Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 594 213
  • 20 639
  •   15
Отговори
# 19 620
Аз пък не съм притеснена от Радев. Ще отшуми и той, но ще видим за колко дни ще е чудото.

Лидери на големите партии сигурно имат достъп до социологически проучвания с участието на Радев, каквито не са стигали до нас. Като им гледам истерията в момента, както и истерията във ФБ, аз лично грам не бих го подценила Радев.

В какво се състои точно тази истерия?
Аз виждам много смешни мемета и картинки, но  нищо, което би могло да се нараче чак истерия. И определено тези  за Тръмп преобладават. Може би не посещавам правилните страници?

# 19 621
Но дали ще успее да уреди с топли местенца всичките си "приятели"? Едва ли.
Той досега в реална политика не е бил. Сега хората са по-будни, следят за гафове и бързо реагират. Нека пробва Радев, да види дали само фенове ще има.

# 19 622
Чудесно! Тогава значи нямаш причина да се включваш всеки път, когато пепетата откажат на този или онзи.
Напротив, ще се включвам. Борбата с политическата шумотевица ми е нещо като гражданска позиция и се чувствам социално отговорен за тази кауза.
😄  Значи все пак те вълнуват действията на пепетата, повече от колкото вълнуват мен.

# 19 623
Аз също съм на мнение, че бурята от хейт срещу Радев особено по линия путинист, ще ни хариже на Русия, зелен чорап и т.н. налива вода в неговата мелница. Всъщност и в двете му кампании имаше подобни сценарии.
Още помня какъв гаф направи Цецка Цачева на финалния дебат по комунистическа линия та от почти равни на първия тур, на втория я смаза.
При втория мандат вече се появи и гафа с Крим и наративи, че е проруски.

Ако заиграят всички срещу него на предизборните изяви ще даде обратен ефект. А към такива изяви ще има по-висок от обичайния интерес заради новия играч.

# 19 624
Най-добре е игнор и наблюдение какъв екип ще представи Simple Smile Дотогава реално нищо се не знае.

# 19 625
  • София
Разменят си "документи" из тематичните кръгове и клетви, че са истински 🙃😅

# 19 626
Ами то това си е неговата мелница на Радев, неависимо дали някой ще налива вода в нея, или не. Той си бяга в тая писта -  там ще му е и електората.

# 19 627
Нека не бъркаме нещата. От години са всички срещу ПП-ДБ, включително и РР. Ясно е, че някои хора много искат да повярват и да внушат и на другите колко морален е президентът ни в оставка и как ще се бори с корупцията, но всичките му действия дотук не показват такова нещо. Приказки много, а действията му са Боташ.

Задкулисието просто прави смяна, защото титулярът от години ББ вече не може да играе като едно време, не може да тича, да финтира, да вкарва голове. Вкарват новата резерва с надеждата да стане новата звезда на отбора, а не да залезе бързо-бързо като предишната резерва Слави Трифонов, който не оправда доверието на тренера.

# 19 628
  • София
Добре де, ПП преди година също са искали скенери, в мотивите на внесеният от тях проект за изменение на ИК са обяснени мотивите за въвеждането на скенерите и на мен ми се виждат добри и разумни. Защо сега вече не са ОК тези машини, освен, че няма време за тези избори?
ох опорката на ИТН. Защото не скенерите не са ОК, а невъзможността за въвеждането им, което ще гарантира изцяло гласуването на хартия и хартиената коалиция да опраска изборите, както тези за кметове на първи тур. Стана ли по - ясно?
Тъй вярно, капитане!
Питах по принцип с какво са лоши скенерите, защото ми се виждат разумна мярка за обработка на хартиени бюлетини.
А от думата "опорка" ми се повръща вече, да не смее човек да пише нещо. 😂

# 19 629
Истерия има само по телевизиите, където си пълнят предаванията с Радев, защото нямат капацитет за друго.
Интересни са включванията на Калоян Методиев, който беше какъв? на Радев? Simple Smile и напусна с гръм и трясък някога. Той играе сега с Корнелия Нинова в нов политически проект.

# 19 630
Не си се доказала като вярна на партията, за това те хапят.🤣

# 19 631
Има изключително много заблудени и глупави хора. Наистина, няма как да се спасим от това, но нека видим какво ще стане. Предварителната истерия в случая е безполезна.
Относно Радев - какви специалисти, какви хора ще бъдат с него? Коя е партията му? Всичко това е твърде неясно Simple Smile Или той ще е И сам воинът е воин?
Добре, но ПП също скоро се появиха, 4 години+. Тези, които гласувахме за тях тогава, също ли сме заблудени и глупави?

# 19 632
Сега са близо милион, после ще са над милион. Нооо! Това ще стане много тихо и скрито.
А това нормално ли е? При 6 млн население, от които грубо 1 млн до 20 г , 2 млн пенсионери и остават 3 млн, от които 1 млн чиновници.
Не позволяват и дума да се изрече за раздутия чиновнически щат. Те са светая светих. Дори тук, във форума, скачат веднага, ако се заговори за това.

# 19 633
Радев седем пъти прави служебни правителства и те никаква работа не свършиха. Въпрос,Вашият шеф би ли Ви търпял,ако седем пъти не успявате да свършите една работа? А ние защо да търпим Радев?

# 19 634
Нещо се разклати корупционното мнозинство. Някои депутати от БСП гласували различно. Костадин Ангелов започна проверка на кворума и без да я прекъсне, даде почивка от 10 минути преди час. За тия не важат никакви правила. Газят, мачкат, през живи хора ще минат.

Общи условия

Активация на акаунт