Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 594 213
  • 20 639
  •   15
Отговори
# 19 845
Излагацията е пълна. И това само за да може Шиши да се оттърве от Магнитски.

# 19 846
Не мога да повярвам какво се случва, по-бързо и по-страшно от най-големите ми страхове.
От колко часа е протеста довечера?

# 19 847
Винаги, става дума само и единствено за пари. Да не мислиш, че нещо друго ги интересува?

# 19 848
Не мога да повярвам какво се случва, по-бързо и по-страшно от най-големите ми страхове.
Е колко пъти ти казахме, че страховете ти са неоправдани...

# 19 849
  • София

И ВладиТо. Щото явно той държи ключа към бойковите мЕлеони.

# 19 850
Скрит текст:
Мне, по стародавна форумна традиция, ППДБ са виновни.

Някой нещо да е казал в случая за Радев, че ни в клин, ни в ръкав го споменавате в контекст виновност за подписа на Желязков? Сериозно ли това е най-важното в момента, на фона на случващото се? Докато цялата държава се скандализира от действията на Желязков, тук гласуват ИК. Ма важното е Радев да е ок.

Бу, ако имаш време и възможност, сподели с две думи какво казват на тези анализи.
А, извинявайте, ама това ли е най-важното в момента? Голяма работа станало, все пак съвет за мир е, не за война. Пак се прави от мухата слон. Забавното е, че го направиха ГЕРБ, не Радев. Grinning САЩ продължават да са велика сила, довчера нали се кълняхте в тях. Когато водят войни ги подкрепяте, когато говорят за мир сте против... Какви са тия ценности?! Промяната във външната им политика няма да си отиде с Тръмп, както се надявате, така че свиквайте!
Те са против, само когато Тръмп ги прави тия работи. Ако бяха демократите щеше да има аплодисменти.
Реално си тече разграждане на глобалистките структури, по един или друг начин. Тръмп го прави доста слонски и нарцистично, не е елегантно, но ... с това разполагаме. Струва ми се, че процесът е необратим и чакането да се върне старото след края на мандата му е напразно.
Добре, че си ти да ми казваш какво мисля, какво искам, какво подкрепям и какво не Simple Smile

Мнението ми за Тръпм го изказах няколко пъти назад във връзка с организацията му. За щастие, не са демократите. Затова и възгледите ми имат допирни точки с тях, не с Тръмп. Но ти пак знаеш аз какво щях да кажа, ако бяха. Твоята работа малко като ако баба ми беше мъжка, @. Но не е, така че не се изказвай от мое име. И без това огромна част от думите ти са неистина. Личната покана за Радев е само един от примерите.
Кой пък се изказва от твое име, говоря общо за явлението. Нито съм те чела, нито ме интересуват конкретно твоите писания. Много по-интересно е да се чуе нещо различно от общия фонов шум "Тръмп това-онова, възмущения, чакаме импичмънт и т.н."
Текат много по-сложни процеси от това кога кихнал Тръмп и дали сбъркал Исландия с Гренландия и ми се струва, че се изпуска това за сметка на злободневие и търсене на гафове. А при Тръмп - гафове да искаш, но сега сме много възмутени, докато оправдавахме сенилния Байдън и се правехме, че не пада по стълбите или не се ръкува с въздуха.
Та така, няма нужда да се скача, всеки си пише каквото го интересува, повечето от вас въобще не ви чета така или иначе.
Фоновият шум рязко изгуби значение, когато е по повод сенилия Тръмп. Неговите грешки не са важни, естествено Simple Smile

Да, много сложни и сериозни процеси се случват, затова е от много важно значение къде се позиционираме. Ясно, че за вас е ок да сме с Тръмп и не ви прави впечатление нито сенилните му изблици, нито диктатурата, която прокарва, нито заплахите по адрес на партньори.

Мои писаници цитираш, оттам и реакция.
Навик ти е да казваш какво мислят другите.

# 19 851
  • Другата България
Разбира се, че става дума за пари.
Но аз имах предвид нещо съвсем друго с поста, който ти коментираш.

И ВладиТо. Щото явно той държи ключа към бойковите мЕлеони.
А, да си дойдем на думата. Blush
Единият за пари, другият за зависимости.
Абе, не му е лесно на ББ. И от двете страни са го хванали за...гушата.

# 19 852
Я да видим сега КОИ от ПП открито ще се изкаже против президента на САЩ и неговата мирна инициатива.

# 19 853

Е, ако не бяхме влезли в ЕЗ същото можеше да стане и с борда, на бърза ръка и свършен факт. Не станало само защото Пеевски не е рекъл...

# 19 854
Има ли някой, който да не е наясно защо “ББ не може да се раздели с ДП“? Blush
Въпреки, че много му се иска, сигурна съм.
Доколкото знам, ББ има около 70 спрени съдебни преписки, тоест на трупчета. Ще изпълнява каквото му наредят и даже ще моли за още.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 17:39 от SANDS

# 19 855
  • София
Никой няма да се изкаже, защото политика не се прави с тупан в гърдите в стил бай Ганя във виенската баня.
Достатъчно е, че действията на МП в оставка са срамни. И ще е също срамно и предателство на националните интереси гласуването на това подписване.
Тръмп може да си номинира Николай Младенов, лично решение е. Евала на Младенов, че е изгрял на международната сцена. Но Младенов няма нищо общо с НС на България. Като искат ББ и ДП, да си подписват еднолично и да си плащат. Това по Любен Дилов, който някои от вас френетично и във възторг цитираха.

# 19 856
КОИ ще оглави протеста против Желязков.

# 19 857
  • София

Е, ако не бяхме влезли в ЕЗ същото можеше да стане и с борда, на бърза ръка и свършен факт. Не станало само защото Пеевски не е рекъл...

Колкото и мазохистично и безчувствено да звучи, трябваше да стане. За да видят всички, които реват за лева и за това, че "сме им натресли ЕС", и че не е имало рефеРерендум за лева, да си спомнят как се живее с 5 долара на месец.
Обезценяването на вече мъртвия лев е добре за държавата. Улеснява износа и нулира вътрешния дълг. ДА да му мисли. Пенсионерите - кучета ги яли, нали?

# 19 858
Да. Цялата външна политика на България има една цел - да се излъска образа на Пеевски.
Срам, срам, срам!

# 19 859
  • Другата България
А вътрешната – да увеличава активите му - движими и недвижими.
В това число и хора. Със зависимости.

Общи условия

Активация на акаунт