Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 416 594
  • 14 541
  •   42
Отговори
# 14 280
  • Буркина Фасо
Последно това ли правителство ще остане до новите избори или радев ще назначава?
това правителство остава докато не се появи новото.
а новото теоретично може да е пак същото.

# 14 281
Желязков има представителен вид, стои му костюма, знае английски, има истинско образование, но факта, че се е навил да обслужва ББ и подобни,  за мен е достатъчен, за да не го харесвам.
Споделям мнението, но ми е симпатичен.
А може и да са го попретиснали с нещо, че да клекне. На всички им беше ясно, че МП ще е една представителна фигура, а друг ще дирижира.

# 14 282
Последно това ли правителство ще остане до новите избори или радев ще назначава?

Хората пак ще започнат протести, ако новото правителство се окаже същото, т. е. ако се върнат същите.

# 14 283
Слушам Бойко Борисов сега по Нова Нюз. Каза, че в тук ток са се завъртели много пари.
Но каза и друго, че рискът да ни завъртят в друга геополитическа посока, е голям, но ще го осъзнаят късно.

С това, че геополитическият риск е голям, съм напълно съгласна. И да не се обърка някой, не говоря въобще за евро, а за проруски уклон в политиката.

# 14 284
Първо този парламент, в този си състав може и да опита да състави ново правителство. Което едва ли, но това е процедурата. Ако това не стане, тогава на ход е РРадев. Ако първата и втората сила не успеят, пък и третата, то тогава Радев посяга към домовата книга! Дотогава работи правителството в оставка, демек това същото, сегашното.

# 14 285
Можеш да пуснеш жалба в ЕС, че не сме готови, ще е втората след тази на Гумен Речев
Бъркаш ме с някой друг, ние лев отдавна нямаме. Не е проблемът във валутата, а в начина и на харчене.

# 14 286
ТежкО на България начело с такива като Мирчев, Божанов, Костадинов, генерал Атанасов или Радостин Василев.
Тежко беше досега, сега ще видим как ще е. Ако българите откажат да гласуват и отново ГЕРБ-ДПС накупят гласове и цъкат драсканици върху бюлетините, ще продължи да бъде тежко.

# 14 287

Няма такъв вариант, защото Желязков не е в домовата книга.
ППДБ казаха, че няма да правят правителство в този парламент, което означава бързо завъртане на рулетката и Указ на Президента за служебен кабинет.

# 14 288
На мен Желязков ми хареса, както винаги. Беше искрен. И не съжалявам, че мнението ми не съвпада с това на 90 % от пишещите в темата. Нали се искаше оставка - ето, има оставка.
ТежкО на България начело с такива като Мирчев, Божанов, Костадинов, генерал Атанасов или Радостин Василев.

След като при предното ми включване ме навикаха, че питам без да съм прочела отговора предварително, сега се включвам малко по-подготвена. Сигурно пак не знам всичко и пак ще ме навикат госпожите в темата, но поне се опитах да се информирам максимално. Трудно се наваксват 20 години за няколко дни.

Както и да е.

Дойдох да ви честитя подадената оставка на правителството. Това искахте, това стана. Много хубаво впечатление ми направи Желязков, но явно не го искате.

Та честито - сега точно в най-неподходящия момент в прехода към еврозоната господинът, за чието здраве бях притеснена предния път, успя да хвърли страната в хаос. Той ще строял България. Не разбрах какво беше това ала-бала с президента, дето чух в едно видео, явно има предистория, която не знам. Явно някой иска България да залитне в посока Путин и Русия, което на мен изобщо не ми харесва.

Реших да гласувам на следващите избори. Не че моят глас ще е решаващ, но ще направя изключение.
И не, няма да гласувам за всеобщия любимец в темата. Нито за президента, който явно ще прави собствена партия.

# 14 289
  • Буркина Фасо

Хората пак ще започнат протести, ако новото правителство се окаже същото, т. е. ако се върнат същите.
за това писах "теоретично". на практика почти е изключено да стане по тази причина.
но първо на ГЕРБ ще дадат мандат да направи правителство.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Няма такъв вариант, защото Желязков не е в домовата книга.
ППДБ казаха, че няма да правят правителство в този парламент, което означава бързо завъртане на рулетката и Указ на Президента за служебен кабинет.
това е варианта.
първо ГЕРБ, после ПП, след това партия по избор на президента. ако всиките откажат или не успеят да направят правителство тогава идва ред на домонага книга.

# 14 290
Ако Пеевски разреши, то Борисов, забравил за лютите приказки, може и да припне към ППДБ, заради добруването на народа, естествено. Та да направят някакво правителство, което да предпази народа от крушение като Титаник в айсберга. И да знаете, все народът ще му е в акъла...

# 14 291
Излишно се възхищавате на Желязков. Той не случайно обслужи Който трябва. При това съвсем доброволно и с желание.

# 14 292
Скрит текст:
Тежко беше досега, сега ще видим как ще е. Ако българите откажат да гласуват и отново ГЕРБ-ДПС накупят гласове и цъкат драсканици върху бюлетините, ще продължи да бъде тежко.

Дори и без драсканици по бюлетините и купуване на гласове, пак ще бъде тежко. С много заеми се набълбукахме, а в момента светът е в много кофти ситуация. А освен това, нямаме алтернатива за избор.

# 14 293
Борисов бранител на европейския път - САКЪН!

# 14 294
  • София
Борисов бранител на европейския път - САКЪН!
Сакън да не залитнем в друга посока Joy

Общи условия

Активация на акаунт