катаракта

• 583
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, предстои на мой близък операция на катаракта и се интересуваме конкретно от д-р Галина Филева, която работи в очна клиника „Св. Петка“ – Варна. Ще съм благодарен/на, ако някой, който е преминал през такава операция при нея (или има близък, който е), сподели мнение относно: Професионализма ѝ по време на операцията Възстановителния период и грижата след това Впечатления от клиниката като цяло Всеки реален отзив ще е от голяма помощ за нас при вземането на информирано решение. Благодаря предварително! 🌟

# 1
Всички лекари в тази клиника са много внимателни и способни. Нямам конкретни впечатления за Д-р Филева, но екипът е подбран и всички си вършат работата както трябва. Имам отлични впечатления от всички. Конкретно за катаракта цялата процедура трае около 20-30 минути общо. Болка няма. Трябва да преспите в клиниката или където ви е удобно, защото на следващата сутрин има контролен преглед. Капят се капки по схема.
Имайте предвид, че дори да не изберете конкретен лекар - т.нар. избор на екип, не е проблем, не сте длъжни да го правите. Който и да направи операцията, всички са много добри. Успех!

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 09:15 от Lanarte

# 2
Много ви благодаря за отговора Ина мен ми направи впечатление че организацията в болницата е на много добро ниво Надявам се всичко да е наред

Общи условия

Активация на акаунт