Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 392 679
  • 13 526
  •   12
Отговори
# 13 530
Ако гледаме реално на нещата, протестите които се организират от ПП/ДБ имат само една единствена цел - да ги сложи на масата с лапачката!
Който вярва в нещо друго е наивник!
По делата ще ги познаете, а делата на ПП/ДБ не са по-различни от тия на Бойко или Пеевски, даже работиха комбина до скоро, но тактично бяха изритани от предстоящият гуляй, та те си търсят място на масата!

Реално този коментар изразява само Вашата гледна точка, както и на хора, които споделят подобен начин на мислене.

# 13 531
Аз друго мисля - ПП/ДБ слагат малко каруцата пред коня. Искат да бутнат правителството и да ходят на избори. ОК, ама защо очакват някакво коренно различно гласуване?  Не трябва ли първо да се заемат с партийно строителство, да съберат кадри, да отворят клубове по градовете, да вършат пропаганда... Пък после да ходят на избори...

# 13 532
Аз друго мисля - ПП/ДБ слагат малко каруцата пред коня. Искат да бутнат правителството и да ходят на избори. ОК, ама защо очакват някакво коренно различно гласуване?  Не трябва ли първо да се заемат с партийно строителство, да съберат кадри, да отворят клубове по градовете, да вършат пропаганда... Пък после да ходят на избори...
Те не го не слагат. Точно, защото знаят колко точно ще спечелят на избори, стартираха с протести срещу бюджета, а не срещу кабинета. След бума на площада, неочакван за всички, не само за тях, и масовото искане на оставка, те нямаха друг избор.
Оттук нататък да се надяваме и на масово гласуване. И то преди корупционерите да се прегрупират.

Боец алармират за провокации на утрешните пърформанси на ДелянНеНе. Платени хора ще нападат отделни “контрапротестиращи” с цел да се радикализират някакви индивиди без аналитични способности.

# 13 533
  • До хладилника, който обичам
Дотук накратко:
- ДП организира контрапротест на малцинствата, на който също така организира нападения, които да изглеждат като провокирани от етническа омраза, за да оправдае едновременно ролята си на водач на ДПС-НН и 'брат' на турци и роми, и да 'докаже', макар с инсценировка, че има етническо напрежение и омраза, тепърва ще видим дали ще набеди Радев или ППДБ.

- Междувременно сума училища свикват спешни родителски срещи в деня и часа на протеста, даже се стига до смешки като РС, свикана две седмици след предната. Така доста родители и учители ще отидат там, вместо на протест.
Скрит текст:

- Вървят страхуванки, заплашващи инвалиди и хора с ТЕЛК, че ще им отнемат и малкото, което получават, като например финансиране за асистент, ако не слушат и не се качат по автобусите.

- Паралелно вървят някакви глупости за протест срещу еврото, пак, който може би магически ще се отрази като многолюдния планиран срещу ДП и ББ.

Какво още?

# 13 534
  • Deutschland/HE
За Севлиево ДП не е събрал хора и отменя утрешния протест

# 13 535
Нали има родителски комитети, любезно да посъветват директорите, че така не се прави Simple Smile Дори и да не ходят на протест,  придвижването в София ще е трудно в сряда вечер.

# 13 536
Силно се надявам утрешните протести на НеНе навсякъде да не се състоят. Браво на Севлиево!

# 13 537
Бсп, протест ?
Срещу еврото, за мира, за сигурен живот в тайгата? Няма ли да блеснат с нещо.

# 13 538
При нас утре има насрочен протест срещу правителството.
В местните фейсбук групи активисти на Възраждане заявяват участие на утрешния протест и агитират хората да не ходят на контрапростест, организиран от НН Simple Smile

# 13 539
Аз не разбрах, ББ подкрепя ли си собственото управление?

# 13 540
Калоян Методиев:
Някой чул ли е за такова чудо? Вицепрезидентът Илияна Йотова подкрепи протестите и определи вота на недоверие за различен, защото имал подкрепата на гражданите. Докато същата е на мероприятие на управляващата партия БСП, а целта на вота е свалянето на правителството, от което партията й е част. Смайваща хитрост - никой да не разбере! За аборигени ли ни мисли?! В този случай политологията е безсилна. Психологията, криминологията и етиката са на ход!
# Интересно, че в поправения бюджет парите за президенството са увеличени със 146 хиляди евро за повишение на заплати. Не е интрига, а са числа!
РР спасителя😎

# 13 541
  • Буркина Фасо
Нали има родителски комитети, любезно да посъветват директорите, че така не се прави Simple Smile Дори и да не ходят на протест,  придвижването в София ще е трудно в сряда вечер.
аз мисля, че ще е по-лесно придвижването. народа е в центъра и извън това каре няма да ги има. и полицията ще е дефицит.
пп. при нас няма обявени родителски срещи.

Общи условия

Активация на акаунт