Отговори
# 555
Гледала съм Язгъ само в Кардешлерим и като цяло съм гледала само сцените им с Онур почти като занулиха героя на Онур спрях да гледам и не ме интересуваше развитието им с Арас после тя напусна да играе с Бурак Дениз. Като пищеше и оплакваше Дорук / Онур много криво ми стана от виковете
Всъщност и в други сериали съм я гледала ама беше много малка тогава игра племенница на Бергюзар в Карадайъ както и сестричка на Демет в Ще ти дам една тайна.Мисля ,че и в Ашк Йениден с Буура и Йозге съм я засичала ама беше малка за там нямам оценка особена.
Сега сценариста е Керем Дерен който е писал навремето заедно с Пънар ама то като още не е написано и тн самият проект може и да се отложи и протаква тъй ,че си караме на това което имаме в ръцете ни. Аз нямам против Язгъ , но не съм я гледала толкова ,че да имам оценка за нея.

# 556
# 557
Любимо видео - Ферит и събужданията му

https://x.com/uzaktaniyi/status/1837754767168221333

Да продължим с реалностите.

# 558
Испанското списание Vemos TV публикува статия, в която подробно се описва кариерата на Мерт Рамазан Демир, показвайки ни пътя му от ранните му дни като статист до днес. Нашият млад мъж определено спечели международната публика с ролята си на Ферит Корхан в „Una Nueva vida“, което увеличи интереса им да научат за неговата история и активно да следят професионалната му кариера.
Нека винаги продължаваш да блестиш. 💫
#MertRmazanDemir #UnaNuevaVida

# 559
Харесаха го нашето момче испаньолите.
Голям рейтинг бичи Чапкъна там

# 560
✨ 3 дни ✨❤️🧿

#MertRamazanDemir #MetrukAdam

# 561
Продължавам

# 562
Здравейте, момичета!

Време е да "събудим" Ферит, че "Metruk Adam" е на прага.
Остават само 2 дни до излъчването му.
Скоро ще се потопим в света на Баран. Hands Pray

# 563
Привет и благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus

Да са здрави и щастливи Берил и Ерсин. А преди няколко дни д-р Мелик Демир, братът на Мерти, е имал рожден ден и го е отпразнувал със съпругата си.

Малката кукла Сара ще участва в сериал с Онур Туна, Симай Барлас и Джанер Топчу.

# 564
Жив и здрав да е баткото на Мерт 😌
Берил и Ерсин също са напускали много нови снимки а Бирсен говореше че сериала им скоро ще излезне промо и плакат.
Сладурка Сара ще е щерка на Симайче.😍

Ето и един Баран за разкош

# 565
# 566
И една класация нищо че сме десети

Мире да се абонираме за Нетфликс няколко месеца наред след Мерт иде Кире чакам Озан и третия сезон на дизито на Серка.🤣🤣🤣
Мъчат ни много са лоши…🥲

# 567
Няма да се абонирам 😃
Ще чакам превод от някъде 😉

# 568
Още статий

TheTVDB се счита за една от най-големите глобални бази данни, специализирана във филми и телевизионни сериали.
Така че, когато видите филм като #MetrukAdam, вписан там, това означава, че филмът е регистриран като глобално произведение и е признат в база данни, която обслужва милиони потребители по целия свят✨

Китай

Мира айъп то в Нерфликса има превод ба всички езици без БГ

# 569
Вълнението е голямо, от видяното в трейлърите мисля, че филмът ще оправдае очакванията. ☺️

Много готина визия има тук. 🙂❤️

Общи условия

Активация на акаунт