Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 592 456
  • 20 588
  •   15
Отговори
# 19 575
А ГЕРБ ще продължават да си затварят очите за корупцията и няма да предложат нищо в тази посока. Тоест, залязват си доброволно. Дори няма да се опитат да се съпротивляват.

# 19 576
ГЕРБ ще продължат да си крадат под една или друга форма. За какво им е да борят корупцията? Точно ГЕРБ. Да тръгнат против себе си ли?!

# 19 577
  • Разпиляна във въображението
Нищо не са излъгали в Президенството. Поканата е към Радев и към Република България. Можеше да е към Желязков, като пряк управляващ, ама не е - за МС е за останалите е за сведение. И Радев е отговорил правилно.

Не разбирам тази олелия, която се получи. След като се смята, че поканата не е персонална към Радев защо го обвиняват в нещо си? Да се събира МС и да решава.

Аз лично съм против.

# 19 578
ППДБ нямат автентични съюзници сред известните. Полезните ходове за действие не са много. Или 121 + или в опозиция.
Радев ги нарече "шарлатани".
А и Радев и ББ атакуваха правителството на Петков, по време на което демонтираха ПСА, отзоваха 70 руzки дипломати. Тошковците го свалиха.
Столетницата тогава избра хартиената коалиция.

# 19 579
Кое му е трудното за разбиране, че поканата не е към радев, а към президента на Република България, който в този момент е радев по случайност. Другата седмица ще е йотова и поканата няма да е към нея, а ще си остане към президента на Република България.

Не буря в чаша вода, ами капка вода, превърната в торнадо.

Междувременно тоя, дето иска да се отърве от едни санкции, пляска и вика "хайде, хайде", че да ми платите подкупа от вашия джоб.

# 19 580
Кое му е трудното за разбиране, че поканата не е към радев, а към президента на Република България, който в този момент е радев по случайност.
Поканата е към Радев, в типичен Тръмп стил, който няма никаква представа, че България не е президентска република и си мисли, че нещо зависи от Радев.
Голям пушек за нищо.

# 19 581
Оф, последно, че става омално вече.

Не е към радев, към президента на Република България е, който все още е в тази роля, след седмица няма да е. Поканата няма да стане невалидна, защото не е до него персонално, а до президента на Република България.
Който и да е той във всеки един момент.

# 19 582
В контекста на предизборно говорене, поканата на Тръмп както и по повод коментарите на Мъск за начинът на гласуване в Америка, се използват в родната политическа дейнствителност според интересите.
Едно е да кажеш, че Тръмп е поканил лично Радев. Друго, че е един от всички поканени.
Логично е поканата да е адресирана поименно, защото към този момент президентът е с това име.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 08:42 от starinthenightsky

# 19 583
Лидерът на най голямата партия, си каза че предпочита да работи с Радев. Шефът му, н-ти ден мълчи, явно той също няма проблем с Радев. Но вие продължавайте да си повтаряте, че Радев ще прави коалиция с пепетата, които никога не са казвали, че искат да работят с Радев.

# 19 584
които никога не са казвали, че искат да работят с Радев.
Потвърждавам! Те по принцип не искат да работят с никого, самодостатъчни са си! Точно сега да си развалят рахатлъка.

# 19 585
А на Унгария поканил Орбан, а не президента. Изобщо голяма каша. Тръмп е свободен да пренапише поканата и да я изпрати до Йотова, ако иска. Но тъй като от нея нищо не зависи - да я адресира правилно - до МП Simple Smile

# 19 586
В Дневен ред гост е Калоян Методиев.
Ако някой се съмнява какво и кой е Радев Simple Smile да изслуша интервюто.
Предполагам утре вечер ще го пуснат.

По принцип покана от Тръмп не е комплимент.

# 19 587
Във фейсбук се завъртя ето тази покана за частното ООН на Тръпм, не съм я драскала аз:
Скрит текст:
Големи напъни Радев да се изкара лично поканен.
Повтарям се, но Радев сам в лично качество, без държавата зад себе си, не може да даде на Тръмп лелеяния милиард. Това важи и за всеки друг на мястото на Радев в качеството му на президент.
То пък и голямата чест Тръмп, който няма представа къде е, какво прави и кой е да ти прати покана.

# 19 588
В Дневен ред гост е Калоян Методиев.
Ако някой се съмнява какво и кой е Радев Simple Smile да изслуша интервюто.
Предполагам утре вечер ще го пуснат.

Аз съм пас. Омразата на Методиев извира от всяка негова пора. Ще изслушам други противници на Радев, които без излишни чувства дават своите аргументи против. При Методиев е на лична основа.

# 19 589
Как пък ще ти се карам?

В НС пробутват Изборния кодекс, тук ни занимават с някаква менте пушилка поканата до президента.

Общи условия

Активация на акаунт