Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 388 968
  • 13 399
  •   2
Отговори
# 13 335
Няма как да бъдат излъгани лесно с нивото на социалните медии днес. Те живеят в тик ток и нищо не може да бъде скрито от тях.
Точно социалните медии и тикток включително ги вкарва в ехо камерите. И изпускат многото различни гледни точки, защото профилиращите алгоритми ги тикат в една посока.
Лошото на цялата каша е, че после много трудно излизат оттам
Радостно е, ако до младите не достига алтернативната пропагандна руска гледна точка. Драго ми е. С техните камъни, по техните глави

# 13 336
  • София
Явно сериозно съм подходила към хигиената във Фейсбук, защото не ми е попаднал и един пост срещу децата на протеста. У нас ходим три поколения по протести заедно от години. Балон е.

Абе много е странно, да ти кажа, явно са някакви промотирани/спонсорирани постове, защото от протестите насам непрекъснато алгоритмите ми предлагат анти протестърски постове на някакви хора, дето нито ги знам, нито ги познавам, да не говорим следя. Определено имам усещането за атака, същото беше и след екшъна с брилянтния английски на Назарян, когато пак ме наспамиха постове на политици, които в живота си не съм чела и следила, да обясняват какъв прекрасен човек е Райчето.

# 13 337
Хакъ Сакъбов (общински съветник в Пловдив)

# 13 338
Аз днес също трябваше да блокирам един блъсков след пореден предложен безумен пост и хем бях казала, че не искам да го виждам.

Никакви гледни точки не изпускат Simple Smile

# 13 339
  • София
Чета сега, че Пеевски организира контрапротест във вторник. Явно наистина събира и ще докара хора с автобуси. Не мога да си представя и един човек в София, който би отишъл спонтанно на подобна проява.

# 13 340
Ами да видим докъде ще им стигнат силите и парите.Без сандвичи също няма да стане.

# 13 341
Чета сега, че Пеевски организира контрапротест във вторник. Явно наистина събира и ще докара хора с автобуси. Не мога да си представя и един човек в София, който би отишъл спонтанно на подобна проява.
добър ден. Кога писах за това, че забравих? Четете ли я тая тема или прескачате и някак ви идва просветлението свише?

# 13 342
Не им трябват сандвичи. Други са лостовете за влияние там.

# 13 343
  • София
добър ден. Кога писах за това, че забравих? Четете ли я тая тема или прескачате и някак ви идва просветлението свише?
Тази грубост защо?

# 13 344
А сигурно ли е, че протестът срещу бюджета ще е в сряда. Преди малко Мирчев каза, че протестът ни ще е в зеня на приемане на бюджета, но ощ не са обявили кога ще е този ден. Да не е във вторник и да стане мазало с дпсарския "протест"

# 13 345
Тази грубост защо?
няма грубост.  Не знам, къде я провидя.

# 13 346
Във всички социални медии има ботове.
Въпросът е, че някои ботове единствената им функция е да обясняват, колко велик бил еди-кой си и как нямал загубена война и тази нямало да загуби. Със сигурност увличат и млади, и стари и им оформят възприятията.

Ама за да се усетиш, че те крадат, не ти трябва спонсориран бот да ти го набива от сутрин до вечер.

# 13 347
  • София
Тази грубост защо?
Прочети пак какво си написала. Ако ще използваш подобен тон ще те помоля да не се обръщаш повече към мен. Благодаря!

# 13 348
Тази грубост защо?
Прочети пак какво си написала. Ако ще използваш подобен тон ще те помоля да не се обръщаш повече към мен. Благодаря!
прочела съм се. Не съм нагрубила никого

# 13 349
Протеста е за 10ти, а контрапротеста май за 9-ти

Общи условия

Активация на акаунт