Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 416 619
  • 14 543
  •   42
Отговори
# 14 265
Еврото вече си е прието. И домашният ми хамстер да стане министър председател, нищо няма да се промени по отношение на еврото
Кой е наистина доволен да останем без правителство точно когато приемаме и еврото? За младите хора до 30 години е доста разбираемо, още нямат семейства и отговорности, в екстаз са те си знаят защо, но и за държавни служители, и за частници като цяло - кой, къде и защо би имал в момента някаква полза от служебно правителство за не знам кой си пореден път? (Наистина не съм броила, колко ни станаха служебните правителства вече?)

# 14 266
Поне Софията пак ще гласува за тях. Ето ти 500к Grinning

# 14 267
Спокойно, не се затри държавата със служебно правителство толкова пъти.Много неща за заложени и се изпълняват, са не мислите, че
идва служебното и сяда да чете от А и Б.То ако е така отдавна да е спряла тая държава.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 16:30 от ДХ3

# 14 268
Миролюба Бенатова:
Значи, Павела  (закон за 26 секунди) , Тошко Йб (500 лева) , Байрам (мръшляк), Делян Д (пийте си хапчетата), Йордан М. (няма да дразнити дипутатити), Хамид (души студент със закачалка) и целият отбор на 222А, много помогнаха на гражданското общество.
Избистриха "посланията" и постлаха на падането  със страшна сила.
Айди малко да почивати.

# 14 269
Последно това ли правителство ще остане до новите избори или радев ще назначава?

# 14 270
  • София
Да не би по бензиностанциите да тарашат Инсата на ДП след вчерашните разкрития за измамите, свързани с нея? Но това означава, че някой удря Шиши.

Какви разкрития за Инса ойл?

То от четене на темата, не ми остава да прочета други новини.

Снощният протест е отразен и от Тагесшау, доста коментари има отдолу и част от тях са забавни Simple Smile
От оня ден се разшумя, на доста места си споменават направо името на рафинерията. Но ако тези полицейски проверки са свързани с това, някой е станал много смел. https://www.mediapool.bg/malka-rafineriya-i-nelegalen-pazar-na-g … v-news378068.html

Аз му вярвам до известна степен на ББ за оставката, ако беше сам, досега три пъти да беше ритнал канчето. За него сега оставката е освобождение от прегръдката на ДП.

# 14 271
На мен Желязков ми хареса, както винаги. Беше искрен. И не съжалявам, че мнението ми не съвпада с това на 90 % от пишещите в темата. Нали се искаше оставка - ето, има оставка.
ТежкО на България начело с такива като Мирчев, Божанов, Костадинов, генерал Атанасов или Радостин Василев.

# 14 272
Последно това ли правителство ще остане до новите избори или радев ще назначава?
Не научихте ли вече процедурата?
Радев назначава от домовата книга, която измислихме.

# 14 273
вчера бяха целия електрорат на ППДБ на протестите Grinning реално как мислите ППДБ са в политиката само София ги вкарва в народното събрание. То се вижда на изборите че изобщо не се виждат на картата, освен София.

Така е, избират си ги хората безплатно. По-достоверен е платеният вот извън София ли?

# 14 274
На мен Желязков също ми харесва и винаги ми е харесвал.  Но двамата Бойко и Пеевски много го захлупиха и загуби всякакъв авторитет под тяхното ръководство - хората останаха с впечатление, че е просто една кукла на конци, да не говорим, че някои не го и знаят.

# 14 275
Желязков има представителен вид, стои му костюма, знае английски, има истинско образование, но факта, че се е навил да обслужва ББ и подобни,  за мен е достатъчен, за да не го харесвам.

Иначе е рано да се броят гласове, защото на тези избори активността ще е огромна и ще обърка сметките

# 14 276
Кой е наистина доволен да останем без правителство точно когато приемаме и еврото?
Реално не сме изпълнили критериите за влизане в ЕЗ, не знам защо беше този зор за влизане точно на 01.01.2026 г.
Само за една причина се сещам - освобождават се едни 80 млрд. лева от БНБ, които могат да се похарчат "за благото на народа".
Не смятам, че правителството е толкова незаменимо при влизане в ЕЗ.

# 14 277
  • София
Кой е наистина доволен да останем без правителство точно когато приемаме и еврото? За младите хора до 30 години е доста разбираемо, още нямат семейства и отговорности, в екстаз са те си знаят защо, но и за държавни служители, и за частници като цяло - кой, къде и защо би имал в момента някаква полза от служебно правителство за не знам кой си пореден път? (Наистина не съм броила, колко ни станаха служебните правителства вече?)

A, защо ни беше това правителство? Да приеме бюджет, заради който щяхме да взимаме по-малко пари? Тези със семействата какво правят? Нима този кабинет следеше цените по магазините, които скачаха постоянно? Нима не се гласеше повишение и на сметките? В Плевен дори вода нямат, а ги заплашваха, че ще удължат агонията, ако още се събират пред общината.
Защо ни беше този безсмислен кабинет да остане/

# 14 278
Кой е наистина доволен да останем без правителство точно когато приемаме и еврото?
Реално не сме изпълнили критериите за влизане в ЕЗ, не знам защо беше този зор за влизане точно на 01.01.2026 г.
Само за една причина се сещам - освобождават се едни 80 млрд. лева от БНБ, които могат да се похарчат "за благото на народа".
Не смятам, че правителството е толкова незаменимо при влизане в ЕЗ.
Можеш да пуснеш жалба в ЕС по този повод, ще е втората след тази на Гумен Речев

# 14 279
Ето така отброяваха времето за оставка - tik-tok. Simple Smile
Дано така отброяват и в деня за гласуване.

Интересното е, че ПП-ДБ ги отписваха няколко пъти - и ГЕПС, и ИТН, и Възраждане. Още изненадани ще има.

Общи условия

Активация на акаунт