериала, а Седеф Байбуртлуоглу Гюерк ще се завърне като сценарист.
🔶 Гьокче Бахадир подписа договор за осем епизода; епизод 21 ще се излъчи във вторник.
🔶 Съобщава се, че на Седа Алтайлъ Тургутлу е било предложено да напише сценария за сериала "Любов и сълзи" (Aşk Ve Gözyaşı) веднага след напускането на сериала " Ако Кралят загуби" , но не е било постигнато споразумение.

Скрит текст:
Сценаристка сериала #ЕслиКорольПроиграет покинула сериал..
От Бирсен Алтунтаж:
🔶 Команда сценаристов сериала Халита Эргенча «Kral Kaybederse» («Если король проиграет») распалась. Седа Алтайлы Тургутлу, принявшая в этом году пост сценариста у Эртана Куртулана, попрощалась с командой. Режиссёрами сериала выступят Братья Тайлан и Джем Толуай, а сценаристом снова станет Седеф Байбуртлуоглу Гюрерк.
🔶 #GökçeBahadır подписала контракт на восемь серий, 21-я серия выйдет во вторник.
🔶 Сообщается, что Седе Алтайлы Тургутлу предложили писать сценарий в сериале «Любовь и слёзы» (Aşk Ve Gözyaşı) сразу после ухода из сериала «Король Кайбедерсе», но соглашения достичь не удалось.

# 264
🔶 Гьокче Бахадир...
...От Бирсен Алтунтаж:...
Бахадър (няма Бахадир), Алтунташ (идва от "таш" - камък, няма "таж")
А тия преводи от Гугъл са просто... обида към езика.

Общи условия

Активация на акаунт