Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 593 001
  • 20 600
  •   19
Отговори
# 20 580
Не е истина в какъв сценарий се вкараха…

# 20 581
  • София
Помия срещу Радев не виждам. Виждам изпълзели всички платени клакьори да вещаят огромен успех. Особено интересен е Иво Христов, който преди да стане копейка беше здраво залепен за Иван Костов. И сега едновременно хвали влизането в съвета на Тръмп и Радев, което само потвърждава колко са свързани двете неща. Нека го гласуват. Можеше и към частния му голф клуб да се присъединим. Да се радваме, че го е нарекъл по друг начин.

# 20 582
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Какво ще се случи ако НС не ратифицира съюза на Тръмп?  Какво ще си помислят за нас американците? А европейските ни партньори, отмятайки се от сключен съюз?

Каквото искат. Да са мислили преди да ни приемат.

Малко като във вица за онзи, дето жена му спяла до обяд.

п.п. Взе да ми призлява от помията, която се излива върху Р.Радев, още преди да е излязъл на сцената.
Партия нямал, програма нямал, екип нямал, не знам си к'во нямал.
Е, управляващите партии като имат, какво ?

Че това помия ли е? Ми няма - нито партия, нито програма, нито екип. Цялата еуфория у тези, които я изпитват се остновава на голото му лично представяне.

Сега ще видим като се сдобие с въпросните атрибути дали това ще окрили, или обезсърчи готовия му гласоподавател. Виждаме, че има и такива, които не държат на тия  дребни неща.

Не пропускаш ли нещо ?

Удебелил съм го за твое удобство.

# 20 583
  • София
Дъното си има дъно. Толкова са зле, че чак ми е смешно между позивите за повръщане.

# 20 584
Мисля, че най-големия проблем на партийната ни система са многото партии. Радикализирани сме като избиратели, но за разлика от Америка където можеш да се радикализираш в 2 посоки, тук посоките са 2 дузини. И няма как да е другояче тъй като всяка от тези посоки се бори за пари и власт.

# 20 585
Хубав беше  плана. Да паднат магнитите на Пеевски ,той да отиде в САЩ там ICE да го хванат и да го дадат на крокодилите
Ама бат Бойко всичко развали.

# 20 586
И партиите са много, и депутатите са много, и разни агенции, комисии, дирекции .... са прекалено много за една шепа народ.

# 20 587
Американският посланик Джеймз Пардю каза,че в България има само ЕДНА партия. Аз на него вярвам. Имаше предвид,че има само комунистическа партия.

# 20 588
Партия КГБ - Крада, Глупея, Баламосвам

# 20 589
Делян Пеевски, председател на ПГ на ДПС- НОВО НАЧАЛО изпрати писмено искане за информация относно ратификацията на членството на България в Съвета за мир до Росен Желязков

# 20 590
Няма как да симпатизирам на РР, след като не амнистира Иванчева. За мен това е знак, че одобрява всички действия на прокуратура и съд(на Кой). Някой ще каже, че е била осъдена на незнам си колко инстанции..., видяхме инстанциите и свидетелите, и доказателствата. Въпреки че беше излежала, колкото е нужно, продължиха да я разиграват и Радев мълчеше. Има едно понятие "мълчаливо съгласие", в случая съгласен с унижението и тормоза над нея. Промени от РР не мога да очаквам, щом одобрява всичко това.

# 20 591
ДП нещо не е на себе си, голям зор слагачеството към Тръмп да продължи. Цяла държава ще сме му заложници на намагнитения. Я у лево!

# 20 592
  • София
Да разбираме ли от писмото на голямото, че Бочко е дал отпор и не е изприпкал да внесе документа за ратификация?

# 20 593
Още снощи Георг целуващият ръка каза, че няма да го внесе за ратификация.

# 20 594
Пак Герб натворяват,впоследствие дават задна и лошият Кумчо Вълчо се намесва.🙄

Йотова нали помилва наркотрафикант,факт.
Сакън да не се наруши ореола на "спасителя" РР,а каквото за останалите партии,политически фигури,такова ще е и за него.

Общи условия

Активация на акаунт