Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 416 069
  • 14 528
  •   13
Отговори
# 14 445
Не. Никой не се притеснява от това. Те ПП-ДП се разбират с всички останали - с мечове, саби, кости и величия.
 Управлявали са през 2022 г. заедно с БСП и ИТН, значи и с тях са ОК.
   И с Възраждане и Радев ще се чувстват комфортно.
Ами тя и сега коалицията беше ГЕРБ, БСП, ИТН. Вие по този повод умряхте ли от страх,че ще станем руска република?

# 14 446
Мери, гледам сега, Костя призовава РР по - бързо да си обяви партията 😎
И хич ли не ви притеснява, че може да направят мнозинство с разните мечове и саби?
Мен не ме притеснява. Мисля, че Радев ще ги изяде. Ако Копейкин изчезне от парламента, на мен няма да ми липсва.

# 14 447
И хич ли не ви притеснява, че може да направят мнозинство с разните мечове и саби?
не. Рр в комбина с ББ ме притеснява. Единият, построил руска тръба на наш гръб, другият иска руски мир. Костя така или иначе е с ББ.

# 14 448
Отлагат се всички увеличения на държавните заплати ли? Май схващам нов смисъл в ситуацията.
Може би това е била целта на протеста.

Като цяло очаквам още повече инфлация, дестабилизация и напролет проруско правителство.
Така и не стояхме на студено, така и горивото не стана 5 лв. за литър. Една по една страшните си заминават.

# 14 449
Мен не ме притеснява. Мисля, че Радев ще ги изяде. Ако Копейкин изчезне от парламента, на мен няма да ми липсва.
Радев няма да ги изяде, а ще им даде едно рамо. Заедно ще оберат целия проруски и евроскептичен вот, а той е доста голям в България. Като нищо ще направят мнозинство в следващия парламент, след като проевропейските сили са разединени.

ББ няма как да играе с Радев, освен нещо задкулисно.
БСП без Нинова не е това, което беше с нея. Това направи възможно коалицията с ГЕРБ.
ИТН пък са политически неутрални, могат да се коалират с всички.

Костя не е с ББ,ами се бори срещу него рамо до рамо с ППДБ - в пленарна зала и на площада.

Бензинът не стана 5 лева, ама и наистина падна, когато паднаха пепетата.

# 14 450
Това са глупости. Още чакаме левчето на Делю фактурата, няма го.
Целият проруски вот е в парламента, няма откъде да се извади още. Просто Радев ще го окрупни, а Величие, Възраждане ще се свият. Ако Радев е автентичен в искането си за антикорупция, ще е приветстван. Ако ли не, ще отшуми. А това, че е за Путин, хм, ще видим.

Допълвам: Много не разбраха, че този протест е на хора с ценности. Ако ПП-ДБ не следват тези ценности и този морал…next. Никой не е крепостен селянин на тази партия.

# 14 451
Не целият проруски вот е в парламента. Има много политически неактивни проруски избиратели. Освен това я има и картата с независимостта и неутралитета. Все в интерес на Москва.

ППДБ и морал е оксиморон.

# 14 452
Не целият проруски вот е в парламента. Има много политически неактивни проруски избиратели. Освен това я има и картата с независимостта и неутралитета. Все в интерес на Москва.
Няма бе, все толкова са, и само ще намаляват. Стига вече с тия страшки. И ни е топло, и гориво имаме.

# 14 453
Няма бе, все толкова са, и само ще намаляват. Стига вече с тия страшки. И ни е топло, и гориво имаме.
и отдавна си харчим еврото и то не ни е изяло децата.

# 14 454
  • Другата България
Скрит текст:
Радев няма да ги изяде, а ще им даде едно рамо. Заедно ще оберат целия проруски и евроскептичен вот, а той е доста голям в България. Като нищо ще направят мнозинство в следващия парламент, след като проевропейските сили са разединени.

ББ няма как да играе с Радев, освен нещо задкулисно.
Скрит текст:
БСП без Нинова не е това, което беше с нея. Това направи възможно коалицията с ГЕРБ.
ИТН пък са политически неутрални, могат да се коалират с всички.

Костя не е с ББ,ами се бори срещу него рамо до рамо с ППДБ - в пленарна зала и на площада.

Бензинът не стана 5 лева, ама и наистина падна, когато паднаха пепетата.
Blush Нима някой вярва, че ще е предкулисно?
Колко години ББ “игра“ с ДП задулисно?
Риторично си питам, разбира се.
Съвсем наскоро се “прегърнаха с Делян“ официално, и сега - греда.
Явно силата на ББ е именно в задкулисното управление, нещо, което не е изненада предполагам.
А “неутралитета“ на ИТН дори не знам как да го коментирам, то дори не е смешно.
ИТН са вредни не само за България, а и за самите тях, и искрено се надявам в следващ парламент да не намерят място.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 22:09 от Merri_An

# 14 455
Нищо не измитате. Само вкарвате нови и вече не толкова нови  прасета. Заедно с копейките в единен юмрук.

# 14 456
Имаше едно време, ИТН бяха първи на избори и ББ им даваше 10 депутата само да има правителство 😎

# 14 457
Чудя се, защо ядохме постната пица на Дянков и стягахме коланите, след като сега Бойко така разпаса бюджета. Ама бил коалиционен. А къде се вижда твоята партия в този коалиционен бюджет?! Нали ГЕРБ уж бяха  десни, консерватори. що не върна Дянков да прави бюджета, ами го даде на Теменужка?!

# 14 458
ПП не само че направиха Радев президент, ами са и негов продукт.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 22:28 от Petrof

# 14 459
Поне тежестта върху данъкоплатците ще намалее. Почвам да гледам позитивно на промените Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт