Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 619 972
  • 21 635
  •   31
Отговори
# 18 975
  • Разпиляна във въображението
Става въпрос за длъжностите и органите, за които се изискват 160. ВСС е една от най-наложителните промени.

Тази вечер подсетиха и за промените, които бяха разработили в Президентството. Може и да им дойде времето. Но първо да се видят резултатите.

# 18 976
  • Бургас
Тикчето на ,,Не подкрепям никого,, най-добре!

# 18 977
  • София
И аз отчитам като грешка, че нямаше широко подкрепена кандидатура от страна на демократичните сили. ПП дължаха "услуга" на Радев, а ДБ се мотаха до последно.
Аз на балотаж не гласувах.

# 18 978
  • София
Човек от народа е Радев, спор няма... И нищо човешко не му е чуждо. Нали излязоха разни записи как уреждал любовницата си Деси за работа...Wink. Е, после малко го натиснаха да се ожени. Щото не е много гот президентът с любовница.

От кога казвам, че Деси е големия печеливш от влизането на летеца в политиката Grinning  Ако не се беше наложило да градим имидж на "народния човек", още щеше да се подвизава със статут на любовница.

# 18 979
  • Разпиляна във въображението
Сега ще видим какви кандидати ще се издигнат срещу Йотова. Колко руси жени - Рая Назарян, Надежда Йорданова. Руса жена ще ни спаси Simple Smile

Като цяло не мисля, че някой имаше шанс на изборите срещу Радев. Той влизаше с широко одобрение, още повече след много успешното управление на Яневото правителство. Не знам каква е тази заблуда, че ПП-тата са му донесли победата. Та Василев ясно каза каква им е била "ала-балата" с Президента Simple Smile

# 18 980
  • София
Макар да имаше индикации, че Радев е поредният рубладжия на нашата политическа сцена, то към 2021 г. Борисов бе доста по-негативен образ от него и подкрепата му за Герджиков всъщност саботира последния.
И не ме разбирайте погрешно - Борисов остава също толкова гаден и вреден, просто след 2022 г. Радев го настигна, че и задмина.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 23:18 от Lunna Sonata

# 18 981
Става въпрос за длъжностите и органите, за които се изискват 160. ВСС е една от най-наложителните промени.

Тази вечер подсетиха и за промените, които бяха разработили в Президентството. Може и да им дойде времето. Но първо да се видят резултатите.
Нали ВСС съществува от 1991г. И тогава депутати бяха политически разделени и все пак намираха начин и избираха членове на ВСС.  Какво става напоследък с народните ни избраници? Всеки към себе си само дърпа.

# 18 982
Не знам Flushed, някои хора учат... дълго..... за да са актьори.

Във социалните мрежи, в коментарите под всяка новина за РР има хиляди подкрепящи го.

# 18 983
  • София
Не знам Flushed, някои хора учат... дълго..... за да са актьори.

Във социалните мрежи, в коментарите под всяка новина за РР има хиляди подкрепящи го.

Знам ги аз тези коментиращите. Wink  Разгледай проектите на червените пирати, които разкриха стотици тролски фабрики, които се активират по поръчка, за да подкрепят даден политически проект. Вече по този начин се води предизборна кампания. Препоръчвам и интервюто с проф. Димитър Вацов в подкаста "2&200", който от 10 години проследява тези тролски мрежи.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 00:01 от Lunna Sonata

# 18 984
  • Бургас
Искам да има 2 анкети - за НС и за Президент!
Ще гласувате ли ?
Да
Не

# 18 985
Силно се надявам негласуващите по принцип да си останат такива. За другите е ясно, че ще има преливане, но не вярвам да събере 20%+ льотчика.
Единственото хубаво, което очаквам, е да потънат вдън земя ИТН, ДПС Доган, Меч, Ивелин, та даже и БСП.
С Костя не знам как ще си поделят електората.
Интересно ще е.

# 18 986
Ще събере., ще събере много повече от 20+ %...

# 18 987
Костя не е ясно ще има ли нещо за делене. Не изключвам Радев да изхвърли и тях от парламента. Хем ще дръпне гласове от Възраждане, хем ще мобилизира негласуващи в момента (което ще вдигне прага). Най-прецакани са именно те, струва ми се.

Реално, парламент с 4 партии е съвсем възможен - ГЕРБ, ДПС, РР и ПП/ДБ. МЕЧ, БСП и ИТН ми изглеждат вече изхвърчали, а Възраждане…близо до изхода.

# 18 988
Рано е още за прогнози. Нека минат бухалките, записите и снимките. Според нуждите.

# 18 989
Рано е още за прогнози. Нека минат бухалките, записите и снимките. Според нуждите.

Да видим дали ДП, който скандираше "Мистър Кеш", ще извади компромат за доказателство. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт