Отговори
# 450
Вземам тубата тогава Еми трябва да се разхладят.
Има вентилаторчета с юес би зареждане три часа изкарват имам такова десет лева са най-евтините. ;д

Вали от тоз 13-ти а уж фатална цифра.

https://x.com/bizebirsey_fans/status/1956349458578280866

# 451
Вземам тубата тогава Еми трябва да се разхладят.
Има вентилаторчета с юес би зареждане три часа изкарват имам такова десет лева са най-евтините. ;д
Вали от тоз 13-ти а уж фатална цифра.

https://x.com/bizebirsey_fans/status/1956349458578280866
Диди, я сметни - да видиш колко много ще се охарчат продуцентите. За целия екип и 16 часа престой на снимачната площадка... ехааа, направо ще са на загуба. Ще им отиде печалбата.
Какво става от нощес валят видеа. Феновете направо целия сериал ще ни пуснат предварително.

# 452
Мама мия успех ако истина какво да кажа друго тази година изглежда това е на мода всеки втори сериал ще гледаме тези партньорства да припомним ,че екранният и татко от Чапкъна също е там.
Няма нужда да споменавам какъв късмет е дори да играе с актьор от ранга на Кенан.

# 453
Цитат
Когато истинските фенове се обединят от любов и признателност към таланта на един артист и подкрепа за неговата работа, това е резултатът 🫰🏻♥️

# 454
Дано не е вярно за Афра и Кенан.. Аман от абсурдната им тенденция тоя сезон..

# 455
Не е вярно, Бирсен отрече.

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1956368868055588902?s=46

Макар че темата е за Мерт и Афра не ме интересува, освен ако не си партнира пак с него. В момента не са нито екранни, нито реални партньори.

# 456
Ново от Метрука

Няма да пиша повече нищо просто го споменах ,че ми излезна насреща.
Имало такъв слух все пак казва Бирсен.

# 457

Мерт Рамазан Демир и Мирай Данер зад кулисите в Bize Bir Şey Olmaz

Заид Кайсиех
Публикувано на 15 август 2025 г. - 15:59
Хората полудяват по видео зад кулисите на новото турско шоу „Нищо няма да ни се случи“ (оригинално заглавие „Bize Bir Şey Olmaz“). Във видеото Мерт Рамазан Демир се появява на плажа на слънце, облечен в елегантен черен тоалет, докато Мирай Данер блести в зашеметяваща сватбена рокля.

Осем епизода съставляват шоуто, което разказва за страстната, но проблемна любовна история на Актан и Лал. Лал, изиграна от Мирай Данер, е умен млад редактор в издателство. Превъплъщението на Мерт Рамазан Демир в ролята на Актан преобръща нормалния ѝ живот с главата надолу, когато го среща. Мерт Рамазан Демир играе очарователния собственик на известно място за забавления, който се влюбва в Лал, водейки връзката им през драматични възходи и падения.

Необходими са много талантливи хора, за да се създаде това шоу. „Нищо няма да ни се случи“ е написан от Пинар Булут и режисиран от Неслихан Йешилюрт Ал Баваба. Продуциран е от Асена Бюлбюлоглу за MF Yapım.

Продукцията започна сериозно в началото на август 2025 г. и феновете са все по-развълнувани.

Хората вече са коментирали избора ѝ. След изключителните си изпълнения в „Hudutsuz Sevda“ („Безгранична любов“) и първата си главна роля в „Papatyam“, Мирай Данер се завръща в главната роля.

Мерт Рамазан Демир, който стана известен с ролята си в „Yalı Çapkını“, внася доказаната си звездна сила в шоуто.

Журналистката Бирсен Алтунташ каза, че историята е нещо повече от типичен романс. Тя обещава да разгледа теми за любовта, промяната и психическите последици от тези неща. Връзката на Лал и Актан се развива и става ясно, че любовта им може също да им причини болка и да ги разпадне като личности.

Изглежда, че „Нищо няма да се случи с нас“ ще бъде един от най-обсъжданите турски сериали за сезона, благодарение на силния си сюжет, умелия актьорски състав и опитния творчески екип. Абонатите на Disney+ са развълнувани от излизането му, а шумът от очакваното подсказва, че ще бъде хит.

# 458
Емко като реактив за статий си бога ми аз не ги намирам тъй бе жена.

# 459
Цитат
Aktan style..>>>❤️‍🔥
#MertRamazanDemir

# 460
# 461
# 462
# 463

От сета.

# 464
Beautiful Lal ✨👸🏼

Общи условия