Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 416 619
  • 14 543
  •   42
Отговори
# 14 355
На мен днес ми обясниха, че еврото няма да влезе - гаранция и със сигурност Simple Smile
Завалиите, действителноста ще ги удари като бърз влак на 01.01 ви. 
Аз не губя време да им обяснявам, нека им стане още по гадно.

# 14 356
Пепел ти на клавиатурата! Не може да сме толкова глупави.

# 14 357
Пепел ти на клавиатурата! Не може да сме толкова глупави.

Ооо, може, може!

# 14 358
  • София
Blush Факт.
Има кой да ги раздава.
С две думи - всеки, или почти всеки протестиращ /вероятно не само при нас/ беше излязъл на протест с лични мотиви, много различни от тези на този до него например. Или пък сходни, зависи от гледната точка.
А не виждам коя партия в момента може да отговори на тези очаквания - много, и разнородни.
Затова всичката тази енергия /според мен/ ще отиде при Радев.
Единственият печеливш.
Никакъв шанс за Радев, според мен. Ще си гласуват против Пеевски и Боци, но могат и през Величия и Мечове, до най-различни други. Надеждите на ПП също са без основание.

# 14 359
  • Другата България
Напротив – много голям шанс за Радев, според мен.
Само да сме живи и здрави, и да има нещо “на тезгяха“, нещо официално от Радев.

На мен също ми обясниха как няма смисъл да си пласирам монетите, защото след Нова Година пак ще мога да си ги харча. Казвам да, до края на януари да – аааа, не, евро няма да има, правителството падна.
Това е.

# 14 360
Лев нямаме от 1997 г.

ППДБ отново изпълниха поръчката на Путин. Като нива на корумпираност със сигурност не падат по-долу нито от Боци, нито от Шиши. Техните симпатизанти отново бяха употребени, без да са наясно какво се случва. Чака ни поредното безвремие и крадене "на алангро", да се надяваме без промяна на геополитическата ориентация. Еврото може да влезе, може и да не влезе. Във втория случай ще е поредната победа на Путин. Хаос и дезинтеграция на стратегически важна държава в Източна Европа, какво по-хубаво?

И хич не се притеснявам от подигравки на симпатизанти на последния, че дългата ръка на Путин било "теория на конспирацията". Повече ме притеснява повсеместната слепота по този въпрос.

ППДБ няма с кого да направят проевропейско правителство. Не знам кой е толкова наивен да вярва, че ще имат мнозинство, че и да управляват самостоятелно.

Желязков беше най-свестния премиер за последните 15 години.

Радев ни набута с Боташ, не виждам защо да се радвам, че "идва".

# 14 361
Ехааа 😂

# 14 362
  • София
От Радев досега нищо не зависи и одобрението за него е като одобрението за краля във Великобритания. Той няма потенциал и хора за собствена партия. Хем е комунист, хем е към НАТО. Силно надценен и то от Пеевските медии, за да подчертаят, че който е против Герб е комунист, защото все още има маса сини бабички, които кълват на това.

# 14 363
  • Другата България
Разбира се, че Желязков беше “най-свестния премиер“.
Просто защото от него нищо не зависеше, абсолютен фигурант, пионка.
Как някой да има против срещу човек, когото не познава?
Иначе умен мъж.
От Радев досега нищо не зависи и одобрението за него е като одобрението за краля във Великобритания. Той няма потенциал и хора за собствена партия. Хем е комунист, хем е към НАТО. Силно надценен и то от Пеевските медии, за да подчертаят, че който е против Герб е комунист, защото все още има маса сини бабички, които кълват на това.
Нямам намерение да влизам в дебати и обосновки, достатъчно съм писала и за Радев.
Просто моето мнение е такова, пак казвам - да сме живи и здрави, да си говорим пак.

# 14 364
Лев нямаме от 1997 г.

ППДБ отново изпълниха поръчката на Путин. Като нива на корумпираност със сигурност не падат по-долу нито от Боци, нито от Шиши. Техните симпатизанти отново бяха употребени, без да са наясно какво се случва. Чака ни поредното безвремие и крадене "на алангро", да се надяваме без промяна на геополитическата ориентация. Еврото може да влезе, може и да не влезе. Във втория случай ще е поредната победа на Путин. Хаос и дезинтеграция на стратегически важна държава в Източна Европа, какво по-хубаво?

И хич не се притеснявам от подигравки на симпатизанти на последния, че дългата ръка на Путин било "теория на конспирацията". Повече ме притеснява повсеместната слепота по този въпрос.

ППДБ няма с кого да направят проевропейско правителство. Не знам кой е толкова наивен да вярва, че ще имат мнозинство, че и да управляват самостоятелно.

Наистина ли се плашим с Путин от симпатизант на Борисов, който казва 'Русия не може да загуби тази война' и направи многомилиардни подаръци на Путин? Това Борисов да ни пази от Путин е като комунист да ни пази от Тодор Живков.

# 14 365
Сега по телевизията в интервю питаха Радев за негова партия и кога ще влезе в политиката. Каза , че ще е изненада и когато той реши (нещо такова) Следователно е готов и вероятно може би още на следващите избори ще се появи.

# 14 366
  • София
Просто нямам търпение Радев да направи партия, да вземе някой друг глас и да изгори по-зловещо и от Итн, та белким вече спрат да ни плашат с него.
Чудо голямо, че радев ще има някой деуг депутат.

# 14 367
# 14 368
Вчера каза, че ще е когато най-малко очакваме.
И той не знае още сигурно

# 14 369
Лев нямаме от 1997 г.

Наистина ли се плашим с Путин от симпатизант на Борисов, който казва 'Русия не може да загуби тази война' и направи многомилиардни подаръци на Путин? Това Борисов да ни пази от Путин е като комунист да ни пази от Тодор Живков.
Ами наистина, и не е учудващо. Бойко Борисов е комунист, който ни пази от комунистите. Хамелеон е той, или по-просто казано - патологичен лъжец. Пламенките в момента си го защитават, защото и те ще стават курбан иначе. А то май-май, е неизбежно.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 20:13 от AriaNovaKaq

Общи условия

Активация на акаунт