Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 416 111
  • 14 528
  •   9
Отговори
# 14 430
Отлагат се всички увеличения на държавните заплати ли? Май схващам нов смисъл в ситуацията.
Може би това е била целта на протеста.

Като цяло очаквам още повече инфлация, дестабилизация и напролет проруско правителство.

# 14 431
  • Другата България
Никой не е и казал, че е на държавата.
Просто искам да кажа,че проблемът на ББ с Пеевски си е личен.Той жертва ГЕРБ , стиснаха си ръцете и сигурно така щяха да си карат до края на мандата,но на народа му писна и ББ се уплаши,че ще си погуби партийката.
Така е. Личен е.
Но личното ми мнение е, че на ББ всъщност “партийката“ му е последна грижа. Може да е всякакъв, но не е глупав, и за толкова време в политиката знае как. Всичко. Blush А едно от най-важните неща е личното благосъстояние и съществуване. Това от една страна, а от друга - “партийката“ е лидерска. И ако утре ББ си стисне ръката с тази на РР, и призове избирателите си, верните и последователни такива, които държат собственото си благосъстояние на същата “партийка“, да гласуват за РР - как мислиш, дали той няма да спечели над 50% на следващи избори?
Това са само някакви хипотетични размисли и страсти, мои, но наистина си го помислих.
Да видим, интересни времена ни очакват, за съжаление, всичките те са си подсигурили и делници, и празници.
Ние да му мислим. И да, същото мисля
Скрит текст:
Не ги бройте пилците от сега. А напролет на избори. Да не останат изненадани много от протестиращите и всичките социолози.
Аз едно виждам - никой няма да носи отговорност за началото на живота ни в еврозоната.

# 14 432
  • София
Последно ПП със Сорос ли са, с Путин ли са? Не можем да ги оправим....
С който плаща са.
и това не минава.
Стихотворението "Вяра" на Вапцаров...

Няма какво да минава и да не минава. Опитаха се да измъкнат Лукойл на Путин и Путин активира всичките си активи по спешност. Естествено, въпросните активи говорят с различни наративи според електората си, но общата цел е една и много хубаво си сътрудничат. Очаквам да продължат и в следващия парламент.

Петров, ти вярваш ли си като ги пишеш тези неща? Опитаха се най-много да го източат. Ако бяха се опитали да го вземат, не само НСО, цялата армия и полиция трябваше да ги пазят. Не от Путин. От онзи оранжевия.

# 14 433
  • Буркина Фасо
това, което е прието  узаконено остава за изпълнение през следващата година.

Вчера каза, че ще е когато най-малко очакваме.
И той не знае още сигурно

На 3-ти март сигурно ще го обяви. Той нали си пада по драматичните изказвания в празничен ден. Ако може и да са петък, че да не могат другите да реагират до понеделник.
[/quote]
каза го преди да има подадена оставка. сега той е наред.

# 14 434
Мери, личен е, но винаги ще удря в управлението на държавата. Няма да имаме редовно правителство с пълен мандат, защато винаги управляващите, които и да било те, ще се удрят в корупцията им. Невъзможно е.

# 14 435
Не знам как ББ ще си стиска ръката с Радев, днес здраво го оплю.

От Оранжевия за жалост няма как да се предпазим.

# 14 436
На трети март на пилона на Рожен Simple Smile

Артемис, нямат евро, щото няма да им трябва, гаранция. От “дребния бизнес” са, работещи на сиво. Но иначе големи патриоти и радетели за българското. И аз трябва да се чувствам виновна, че можело да фалират заради оставката на правителството.

# 14 437
  • Другата България
Мери, личен е, но винаги ще удря в управлението на държавата. Няма да имаме редовно правителство с пълен мандат, защато винаги управляващите, които и да било те, ще се удрят в корупцията им. Невъзможно е.
И двамата са незаобиколим фактор.
Надали доброволно ще се оттеглят.
Единственото “спасение“ поне от единия е да заиграе с Радев официално.
И другия да го играе контра.
JoyJoyJoy Чак сценарий започнах да пиша.
Ама то нашата политика си е като театър, само че от “Българска армия“ май вървим към “Сълза и смях“.....

# 14 438
И къде е това някъде, откъдето трябва да се започне?
Да им се видят активи, собственост, пари, недвижимости не само на тяхно име.
Това с години назад. Те за много неща излизаха статии, коментари, накрая пишещите замлъкваха защо ли?
Да се поднови разследващата журналистика, да има гласност, да има последици.
Спомням си за една къща в Испания колко се изписа, за кмета на Пазарджик преди години че и по Нова в новините се даваше драстичен пример, то това някакви феодали в някои градчета са. За Златни пясъци да не говорим (поне така съм чула , че половината е на един бивш премиер-приватизатор)  Ми това в чужбина хората щяха да пометат всичко и за една карфица дет се вика, ние само оставки...и после пак си дойдат, пак същото и така ....
Да не пиша за баничарки и т.н. къде стигнаха. Няма лошо, но да е честно, да е мисъл за хората, заплатите им са достатъчни, привилегиите доста, но ...не им стига.
В малките населени места не си ли човек на някой няма да видиш работа, колкото и способен и отдаден да си. Така е и в големите градове и в много професии. Нали точно това връзкарство беше от татово време и партийните членове и децата им. Сега какво стана? Днес ми е ден за размисъл просто, бях се отказала да се ядосвам, ама като ми бъркат в пробития джоб няма как, извинете.

# 14 439
Папунка, от кога им се веят кирливите ризи? Разследващите журналисти какво ли не изкараха. И? Ако забелязваш, не споменах кпк или прокуратура.
Чула ли си за чичко Тревичко? А за Ивайло Занев?

Звънче, и ти не си научила думата. Не е либерал, а либераст. С добавка розово пони.

# 14 440
Разследваща журналистика все още има някаква,но какво от това.По-рано някой спомена за делата върху трупчета и как служат,за да се държат в подчинение определени хора.Не се ли прочистят съд и прокуратура нищо няма да се случи.А знаем на Кой са те.

# 14 441
Мери, гледам сега, Костя призовава РР по - бързо да си обяви партията 😎

# 14 442
Мери, гледам сега, Костя призовава РР по - бързо да си обяви партията 😎
И хич ли не ви притеснява, че може да направят мнозинство с разните мечове и саби?

# 14 443
Не. Никой не се притеснява от това. Те ПП се разбират с всички останали - с мечове, саби, кости и величия.
 Управлявали са през 2022 г. заедно с БСП и ИТН, значи и с тях са ОК.
   И с Възраждане и Радев ще се чувстват комфортно.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 21:41 от kristinia

# 14 444
И къде е това някъде, откъдето трябва да се започне?
Да им се видят активи, собственост, пари, недвижимости не само на тяхно име.
Това с години назад. Те за много неща излизаха статии, коментари, накрая пишещите замлъкваха защо ли?
Да се поднови разследващата журналистика, да има гласност, да има последици.
Спомням си за една къща в Испания колко се изписа, за кмета на Пазарджик преди години че и по Нова в новините се даваше драстичен пример, то това някакви феодали в някои градчета са. За Златни пясъци да не говорим (поне така съм чула , че половината е на един бивш премиер-приватизатор)  Ми това в чужбина хората щяха да пометат всичко и за една карфица дет се вика, ние само оставки...и после пак си дойдат, пак същото и така ....
Да не пиша за баничарки и т.н. къде стигнаха. Няма лошо, но да е честно, да е мисъл за хората, заплатите им са достатъчни, привилегиите доста, но ...не им стига.
В малките населени места не си ли човек на някой няма да видиш работа, колкото и способен и отдаден да си. Така е и в големите градове и в много професии. Нали точно това връзкарство беше от татово време и партийните членове и децата им. Сега какво стана? Днес ми е ден за размисъл просто, бях се отказала да се ядосвам, ама като ми бъркат в пробития джоб няма как, извинете.
А добрутру.
Разследваща журналистика не е спирало да има. И какво от това? Да не би управляващите да се трогнаха примерно от разследването на Валя Ахчиева за злоупотребите на болниците с онколекарства? Нещо да се случи с къщата в Испания?
Хем промяна искате, хем отнякъде трябва да се започне, хем недоволни от оставката.

Хах, айде завъртяхте мантрата със смяната на геополитически курс и страшките с Възраждане.

Общи условия

Активация на акаунт