Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 648 196
  • 22 519
  •   3
Отговори
# 20 610
Да се оплаче Simple Smile

# 20 611
Къде е видеото, че не го виждам.

# 20 612
  • софия
Защо карбовски води интервюто с тъмни очила? Заслепен е от краля Слънце или предишната вечер е препил от вълнение кой ще му даде интервю?
Сериозен журналист ми било това! Ма толкова са смешни!
Виж sevi pi ar я признавам. Този човек не подлежи на препоръки. Толкова естествено натурален с емоционална интелигентност на 5 годишно и винаги другите са виновни, никога той. Седи си, а те нещата се случват. И севи винаги успява да замаже нещата.

# 20 613
Нищо не замаза Севи
3-то интервю и само го плюят.
Да се пенсионира и да има време за кафе.
Ако продължи с интервютата още ще се закопае.

# 20 614
Не съм го гледала ББ при Дачков,но половинът даде 5 ойро и 20 цента за вожда си/уж се отрече от него,де/ за малко хумореска.
Та,30 мин.хвалене,4 мин.лютене как нямал тонове със злато,това ,което е качил Карбовски като откъс.
Човекът се похвали  че има приятели и при демократите,както и при републиканците,"на Обама жена му","приятелят ми Тайпи".Подготвил си е папка за магистралите.
Трудно му се взимаше думата.Гледам Карбовски е писал,че интервюто е 2 ч.и 30 мин,ще го пуска на части.
От толкова самореклама,която си направи,чак за миг забравих за дереджето на което сме,направо сме цъфтяли с ББ.
Това,което съм цитирала "аз нямам грехове" и което каза,се последва от -грях ли е,че съм построил магистрали, по които да пътуват../от този сорт/.
Много вкратце драсвам,че и аз така като него-раб'та,раб'та..

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 08:11 от Морана

# 20 615
Лош Бойко , лошш..... !

# 20 616
  • софия
Коментар на дачков за интервюто при карбовски 🤣
Цитат
Добро пиарско интервю на Мартин Карбовски с Бойко Борисов. Линк в коментарите тук. Горещо препоръчвам! Борисов е като народен артист от соца. Парцалев, Калоянчев, Мутафова и Лолова в едно. Машина за лафове и шортове, 25 години преди тик ток. Аз не харесвам политиката му, но ми е симпатичен, защото е олицетворение на българщината, нейна еманация. А от българщината не можем да избягаме. Тя е в нас и ние сме в нея.
Цитат от диалога: Карбовски: Кой е слонът в стаята
Борисов: Аз... ама като гледам и ти не си много слаб

# 20 617
Цитат
А от българщината не можем да избягаме. Тя е в нас и ние сме в нея.

Да си българин не е някакво генетично заболяване. Всеки сам си преценя и избира дали да прегърне най-лошите качества на хората с които живее в една държава

# 20 618
# 20 619
  • Буркина Фасо
Съдът е призовал за разпит полицаи по делото срещу Кирил Петков

https://www.dnevnik.bg/burzi-novini/2026/01/27/4876691_burzi_nov … _ianuari/#4876716

# 20 620
  • София
Дезинформацията е най-големия проблем на модерното общество, работи против демокрацията, а не обратното...в САЩ сега се усеща резултатът от дезинформацията и пропагнадата на омраза на Тръмп,  и почват да се усещат, че Тръмп ги избудалка.
В тази връзка, какво стана, Радев каза ли нещо официално за формацията си? За какво се бори, кой ще включи? Или ще заложи основно на комункиция чрез тролските си групи? Може пък неговия електорат да няма нужда от яснота, програма, а само от култ към него...Междувремнно Йотова не бърза със служебното правитеслтво, но всичко е точно...

# 20 621
Дезинформацията е най-големия проблем на модерното общество, работи против демокрацията, а не обратното...в САЩ сега се усеща резултатът от дезинформацията и пропагнадата на омраза на Тръмп,  и почват да се усещат, че Тръмп ги избудалка.
В тази връзка, какво стана, Радев каза ли нещо официално за формацията си? За какво се бори, кой ще включи? Или ще заложи основно на комункиция чрез тролските си групи? Може пък неговия електорат да няма нужда от яснота, програма, а само от култ към него...Междувремнно Йотова не бърза със служебното правитеслтво, но всичко е точно...
Мхм. Трябва да се действа като ББ&со ли?Сутринта казваме едно, на обяд правим друго, вечерта казваме трето и обвинявам друг, за това което сме казали, направили, сгафили....

# 20 622
  • София
Ми то и ББ се скри след като Желязков ни вкара в пакта на Тръмп, така че няма много разлика. Никой от тези двамата не заема твърда позция по ключови въпроси за България, но виж ролята на мистериозния спасител, който ше обясни "Когато му дойде времето" им е любима.

# 20 623
На мен това криене на "генералите" ми е много смешно. Излизаш и казваш каква ти е визията, какво предлагаш, защо правиш това, което правиш, за да знаят хората и да преценят дали да гласуват за теб или не. Снишили се и се спотайват...кой знае какви сделки се договарят в момента. Копринковци, Кутевци, Гечевци и какви ли не още знайни и незнайни герои.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 09:43 от AriaNovaKaq

# 20 624
РР повтаря модела на СТ, който се скри след победата на ИТН, че дори с Ковид го обявиха.
Всички вече се питат къде е РР да даде поне едно смислено обяснение след грандиозното си напускане на Президентството. Това мълчание е доста подозрително. Ще разбере и той по трудния начин, че да участваш в порламентарни избори не е като да намилаш от висока трибуна и да врътваш пред журналисти.
Да не стане големият шум за нищо накрая.

Общи условия

Активация на акаунт