Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 621 868
  • 21 739
  •   18
Отговори
# 18 750
Йотова се е направила на пудел в главата, голямо вълнение в новата й роля. Дано тоя вратник загуби по-малко историческо време на България от ББ, по-малко и от НДСВ, даже ако може по-малко време и от ИТН.

# 18 751
Битката за бъдещето на Отечеството...! Не е в ред. Ужас наистина.

# 18 752
"Битката за отечеството..." Ужас! Обран номер 2.

Много ме тревожи, че масово хората ще гласуват за него, а той е нескрит русофил.

# 18 753
Браво!
Ако сложи качествени хора в листите си много хора ще гласуват за неговата партия.
В Сф може и да не вярвате, но в провинцията много хора ще гласуват за него.
С приятели сме дискутирали, бяхме стигнали до извода, че поради липса на алтернатива - ПП-ДБ ще са, но ако Радев направи нещо - за него ще се гласува.

# 18 754
  • 🌊
На мен ще ми е интересно какво ще предложи, само да не е с Лорер, това би ме отказало абсолютно

# 18 755
  • софия
Ама, разбира се! Ето го новия месия!
Ауу, и руса жена застава начело! И сказанието на баба ванкя се сбъдва. Мед и масло ще потече от чешмите, пригответе дамаджаните.

# 18 756
  • София
Изгубих залога. Чакам одата на АРТЕМИС Grinning
А още повече чакам реакцията на политическите лидери. Ще е интересно и най-накрая да видим новата социология.

п.п. Костюмът му беше много хубав.

# 18 757

Много ме тревожи, че масово хората ще гласуват за него, а той е нескрит русофил.
споделям тревогата.

Говорещите глави вного бързо кацнаха м телевизиите.

# 18 758
Ами щом ще гласуват за него много хора значи и те са русофили.

# 18 759
  • Другата България
Мдаа, мразя да съм права, ама ....права излязох.
Ами, да ни е честит новия премиер. Абсолютно сигурна съм, че Радев, не само с тази реч, която дръпна, като нищо може да има мнозинство в следващия парламент, тук вече много НЕ искам да съм права, но знам с какво доверие се ползва сред хората. И пак ще кажа, че България НЕ Е София, не е Пловдив, Варна и т.н.
Хората в провинцията отдавна искаха и чакаха новия месия, и той се появи в най-удобния момент, в който можеше да го направи.
Освен това смятам, че изобщо няма да има протести или да го “помита“ който и да е.
Човекът просто ще си спечели, сега вече контролът върху изборния процес очаквам да е по-голям.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 19:27 от Merri_An

# 18 760
Предлагам на Радев да хване някоя ракета и да отиде на Марс .... да оправи марсианците ...

# 18 761
Пффф, ами аз съм си наивна  Сигурно, защото около мен няма хора, които да харесват радев.
Тук в темата само срещам такива.
Което нищо не значи, де.

Нямам надежди, че масовикът е прогледнал, искат си хората някой да ги оправя.

# 18 762
Още не мога да разбера каква е новата схема. Но явно има такава.
След топлото интервю на Тиквата при Дачков, той ухажваше и избирателите на Израждане; сега е казал, че Радев бил по-добър вариант от ПП-ДБ, та сигурно палачинката вижда коалиция с Радев. Пълен ужас. Да не стане време да се емигрира?!

# 18 763
Познвам поне 10 човека, които ще гласуват за него. Вкл близки приятели. Неспасяемо е положението.

# 18 764

Няма какво да се притеснявате и тревожите. От ЕС ще се намесят и ще касират изборите, както направиха в Румъния.

Общи условия

Активация на акаунт