Любители на котки - Тема 207

• 24 056
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
Вярно големичка изглежда Марчето.

# 601
  • София
Наслада за окото е последната страница- прекрасни космати муцунки- малки и големи.
И моя черен муцун- лятно му е и лежерно (направо му завиждам за живота, който си живее 😹)

# 602
И аз се включвам със спящи муцунки Blush
Оли

Али

И двамцата се бутат при мен, като съм на лаптопа

# 603
Сина ме чака да стана, и моментално се намества на любимото ми кресло.
И да попитам. Приятелката,която се грижи за  Сина когато ни няма,  също имат кот - черньо Ричи. Та Ричко от вчера на 2 пъти е повърнал пяна. Омърлушен и не се храни. До утре сутрин не може да го води на вет. Помагайте. Какво да прави? Какво да му даде да пие,да хапне?

# 604
Принципно нищо да не му дава е най-добре. Или да предложи гастроинтестинална храна (пауч/гранули). Или добавки: трева, малцова паста. Докато повръща не е добре да го зори с храна/вода.

# 605
Благодаря. Тя все пак е успяла и сега са при вет. После ще напиша.

# 606
Момичета, не знам как стана(всъщност знам, защото след като Мая си отиде почти всички които познавам се надпреварваха да ми предлагат котета), аз сякаш не се чувствах готова, но....  от утре ще имаме ново попълнение в семейството. Решихме да осиновим едно прясно спасено котенце на което търсеха дом, инак щеше да бъде върнато на улицата. Спасителката му не може да го задържи и му търси дом. Приятелката ми видяла поста и снимката на котето и ми го прати. Като го видях и място не можах да си намеря, същата окраска като на Мая и изглежда дългокосместо като нея, табенце, улично превъзходно и на главичката ясно изписано "М", традиционно за породата, но много ясно, поне на снимка. Приех го като знак. Нали писах, че нашето коте ще ни намери, че душичката на Мая ще се прероди в малко, красиво и беззащитно котенце. Ами, ето, това котенце е точно такова, женско на около месец някъде. Нямах търпение да обсъдя с Джастев. Той веднага се съгласи. Обадих се на момичето и утре ще взема котенцето. Дори и име измислих, мисля да го кръстим Джули, на месеца в който го вземаме. След като взехме решението, хем се радвам, хем се колебая, направо много емоция ми дойде. Не е ли твърде рано, дали ще се справя с толкова малко коте, то дали ще е добричко като Мая. Всякакви въпроси в главата ми, но съм сигурна в едно - искам го.

# 607
Моето Пиратче. Любвеобилен за рождения ми ден. Днес ставам на 51. А той през ноември ще направи 11 в нас. Стареем си заедно. Smiley
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 22:12 от Защо ме търсиш?

# 608
Джасте, не го мисли! Нещата са извън нас. Точното коте ще е. Ще поеме вашата е ергия и ще е добро. Трябваше да започна с Честита Джули! Ще чакаме да я видим! На добър час!

# 609
Благодаря, Шарлотче. Hug Heart
Надявам се всичко да е наред. А като я запозная с новия и дом, ще я наснимам подобаващо. Grinning

Честита да си, Защо ме търсиш!
Жива, здрава и много обичана от Пиратчето. Heart Eyes

# 610
Джаст, на всеки по различен начин и в различно време след загубата на предишната животинка му идва мисълта за друго. Ще се справиш.

# 611
Джаста Праста, това е прекрасна новина! Много се радвам! Всеки човек е различен, разбира се, но аз съм писала май, как като загубихме 17 годишния ни дядо Гого и с дъщеря ми бяхме неутешими и аз реших, да не чакам и да вземем нови котета, заради нея. И взехме Оли и Али едва 3 дни след като приспахме Гоги. Отначало чувствах лека вина, но в крайна сметка...защо?! Помогнали сме на още 2 душички да не са на улицата, а той не е забравен, никога няма да спрем да си го обичаме. И вие така с Мая, не я заменяте, тя винаги ще си остане във сърцата ви, просто взимате нова душичка, която има нужда от вас. Sparkling Heart Така че, честита Джули! Ще чакаме снимки! Relaxed

Защо ме търсиш? жива и здрава да си и ти и прекрасния Пиратчо! Hug

# 612
  • София
Джасте, честита ви Джули! Ще видиш, че ще ви радва не по-малко от Мая! Само недей да сравняваш! И ние взехме Наско, защото на снимката приличаше на Мъро. Беше минал около месец след загубата. Ами Наско си е Наско, а Мъро си е Мъро. Любовта ни към Наско е също толкова силна, но е съвсем различен като характер. Всяко коте е уникално. Heart

Защо ме търсиш, жива и здрава да си! И още дълги години да сте заедно с Пиратчето!

# 613
  • До хладилника, който обичам
Хубава новина! Добро решение, Джаста Праста, Джули е едно коте с късмет!

ЧРД, Защо ме търсиш, бъди здрава!

# 614
Чести празник, Защо ме търсиш!

Джасте, чакаме снимки на малката душица!

Общи условия

Активация на акаунт