Отговори
# 120
Този от преди 3 дни, където снимаха Мерт с чужденката до басейна.

Ясно, ниво на шезофрения

# 121
Eny87 Отново ме разсмя,момиче.И на теб съм ти луд фен,да си знаеш.Много готино си го написала.Твоя позитивизъм и оптимизъм са заразителни

# 122
Лайк от Мерд за танца на шампионите от Уимбълдън! ✌🏻

# 123
за да отидат журналистите да снимат, значи им е казано кой е хотела,  няма защо да го издирват. Кой ги е извикал те знаят нали са говорили с него.

# 124
  • София
Аз не разбрах, дали са го търсили или от новината, че собственикът е извикал журналисти са разбрали.

# 125
Мерт ме кефи как си продължава да си лайква тенис работи и хич не му пука кой какво ще си помисли Simple Smile
Айде намерен е вече издайника на Мертовата тайна  Simple Smile
Ох сега изгледах поредния епизод на Рибарчето по БТВ стори и направо ме заболя сърцето  като ги гледах какви са хубави Ферит и Сейран заедно .Много е тъжно това ,че няма да ги виждаме повече заедно Мерт и Афра и даже няма да имаме капка надежда ,че ще ги видиме някъде  Cry  Дано обаче все пак да настъпят и по-хубави времена Hands Pray  Hands Pray  Hands Pray

# 126
Ени, като те прочетох се замислих, че всъщност тези ситуации вредят на кариерата на актьорите и не повишават рейтинга. Може би това е моя фантасмагория, но ако е вярно, че OGM и Онур поръчват "скарванията", "разделите", "инцидента", за да има заимодействие, интерес и гледане на новите проекти, да се създаде илюзия, че няма АфРам, за да се приемат новите партньори, че трябва да се забрави екранна двойка. Така се създава лошо впечатление за тях. Че кой ще вземе на работа такива хора развалящи творческата среда, вечно в устата на хората и по списанията. Мнението за характера на актьорите също се променя. Ето Мерт вече е друг в очите на феновете. Едно прекрасно момче, сигурно с хубав характер, сега ни изглежда като безсърдечен и отмъстителен човек. От друга страна може би не разбирам турската киноиндустрия. Вярно е, че още не мога да разбера как турските зрители най-харесват драмите, насилието и несправедливостта. При нас новите роли не зависят от личния живот на актьорите, това е тяхната работа. За таланта няма значение кой за кого е женен.

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 06:56 от ani.zaiche

# 127
Терзанията на феновете за татуировката на Мерт SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 128
Привет, момичета, замислих се за изнасянето на вещите на Мерт от дома на Афи. Ами защо това става сега? Нали всички твърдят, че още февруари са се разделили. Тези вещи защо не са изнесени още тогава, а чак сега? Явно не са се разделяли, а са се правели на разделени. Но и това преместване на вещи може да е постановка за потвърждаване на "раздялата". Явно не са ни убедили и сега се вземат по-големи мерки за убеждаване. Вчера, ако автоматичния превод е точен, Онур А. каза, че май Афи продава къщата, заради спомените. Вече имало купувач (може това да е повода за изваждане на вещите, а причината за продажбата да е друга), но говореше и за мебели (може просто да се ремонтира и вещите да се вадят временно).

От статията на Онур А.
Нека поговорим за татуировката "23" на ръката на Мерт Рамазан Демир...
Както знаете, първият епизод от сериала „Yalı Çapkını“ беше пуснат на 23 септември 2022 г.
23 август 2023 г. е датата, на която си размениха първия годежен пръстен.
По-късно, както знаете, когато имаше малко разстройство, Афра свали пръстена.
На 23 септември 2024 г. те си размениха пръстени за втори път и аз ти съобщих това.
И така, 23 септември и 23 август отбелязаха повратна точка за Мерт Рамазан Демир. 23 септември, в частност, беше повратна точка за Мерт, както в актьорската му кариера, така и в намирането на партньор в живота. Ето защо Мерт избра 23 за свое щастливо число и си направи татуировка.
Ако двойката бъде пощадена от уроки и се ожени, датата на сватбата им ще бъде 23-ти. Всъщност планираната дата на сватбата им е 23 септември 2025 г.

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 07:22 от ani.zaiche

# 129
Добро утро, момичета!😊

Зайче, това за изнасянето на вещи на Мерт от домът на Афра беше интерпретация на жената, която го беше написала, беше писала, че тя така си мисли.

# 130
Добро утро, момичета
Хайде пожелавам лек ден

# 131
Лилия, не че Онур А. винаги говори верни неща, но и той потвърди в статия за изнасянето и вчера говори също. Може и да си съчинява, но може и да е прав.
Той твърди, че е модел, но те имат друга походка. В движението на момичето няма елегантност, а тя знаеше, че я снимат и щеше да гледа да е изящна пред камерата.

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 08:33 от ani.zaiche

# 132
Какъв е смисълът да се ровим толкова дълбоко в личния живот на Афра и Мерт?
Нито ще разберем каква е истината,нито ще задоволим любопитството си
Пък и редно ли е?

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 08:49 от VAL*

# 133
  • София
Ккъв е смисълът да се ровим толкова дълбоко в личния живот на Афра и Мерт?
Нито ще разберем каква е истината,нито ще задоволим любопитството си
Пък и редно ли е?

Темата е да се коментира всичко, не само проекти, дали е редно и е нужно точно тук да се задълбава толкова е друг въпрос. Мисля, че наистина се изчерпа това и няма смисъл да се коментира повече. Има и лични съобщения в крайна сметка.

# 134
Мистери,съжалявам,ако съм те провокирала с моя пост
На гърба си съм изпитала ,колко е неприятно /да не кажа по-силна дума/,да те следят на всяка крачка и да пренаписват някаква история,в която след това всички вярват.А тази история няма нищо общо с твоята история
Само за миг си представи как някой гледа под лупа всяко твое действие,или бездействие и си донамисля каквото му е на душата,или в главата.
Няма да е приятно,нали?
Да,темата е озаглавена "личен и професионален живот",но това не включва измислици  и небивалици
Ако някой публикува статии,споделени снимки и събития от нашите патрони,това аз разбирам да се коментира личен живот на любимците ни
Но да броим мебели/изнесени,или не/ и след това да се окаже измислица,а ние в това време да се раздухали историята ,това не приемам
В другата тема имаше същия казус и там също винаги реагирам срещу ровенето в чаршафите

Общи условия

Активация на акаунт