Отговори
# 45
Я малко да дам тон на Джихан?

# 46
Мерт си е у дома и е пуснал стори с победата на Яник Синер на Уимбълдън.

https://www.instagram.com/stories/mertramazandemir/3675981792230 … icGttcnNycmo1Mg==

https://x.com/mertramazandbr/status/1944466590977622210

# 47

Пухиии...

# 48
Откакто се помня, гледам сериали. Всякакви. Тези, които ме познават лично знаят, че и работата ми е свързана с тях. Шоубизнесът, актьорската професия и това как точно се прави кино винаги е представлявало огромен интерес за мен. И да ви кажа честно, покрай драмите на афрамите тези дни, направо почнах да се чувствам неловко, че споделям едно и също хоби и страст с подобни индивиди… Половината бълват смразяваща ме омраза, другата половина още не вярват, че не са заедно... Даже не знам кои са по-зле. Говорим за хора, които дори не са се заявявали открито като двойка. А дори и така да беше, никой няма право на това, което ги подлага в момента. Донякъде обаче е и хубав урок за тях, защото по една или друга причина те оставиха феновете да им се качат на главите със собствените си фантазии и очаквания към тях. Никога не заявиха ясно и точно заедно сме или не сме, и ако щете ме нападнете сега, но именно това ги направи чак толкова известни. Защото ако бяха потвърдили или отрекли, без недомлъвки и намеци, интересът към тях, щеше незабавно да спадне. Твърде вероятно е и да са си давали сметка за това. И да, случвало се е с много други да ви кажа, и то съвсем не само турци. Ама както и да е де. Споделих всичко това просто, защото исках да се възмутя колко тъжно, претеснително и неконтролируемо е в момента положението с голяма част от афрамите. Не знам кога точно дизисектора се превърна в риалити, но хора, осъзнайте го – ние гледаме кино, нека се наслаждаваме на историите, които ни се разказват в сериалите, да разсъждаваме, да търсим поуки. Нека се радваме на играта на актьорите и да ги уважаваме за таланта и трудната им професия, а не да ги превръщаме в наши лични кукли за игра. Идеята е да се потопим за малко в един измислен свят, а не да превръщаме истинския свят в измислен…

# 49
Така след като се кълне и плюе от БЪЛГАРИ под снимката на Шебнем с бебето им аз вече мога да кажа ,че шалтера превъртя.Държат се все едно Мерт е убил Афра и избягал в чужбина това е просто под всякаква критика. Все пак има хора които са на ясно с нещата и ги приемат някак дори и да са обидени на Мерт.Сигурна съм ,че на него не му пука дори за всичко което се случва защото ако му пукаше новината нямаше да достигне до пресата. Но всичко което се случва е под всякаква критика.А за човек преживял загуба на дете просто останах потресена как може да си позволи една дама да пише такива неща на друга жена.И въобще като цяло говоря! Какво пишат на баща му и тн и на Зафер да научил брат си на човещина. Вие кои сте да преценяте качествата на Мерт?  Всичко е под всякаква критика! Човека пуска тенис - умишлено го пускал. Че сумати народ който се интересува от тенис гледа мачовете от коя луна падат не знам? От три дни се чувствам като някоя възпитателка и звероокротител в Х . Написах сумати постове и отнесох тонове нападки ,но и аз съм арсъз не ми пука изглежда. Всичко е много жалко защото поставят и Афра в отвратителна ситуация. Не може да съдиш никого без да знаеш какво се е случило. Но разбира се всеки от всичко разбира и знае за 300-та души.

Голяма мъка да бутнат момчето и да му съсипят кариерата! Звездите блестят те нямат нужда от помощ за собственият си блясък.

Джесе точно с Джихан! Heart

# 50
Джеси , подкрепям те. Добре си го написала и  обяснила.

Диди , мило разбирам те какво ти е не е приятно  и това ще отшуми и мине. Онур Акай що не си гледа здравето и да не се излага повече. А пък това, че ще те съди е още по смешно.

# 51
Коментар на блогърката Ранини

# 52
# 53
Бях си намислила нещо да споделя, ама докато намеря време, той коментара на Мирето изтрит… Grinning Както и да е. Явно е бил неприятен за някои хора, защото беше много точен.
Снеже, Алп и Айча имаха обявена и публична връзка в продължени една година, споделяха моменти от ежедневието си с феновете, появява се заедно по събития. Мерти какво да обяви, виртуалния си развод ли?... Да заплаши със съд хора, които притесняват роднините му заради изневяра във въображанема вързка?... Нищо няма смисъл тук, освен да ги игнорираш напълно. Така хем няма да си тровиш нервите, хем пък и за тях това ще е най-доброто лекарство да се видят колко са незначителни и неадекватни.  

Хубава седмица да имате! Hug

# 54
Джес, нямах предвид връзката на Алп и Айча... той по друг повод ги съди или ги заплаши със съд... не знам докъде стигнаха нещата, но се успокоиха набързо коментарите под постове и т.н. Но и ти си права.

Абе, чакам си проектите на момчето ни, пък другото ще мине... лудите да се налудуват.

# 55
Джес, нямах предвид връзката на Алп и Айча... той по друг повод ги съди или ги заплаши със съд... не знам докъде стигнаха нещата, но се успокоиха набързо коментарите под постове и т.н. Но и ти си права.

Абе, чакам си проектите на момчето ни, пък другото ще мине... лудите да се налудуват.

Доколкото помня точно заради клевети за изневяра, стигнали и до там да притесняват семейството му, беше заплашил със съд издания и фенове, които ги разпространяват. Ама да де, не това е важното. Имах предвид, че ситуациите са различни и едва ли това ще помогне срещу освирепелите в момента афрами. Затова игнор и съсредоточаване върху новите проекти! Simple Smile

# 56

https://x.com/Mehmanliye16243/status/1944691562094723129

Голяма мъка! Голяма трагедия човек ще каже ,че народ при земетръс пак е загинал а просто Мерто се показа по гащи с друга жена.

# 57
Джес, благодаря 🌼

Няма значение че коментарът е изтрит. Това не променя фактът, че бумерангът съществува. И кармата също. А за хора, които кълнат бебе, дъното отдавна е пробито.

Диде, надявам се пак да се покаже по гащи с мацката 🤧🤣

# 58
Джес, благодаря 🌼

Няма значение че коментарът е изтрит. Това не променя фактът, че бумерангът съществува. И кармата също. А за хора, които кълнат бебе, дъното отдавна е пробито.

Диде, надявам се пак да се покаже по гащи с мацката 🤧🤣

Нали има една приказка - "до девето коляно..." Та сега и над семейството на Мерти ще тегне проклятие през поколенията заради неговата похотливост... Rolling EyesJoy

# 59

Всяко чудо за три дни както казва баба ми.

Общи условия

Активация на акаунт