Отговори
# 675
Ех ,че сладка снимка Heart Сара и Ада
В еуфорията за филма пропуснах да споменая ,че екранната ни дъщеря от Чапкъна / Сара ще играе в новия проект на Симай Барлас , Джанер Топчу и Онур Туна като ще е дъщеря на Симай и Онур. Ако някой намери снимките пак да ги пусне много ровене ще ми трябва.

Продължаваме с Баран

Тя няма да бъде като мен!
Страхът на Баран ,че детето ще заприлича на него.Тази сцена сецва дъха ми.

Толкова е безпомощен докато катери стълбите и като видя ,че Лидия го извика му олекна на душичката.

# 676
Цитат
Медиите отразиха успеха на филма #MetrukAdam, като подчертаха, че филмът, който излезе на 22 август, се класира на трето място в световната топ 10 класация на Netflix. Те засипаха изпълнението на #MertRmazanDemir с похвали.💥

# 677
Казах ли ,че тук ме побиха тръпки по рано? Много пъти съм го виждала да плаче в Чапко по различни начини ,но това направо беше някаква примесица от всякакви отрицателни емоций в които героят Баран е заседнал.

Meче Heart

# 678
Цитат
👋🏾 Един от грузинските абонати на моята страница ми предостави това видео. Той също ми разказа на какви сцени е бил свидетел🤭 Не е могъл да снима повече, защото охраната строго контролираше снимачната площадка. #MertRmazanDemir

Цитат
От сета - Miray и Mert ❤️‍🔥❤️‍🔥

# 679
Пак от същото момиче:
Те спореха но после се прибраха прегърнати в хотела
Сцената беше заснета два пъти.

Честит ден на кучетата.😍

# 680
И двете кученца са много сладки.
Второто май е хъски.

# 681

Мерти от сета на Бизето

Не Мира някаква американска Акита беше мисля.

# 682
Цитат
„От Metruk Adam, здраве за вашите ръце и сърца.“
@netflixturkiye

📲|| #MertRmazanDemir в публикацията на Рахимджан Капкап в Instagram ♥️ 

# 683
Пак заваляяя от Ада Ерма

От сета на Бизето 😍

https://x.com/mertramazandbr/status/1960386058165575946?s=46

# 684
Цитат
#MetrukAdam, с участието на #MertRmazanDemir и героят му Baran, влезе в световната класация на ВТОРО място със 7,7 милиона гледания и 11,8 милиона часа гледане между 22 и 24 август 2025 г. в седмично обявяваната категория „Netflix - Най-популярни филми, които не са за ангели“.

Цитат
Ние сме Топ на турците. Нека го наречем Световната звезда, първият и единствен носител на турската титла. 👑🧿
#MertRamazanDemir
#MetrukAdam

# 685
Красив много този Актан
Гледам че си гукаме с колегата Бадур 😎

https://x.com/goldenrueee/status/1960455966752715091?s=46

Статия от арабите

https://ajmannews.ae/news.php?id=141783

# 686
Дечица 🙃🙃🩵🩷

# 687
Сладичката ни бе

https://x.com/firdawssosso/status/1960698947464204553?s=46

Браво бе 😙

Египет

# 688
Благодаря за всичко споделено, момичета! Heart  

Много се радвам за успеха на филма, особено защото се дължи на актьорската игра, на историята, а не на романтични сцени и физическа близост, на химията на този и онзи. Браво на Мерт и на останалия екип, че показаха, че актьорското майсторство все пак се цени и че въздействащо кино може да се прави и без любовна история или триъгълници. Браво и на ОГМ за смелостта, но те знаят на кого залагат.

Зад кадър.

# 689

Март Рамадан подпали Netflix с филма си „Изоставеният човек“

Дата: 26.08.2025 (17:59 ч.)
От: Абделхалек Камел
Турският филм „Metruk Adam“ (Изоставеният мъж) с участието на турската звезда Мерт Рамазан Демир оглави класацията за най-гледани в Netflix само дни след излизането си.
Филмът на Март Рамадан „Изоставеният човек“ постига голям успех
Филмът „Изоставеният човек“, чиято премиера беше в петък, 22 август, се превърна в популярна тема за разговори в социалните мрежи и оглави списъка с най-гледани филми в Netflix, поставяйки рекорд.

Историята на филма „Изоставеният човек“
Филмът се върти около „Баран“, чиито родители решават да го пожертват на 14-годишна възраст и да го накарат да понесе отговорност за престъпление, извършено от по-големия му брат „Фатих“, след като последният е причинил смъртта на човек, като го е прегазил и е избягал.
Родителите на Баран оправдават действията си, като твърдят, че той е „непълнолетен“ и че наказанието му ще бъде по-леко от това на по-големия му брат, чийто живот може да бъде съсипан. Петнадесет години по-късно Баран е освободен от затвора и заварва брат си и дъщеря му Лидия да го приветстват.
Баран отказва да прости на брат си и родителите си, които починаха, докато беше в затвора, че са съсипали живота му с решението си.
Баран, който мечтае да построи собствен автосервиз, се оказва отговорен за Лидия, след като автомобилна катастрофа оставя майка ѝ да умре, а брат му да е в кома.
Баран се влюбва в малкото момиченце Лидия, което оказва голямо влияние върху живота му и му дава надежда. Той започва да работи за постигане на мечтата си, сред много трогателни и човешки събития.

Март Рамадан получава широко признание
Изпълнението на Март Рамадан като „Баран“ беше добре прието от публиката, която похвали таланта му и сметна филма за демонстрация на актьорските му способности.
В тази роля Март Рамадан се отклонява от обичайните си романтични роли, представяйки по-дълбок и сложен персонаж, доказвайки способността си да се ориентира в различни жанрове на драмата.
С това Демир продължава да затвърждава позицията си на една от най-изявените звезди на своето поколение, преминавайки между малкия екран и световното кино чрез Netflix, което му отваря нови хоризонти за достигане до международна аудитория.

Екипът на филма „Изоставеният човек“
Заедно с Мерт Рамазан Демир, в сериала участват и други звезди:
Ада Ирма, Рахимджан Капкап, Едип Тепели, Бурджу Джаврар, Ерджан Кесал

Общи условия

Активация на акаунт