Отговори
Здравейте, мами,

Търся спешно (раждането приближава) кардиолог, който има опит с работа с бременни, с това какви състояния биха били проблемни за нормално раждане.
Имам Пролапс на митралната клапа, заради който понякога сърцето ми прескача при по-високо интензивно напрягане, като тренировка, тичане или повече стрес.
Понеже естественото раждане звучи като наистина огромно натоварване искам да се консултирам с добър кардиолог, който е имал подобни случаи.

Много благодаря!

# 1
  • София
Доцент Христова от Болница Надежда - София. Работи там само с бременни.

# 2
Благодаря, точно нея проверявах!

# 3
  • София
Много задълбочени прегледи прави, донесете и кръвни изследвания ако имате тя гледа всичко. И мисля, че е национален консултант по кардиология.

# 4
  • София
Д-р Радославова!

# 5
  • София
Това е д-р Радославова от МУ ли? Може ли детайли? Благодаря!

# 6
  • София
Това е д-р Радославова от МУ ли? Може ли детайли? Благодаря!

Д-р Румяна Радославова, личен телефон 0898 463359 ( на него се записва час). В момента работи в Токуда, но не преглежда, само в отделението. Има частен кабинет срещу Пирогов.
https://radoslavova.eu/

Дъщеря ми е с пролапс на 2 клапи ( но е на 20, все още далеч от раждане) - каза абсурд на естествено раждане, когато му дойде времето!

# 7
Аз мога да дам и тел н д-р Боян Кунев. Не е точно с бременни май, но се занимава с възрастни със сърдечни малформации.
Аз имам вродена и като дете коригирана стеноза на пулмонална клапа ( доста различно от вашето състояние все пак). Като забременях всички ми казваха абсурд за нормално раждане. Отидох в детска кардиология при моята лекарка и я помолих да ме насочи към кардиолог. Тя ме препрати към Филчева в майчин дом. Бях правила холтер+ ехокг в 6 и 9 м. Моите прескачания са понякога, но аз не ги усещам+ са надкмерни. Ако ги усещате и са камерни, може и да не позволят нормално. Аз родих нормално, леко и бързо (със система и епидурална упойка).
В последните години нас- порасналите деца със всм ни насочват към д-р Кунев. Нищо не пречи а консултация, ако искате мога да ви дам негов телефон.

# 8
  • София
Благодаря за контакта на д-р Радославова. От сайта изглежда, че се е преместила във Варна. Дали е така?

# 9
  • София
Благодаря за контакта на д-р Радославова. От сайта изглежда, че се е преместила във Варна. Дали е така?

Не, сайтът е изоставен! В София си е!

Общи условия

Активация на акаунт