Отговори
# 105
Аз с голямо закъснение искам да благодаря за новата тема,Мистери. 🤍 все така хубаво и бързо да ги изписваме.

Спорят в Х за сторито на Мерт ,че се чува женски глас. Аз чувам пт телевизора женски глас,вие какво мислите. Сякаш казва резултата накрая.

# 106
Преди малко четох стори от Ураз, че май Афи ще си вади виза за Англия
Може и Афито да си пробва късмета с някой руски манекен, що да не отиде! 😜

# 107
  • София
Разбира се, че се чува женски глас, нали съдията е жена, казва гейм, пауза, сет и мач, след което съобщава резултата. В Х да отворят ютюб и да си пуснат края на мача, този глас го има във всяко видео Joy

# 108
Объркващо е с гласовете! Съдията на стола няма така ясен глас като Бейза! 🤣🤣🤣 Нейния всички го познаха от сторито на Афито! 😜

# 109
  • София
Объркващо е с гласовете! Съдията на стола няма така ясен глас като Бейза! 🤣🤣🤣 Нейния всички го познаха от сторито на Афито! 😜

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 110
Падам от смях с вас! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 111
Благодаря,Мистери. Помислих ,че трябва да ходя на УНГ или до пожарната  утре. 👀

# 112
Здравейте,момичета  Hug  Hug  Hug
Драма ,драма и пак драма Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Тоя Мерт бе,за дребен.,грозен човек и при това със шкембе( имаше ли още физически кусури ,ако да напишете ги да ги добавим ха ма ха  Simple Smile ) защо ли предизвиква този толкова голям интерес към себе си.  Thinking  Голям хейт ,голямо нещо и към него и към фемилито му.А те какво са виновни хората  Thinking и особенно това дето са писали коментари под снимката на снахата и бебето ,еееее това вече много ама наистина много гадно и долно.  Angry
За прословутото стори ами и аз  чувам ясно ,че първо жената казва резултатите и после турския коментатор ги казва на турски ама в това няма драма .Яяяяя колко по-хубаво звучи ,че Мерт и русото девойче от плажа мърсуват в къщата му и в промеждутъците между секса гледат и тенис .Angry
Като ги пусна предните снимки в инстаграма аз виждам само Мерт и заниманията му докото беше в Лондон ,но хубаво ,че прочетох фенските коментари та очите ми да се насочат в правилната посока и да видя ,че всъшност не са важни тенис ракетите ,Мерт в кухнята или в бара или в колежа или пък телевизира включен на тренис ами е важно кой е направил снимките и ,че на снимката с телевизора се вижда леглото с белия чаршаф.Thinking Е сега може и тоя момък Хира да го е снимал на някои от снимките но къде къде е по-сочна интригата с тая приятелка от колкото Хира да го е снимал или някой друг да го е снимал.Не казвам ,че не може и приятелката да го е снимала и не казвам ,че не може и тя да е  в къщата му ,ноооо от къде може да сме сигурни ,че е така и най-важното което е какво ни интересува нас тая цялата работа. Thinking Ето може даже да се окаже ,че Мерт ще иде на тоя фестивал в Лондон и затова така е озаглавил снимките ,така че преди да се съди е по-добре малко да се позамисля човек и е хубаво да се поизчака преди да се скача на бой.
Мерт и Афра ни подариха такава красива СейФерска история ,предстоят им и на двамта нови неща в които да ги гледаме нека да се насочим на там и да им оставим личния живот на тях двамта ,защото те най-добре си знаят какво е било и какво е станало.А и нищо не се знае какво може да се случи в бъдеще ,ще поизчакаме и ще видим Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 19:06 от Eny87

# 113
Eny,благодаря
Един от най-истински загрижен,фенски коментари които съм прочела до сега

# 114
Много стана популярен този Лондон. Сега Мерт, преди това и Афра ходи. Да не ни изненадат Мерт и Хира с някой проект там,театрална постановка или друго Simple Smile
Затова Мерт пак да ходи там.

# 115
Мерд! 🤍

🧿🤍♾🪬🧄

# 116
Ей, това Мерт пред студентите ли, когато говори ? Simple Smile

# 117
  • София
Намерили са хотела, в който е бил Мерт и са пуснали новина, че собственикът е извикал папараците 🤦‍♀️

# 118
Намерили са хотела, в който е бил Мерт и са пуснали новина, че собственикът е извикал папараците 🤦‍♀️

Какъв хотел?

# 119
Този от преди 3 дни, където снимаха Мерт с чужденката до басейна.

Общи условия

Активация на акаунт