Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 644 351
  • 22 445
  •   5
Отговори
# 20 595
Е, то пък на Дачков и на Карбовски щото не им личат пристрастрията и не е ясно в каква посока са убежденията им. И точно затова е интересно, че ББ ходи баш при тях след като толкова дълго не ходеше никъде.

# 20 596
Мери, точен цитат от Карбовски: СЕГА ЗАПОЧВАМ, каза той. Според мен това ще е новина за всички вас.
Да се смея ли, да рева ли, сега започвал, а до сега какво липрави?

Бърд, не съм съгласна с интересно никак. Ясно е Wink Господинът се е доказал с 200.

# 20 597
  • Другата България
Ако го погледнем фундаментално Joy, има логика в това, което казва.
Или на мен ми се иска да има такава, каквато си мисля аз.
Няма да тълкувам и разсъждавам, че бързо ми изчезват.....разсъжденията.

# 20 598
Борисов побесня пред Карбовски: Глупаци, нещастници долни, живея в къщата, в която съм се родил, там ще пукна. Знайни и незнайни глупаци да обясняват как съм изнесъл тонове със злато. Той не си представя какво е тон злато. Къде бе, у коя банка, бе, нещастници долни.
Водя най-скромният живот, който някой живее. Видял ли ме е някой на кафе, в ресторант, на курорт? Не ме е видял. От работа вкъщи, от вкъщи на работа. Защо ще им слушам глупостите? Не, не, не"

# 20 599
  • София
Звънче, моля те, не ме подценявай. Прекрасно  знам, че АВ е от ПП, които са в коалиция с ДБ. 🙂

Коментирах АВ, защото беше даден като пример. Говоря по принцип, че всеки журналист има политически пристрастия и може да даде какъвто иска уклон на интервюто. Малцина са тези, които могат да запазят необходимия за работата им неутралитет.

Все още не съм гледала нищо от интервюто.

# 20 600
"Аз нямам грехове"-ББ.

# 20 601
  • София
Звънче, моля те, не ме подценявай. Прекрасно  знам, че АВ е от ПП, които са в коалиция с ДБ. 🙂

Коментирах АВ, защото беше даден като пример. Говоря по принцип, че всеки журналист има политически пристрастия и може да даде какъвто иска уклон на интервюто. Малцина са тези, които могат да запазят необходимия за работата им неутралитет.

Все още не съм гледала нищо от интервюто.
Ти хубаво знаеш, че АВ е от ПП, но явно не си гледал и едно от предванията на Свободна Европа, Дневен ред или на Полина и Чобанов, за да твърдиш, че са симпатизанти. Доволно критични са.

# 20 602
Тия Карбовски и Дачков какви безгръбачни плазмодии са. Уж "опозиция", тръгнали да се надпреварват кой може да лиже подметките на крал 'Слънце' най-добре.

# 20 603
В края на статията е видеото с бесния Боко
https://novini.bg/article/2026012619042806417?fbclid=IwdGRjcAPkr … X2BpiKb9uS66q7-uQ

# 20 604
  • Буркина Фасо
Кирил Петков: Не съм и няма да бъда предател на партията, която съм създал

https://www.dnevnik.bg/burzi-novini/2026/01/26/4876401_burzi_nov … _ianuari/#4876801

# 20 605
  • Варна
И Бойко сал едно одеалце имал.

# 20 606
  • София
ГЕРБ - Граждани за евразийско развитие на България. Пак ни наредиха до потъващия  Орбан пред ЕС в услуга на руския газ.

# 20 607
  • София
Нали, миличкият и на кафе не ходи даже.

# 20 608
Тоя човечец, три пъти министър председател и четвърти път със Сламен такъв, пак ви/ни обижда. "Глупаци, нещастници долни". Преди това бяха тулупите и мисирките и му се впечатлявате на одеалцето. Верно ли?

# 20 609
Нали, миличкият и на кафе не ходи даже.

Неее. Не каза това. Никой не ме видял на кафе:stuck_out_tongue_winking_eye:

В Барселона ще ни е трудно, например.

Каква е идеята на разговора в Карбовски. Селски хоремаг? Почти го докараха.

Общи условия

Активация на акаунт