Отговори
# 90

Аз ще ги пусна дори и да е фотошоп бяха в темата няма смисъл да се трият.

Ето и профила е писал нещо на руски нарочно го последвах да видя какво още ще сподели

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 19:28 от x BlackRose x the guardian team :)

# 91
Ето и профила е писал нещо на руски нарочно го последвах да видя какво още ще сподели

Пратиха ми снимките, но по качество изглеждаха максимално автентично. Не съм си и помисляла, че са фотошоп. Ако някой го е заболяло - не беше такава целта.

# 92
Кой знае колко линч обра отново и да са и да не са стига вече наистина.

Може ли да минем по бързичко към август?

# 93
Ооо , виж тииии....Сера Кутлубей в състава на сериала. Доста се разхубави с турската медицина и задобря, като актриса.

Ами защо да не видим и нещо провокативно, като в спойлера с гифчето. На платформите свобода да искаш... Може и да се заформят любовни триъгълници.

# 94
Дреме му за линча на шепа откачалки.

Малко да сменя темата.

# 95

Хах топ.
Красавица е Буче ще ги женим с Каан май.

# 96
Още една мацка със стабилна визитка в състава - Назлъ Четин

От Бирса:

Назлъ Четин в сериала "Нищо не ни се случва"
📌Тече подготовката за сериала "Нищо не ни се случва" на MF Production, който разказва страстна любовна история, която ще споделят Мирай Данер и Мерт Рамазан Демир с главните роли.
📌 Една от успешните звезди на младото поколение, която най-накрая взе участие в сериала „Имало едно време Истанбул“, написан от Pınar Bulut и ще бъде режисиран от Naslihan Yeşilyurt, присъеди
📌 Nazlı Çetin ще играе ролята на „Meriş“ в сериала „Bize Bir Shey Olmaz“ и ще се срещне с публиката като близък приятел на Lal (Miray Daner). В поредицата кръгът от близки приятели описва връзката на Лал с Актан (Мерт Рамазан Демир) на цветен език.

# 97
Това момиче май съм я гледала в Неверен ама не съм сигурна беше партньорка на Таро

https://www.instagram.com/stories/mertramazandemir/3678556783224 … =Y29rcnA1dHdxMTF1

Нашия тенис бой онлайн

# 98
Това момиче май съм я гледала в Неверен ама не съм сигурна беше партньорка на Таро

https://www.instagram.com/stories/mertramazandemir/3678556783224 … =Y29rcnA1dHdxMTF1

Нашия тенис бой онлайн

Точно това си помислих и аз веднага, Дидко!... Но я чекнах и се оказа, че й е адашка, която адски прилича на нея. Тя била Назлъ Булум. Ама наистина голяма прилика си имат...

# 99
# 100
Привет, момичета! Благодаря за споделеното. Новата актриса не ми е позната, но е сладка.

Сера преди корекциите ми беше много по-симпатична и поне имаше някаква индивидуалност. А сега е като всички, от калъпа. Не мога да си обясня защо момичета, които нямат видими кусури, се подлагат на подобни интервенции.

# 101
https://www.imdb.com/name/nm11892419/

Биографията на Наз в Дьонендже сме я гледали викам откъде ми е позната.Беше приятелка на Сюмейе там.😏

# 102
Съгласна съм за Сера, Снежче! Особено за актьорската професия е толкова по-добре да си естествен и уникален, вместо красив по калъп. Ама явно схващането в индустрията е друго. Толкова момичета има, дето са ми еднотипни...

Дано вкарат и някой колега за цвят. 🙃

# 103
От Нетфликс

# 104
От Бирса.

Берил Позам, позната на зрителите с ролята си на Суна в сериала YaliCapkini , се присъедини към актьорския състав на амбициозния сериал за новия сезон „Kıskanmak“ от Ay Yapım. В предстоящия проект тя ще играе ролята на Налан, момичето, което семейството е избрало за съпруга на Халит. Проектът ще бъде режисиран от Надим Гюч, а сценарият е написан от Йълмаз Шахин. Репетициите започват в края на месеца.

Главните роли ще бъдат изпълнени от:

• Йозгю Намал като Сениха,
• Мехмет Гюнсур - Халит,
• Селахатин Пашалъ - Нюжет,
• Хафсанур Санджактутан - Мюкерем,
• Айда Аксел - Медиха.

Джес, Дид, Heart Exl Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт