ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 52

• 15 908
  • 257
  •   1
Отговори
# 255
Варна Blue Heart бързо и безпроблемно оздравяване на родителите ти.

"Всичко е добре, когато свършва добре!" е писал Шекспир , хубаво са освободили Айше, тя е много болна, дано се почувства по- добре при домашен арест...

Берг и Халит винаги са били за пример и възхищение! Blue Heart

Много ми харесва Берг с новата прическа. Blush

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?from=groups&z=video-1581237 … l_wall_-158123700

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?from=groups&z=video-1581237 … l_wall_-158123700

# 256
Варна,  бързо възстановяване на родителите ти!

Благодаря за хубавата новина!
Много жестоко постъпиха с Айше.
Дано, да има сили да се съвземе. Hands Pray

# 257
Добро утро Hug

Показанията на Халит пред съда:  
⚡⚡⚡ Показанията на Халит Ергенч в процеса срещу Айше Баръм като свидетел:

„Халит Ергенч, който даде показания като свидетел, отговори на въпросите на председателя по следния начин: „Айше Баръм не ми е давала никакви инструкции. Аз самият бях там, може би три или четири дни. Видях я там, срещнах я, но не знам дали е пристигнала преди или след мен. Работим заедно от 23-24 години. Тя никога не ми е давала такива инструкции, освен в контекста на бизнес отношения.“

Той отговори на въпросите на адвокатите по следния начин: „Напуснахме снимачната площадка на сериала „Великолепният век“ и отидохме в парка Гези. Айше Баръм никога не ми е давала никакви инструкции. Айше Баръм не използва социални медии; отделът за социални медии се занимава с това. Получих покана от Анкара и я приех. Айше Баръм не ми е давала никакви инструкции. Аз самият бях на митинга в Йеникапъ; никакви инструкции от Айше Баръм.“ Не съм ги получил. Айше Баръм беше с нас; тя е мой мениджър; когато ходя на такива места, или тя, или някой от ИД е с мен. Показанията, които прочетох в парка Гези, нямат нищо общо с Айше Баръм. Тя не ги е поискала.“ Председателят на съда попита: „Кой ви даде тези показания, кой ги е подготвил, предварително ли са били подготвени и написано ли е на ръка?“ Халит Ергенч каза: „Разгледах текста и го прочетох, защото ми хареса. Не знам кой го е подготвил.“
превод: Гугъл

Скрит текст:
⚡⚡⚡ Показания Халита Эргенча в суде над Айше Барым в качестве свидетеля:

"Халит Эргенч, выступавший в качестве свидетеля, ответил на вопросы председательствующего судьи следующим образом: «Айше Барым не давала мне указаний. Я сам присутствовал там, возможно, три-четыре дня. Я видел её там, столкнулся с ней, но не знаю, пришла ли она до или после меня. Мы работаем вместе уже 23–24 года. Она никогда не давала мне подобных указаний, кроме как в рамках деловых отношений».

На вопросы адвокатов он ответил следующим образом: «Мы покинули съёмочную площадку сериала «Великолепный век» и отправились в парк Гези. Айше Барым никогда не давала мне указаний. Айше Барым не пользуется социальными сетями; этим занимается отдел по работе с социальными сетями. Я получил приглашение из Анкары и принял его. Айше Барым не давала мне указаний. Я сам был на митинге в Йеникапы; никаких указаний от Айше Барым я не получал. Айше Барым была с нами; она мой менеджер; когда я хожу в такие места, со мной либо она, либо кто-то из ID. Заявление, которое я зачитал в парке Гези, совершенно не связано с Айше Барым. Она его не запрашивала». Председательствующий судья спросил: «Кто дал вам это заявление, кто его подготовил, было ли оно подготовлено заранее, и было ли это написано от руки?» Халит Эргенч сказал: «Я посмотрел текст и прочитал его, потому что он мне понравился. Я не знаю, кто его подготовил»."

Бергюзар Корел:
„Айше Баръм по никакъв начин не ме е упътвала към парка Гези. Отидох сама. Имам само договор за проект с ID İletişim. Тя няма правомощия да дава заповеди относно обществените пространства или личния ми живот.“
превод: Гугъл

Скрит текст:
Бергюзар Корель:
«Айше Барым никоим образом не направляла меня в парк Гези. Я пошла сама. У меня с ID İletişim только проектный контракт. Она не имеет полномочий давать указания по поводу общественных мест или моей личной жизни.»

Халит Эргенч:
«Айше Барым никак меня не направляла. Я не получал указаний идти в парк Гези. Подобные решения я принимаю сам. (Вопрос: «Вы пошли в Гези сразу после съёмок “Великолепного века”?») Да. Айше Барым с нами не была.»

АКО КРАЛЯТ ЗАГУБИ, ЕПИЗОД 20

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/10/20-neron-angelov-nov.html

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 08:02 от Lilims

Общи условия

Активация на акаунт