Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 416 183
  • 14 528
  •   9
Отговори
# 14 415
На ББ не му пречеше да са като дупе и гащи с Пеевски допреди десетина дни.
Скрит текст:
Сега се запритесни ,когато започнаха протестите и имиджво се сринаха–сигурна съм че е взел решението за оставка след като излязоха днес социологически проучвания за електоралните нагласи и ГЕРБ е надолу с 5 %.Иначе ако всичко си вървеше тихо нямаше да има никакъв проблем вожда.
Напротив, напротив - толкова много му пречеше, че се чудеше как да се измъкне от тази симбиоза.
Сега явно някак е намерил...нещо, не знам и аз какво се е случило, кой на кого и какво, но точно сега...
разбрал се е с РР? Предположение. Да видим.

# 14 416
Бях изненадана от някакво социологическо проучване, показано в новините. Много висок процент харсване на Копейкин.
Мда, на второ място след Радев с 20% одобрение.
Колкото ББ, който обаче има по-голямо неодобрение от КК Simple Smile

Радев да не вземе да хвърли оставка в новогодишната реч.

# 14 417
  • Другата България
На ББ не му пречеше да са като дупе и гащи с Пеевски допреди десетина дни.
Скрит текст:
Сега се запритесни ,когато започнаха протестите и имиджво се сринаха–сигурна съм че е взел решението за оставка след като излязоха днес социологически проучвания за електоралните нагласи и ГЕРБ е надолу с 5 %.Иначе ако всичко си вървеше тихо нямаше да има никакъв проблем вожда.
Напротив, напротив - толкова много му пречеше, че се чудеше как да се измъкне от тази симбиоза.
Сега явно някак е намерил...нещо, не знам и аз какво се е случило, кой на кого и какво, но точно сега...
разбрал се е с РР? Предположение. Да видим.
Помислих си го. Blush

# 14 418
Бях изненадана от някакво социологическо проучване, показано в новините. Много висок процент харсване на Копейкин.
Че какво изненадващо има?

# 14 419
  • София
Запитай се кой има интерес да дестабилизира България точно преди въвеждане на еврото и трудния преходен период в следващите месеци. И ще видиш кой де факто е Путинова пешка в политиката.

самозабравилите се управляващи? С наглостта си, с опита да пробутат крадливия бюджет и да ни одерат здраво, с мръшляците, с 26 секундната си комисия, с нахалството да сменят определен час на бюджетна комисия, с вземането на микрофони, със салама за хората, с обидите към младите лекари, с охранването на репресивния апарат и ВСС, с опита за кражба на тотото, с опита за кражба на Лукойл, със захранването на касичките им през ББР, с ареста на кметовете, с опраскването на изборите? Мога още.
Май някои наистина си им харесва да ги крадат.

Много лесен отговор на въпроса. Точно те са.

# 14 420

И днес дава интервюта, че е готов да управлява с Радев.
Планове има.
Кардинални при това. Ще преосновава държавата! : D

# 14 421
Не ги бройте пилците от сега. А напролет на избори. Да не останат изненадани много от протестиращите и всичките социолози. Аз едно виждам - никой няма да носи отговорност за началото на живота ни в еврозоната.

# 14 422

Никак не съм изненадана. Джен Зи са разделени на два основни лагера - първият е този, който вероятно ще се влее в гласоподавателите на ПП-ДБ. Вторите са тези, завръщащи се към "традиционните ценности", и като нищо ще бъдат привлечени от копейковите разсъждения. Дори инфлуенсърката Флора, която се подвизава като "журналистка" в БНТ, се лигави по заведенията с Копейкин и му прави четки.

# 14 423
Никой не е и казал, че е на държавата.
Просто искам да кажа,че проблемът на ББ с Пеевски си е личен.Той жертва ГЕРБ , стиснаха си ръцете и сигурно така щяха да си карат до края на мандата,но на народа му писна и ББ се уплаши,че ще си погуби партийката.

# 14 424
Отлагат се всички увеличения на държавните заплати ли? Май схващам нов смисъл в ситуацията.

# 14 425
  • софия
Думата е "мЪршляк". мЪрша, не мРъша. Поне научете думите правилно, като искате да ги ползвате.

# 14 426
Съд обаче означава реформа.
Това си е разплитане на гордиев възел.
Не забравяйте дела на трупчета, които държат не малко хора послушни.
Ако искаме нещо да се промени, трябва да се почне отнякъде.
Не само оставки , но и носене на отговорност.
Че те богати , като крезове станаха някои. Хората в развити страни с бизнеси не са толкова богати, а нашите тук цели градове, курорти , палати, в чужбина резиденции, сметки тлъсти някъде си, как става това и откъде капе, от кой се взима. Какво стана с приватизацията, защо на Костов не се търси отговорност, на другите...и как ще се спре това, като никой, ама никой няма осъден, нищо на никой не е взето . Ами Лена и Траволта... за Борисов да не говорим, а Пеевски пък съвсем.
Сега се запитах за кой да гласувам и нямам отговор. Няма за коя партия. Поне аз и много са като мен.
Всъщност кмета на София-Терзиев от коя партия е. Аз отдавна съм се отказала вече, но сега и с това евро съвсем ще стане като по Виденов си мисля и за някои от нас ще е доста тежко, дори повече отколкото тогава беше.

# 14 427
И къде е това някъде, откъдето трябва да се започне?

# 14 428
  • София
На мен днес ми обясниха, че еврото няма да влезе - гаранция и със сигурност Simple Smile

Щом силно го вярват и имат евра, могат да ми ги пратят на мен. С радост ще ги освободя от тази тегоба. Laughing

Вчера каза, че ще е когато най-малко очакваме.
И той не знае още сигурно

На 3-ти март сигурно ще го обяви. Той нали си пада по драматичните изказвания в празничен ден. Ако може и да са петък, че да не могат другите да реагират до понеделник.

# 14 429
Защо Борисов се критикува и че правителството не подава оставка, и че е подало?
Не беше ли това, което хората искате?

защото му е малко. Защото знаем какво преставлява. Защото знаем, как все в мизерията ни държи. Справка - бюджета на теменужка.
Думата е "мЪршляк". мЪрша, не мРъша. Поне научете думите правилно, като искате да ги ползвате.
и аз не съм я научила думата. Повтарям я, както я чух от Байрам и смятам, че трябва да го зитирам коректно. Аз чух мръшляк.

Общи условия

Активация на акаунт