Отговори
# 90
Някой чувал ли е дали днес ще има снимки на Пера?

# 91
Ами за Пера по принцип никой нищо не чува, само това, което публикуват във вестниците.
🙃😏
Шегувам се, но не много!
Онзи бъдещ актьор каза, че ще бъде тежка следващата седмица (демек тази), но той бил подготвен.
Може и да снимат, а може и да почиват… ким билир🙄

# 92
до кога щяха да са снимките на Пера? Новия актьор (модел) още щял да снима, май няма да е само в първите епизоди, а ще се върти около Пера доста време. Жалко, че няма веднага да дават сериала, а ще чакаме. Знаете ли защо се чака толкова при тия дигитални филми. Аз си мисля, че е защото има много компютърна графика, но може би греша. Ако някой знае принципа на създаване на тия филми, ще се радвам да обясни.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 15:30 от ani.zaiche

# 93
Малко спомени от едно хубаво лято, което сега ми се струва далечно Simple Smile
Снимките са фен арт

# 94
Хайде нов хаос, сега пък твърдят че Афра говори с анти фен на Мерт за него и го клевети, защото очевидно Афра е честитила рождения и ден на гласово, но гласовото не е цяло и сега излиза че Афра прави мръсотии на Мерт

# 95
Ама какво значение има, бе хора? Сега? 🤦♀😤

# 96
Хора, дайте да се успокоим вече викам аз.
Каквато и да е ситуацията всичко си е между Афра и Мерт.
Дали е ПР или са се скарали и разделили и сега правят тези неща от любов, гняв,яд и т.н. Какво значение има?
Всичко каквото е било, каквото е сега и каквото ще бъде си е между Афрам. Те си знаят най-добре. Ние феновете можем само да гадаем.
Това е положението, независимо дали ни харесва или не.
Животът продължава,не е края на света.
дишайте Simple Smile

# 97

Ами има значение, защото сега Афра е клеветена че уж говори лошо за Мерт на феновете.

# 98
  • София

Ами има значение, защото сега Афра е клеветена че уж говори лошо за Мерт на феновете.

Ето затова действаха със секирата. Има ненормални.
И аз мисля, че е време да си продължим коментарите по проектите, не че има кой знае какво инфо. Другата тема се изчерпа за момента.

# 99
Мисля , че няма нужда всеки каквото си измисли в Х да го коментираме и тук
Както и призовавам да оставим Афрам да си починат 😀 , ПР , кой как погледнал  и т н Все тая ми е за момата и Мерт Мина и замина

Да гледаме напред

# 100
  • София
Дали Мерт няма да ходи през септември пак в Лондон

Това е от името на последната му публикация.

# 101
Още от самото начало търсех смисъла на израза. Намерих какво означава, но ми липсваше нещо…
С това разяснение, нещата се нареждат доста добре. Въпреки, че изглеждаше, че израза е сложен, за да се надсмее или покаже, че знае какво се случва в социалните мрежи и не му пука, нещата не са така.
Общуването му с Хира най-вероятно ще доведе до разни интересни неща… ще видим

# 102
bruja, намекваш нещо, но аз съм от старото поколение и ми трябва по-конкретно разяснение. Мерт ще участва в тоя фестивал ли?
Преди малко четох стори от Ураз, че май Афи ще си вади виза за Англия

обърках се вече

Мерт обожава тениса, имаше още интересни мачове, които той гледа в къщи вместо в Лондон. Всъщност той защо се върна? За да ни покаже една целувка, да подпали феновете. А можеше да остане да гледа страхотен тенис, в компания дори и пак да ни я покаже, но там няма сигурни журналисти, които да го снимат в точните моменти...

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 17:04 от ani.zaiche

# 103
  • София
Зайче, Ураз е отговорила, че е лъжа отдолу, не си сложила цялата снимка.

# 104
Зайче,
Не можем да бъдем сигурни, но защо не…
Иначе това на Ураз беше нещо странно, свързано със снимка, но така или иначе вече е опровергано.

Общи условия

Активация на акаунт