Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 595 183
  • 20 661
  •   4
Отговори
# 19 815
Шокирана съм от хората, защитаващи действията на Желязков...Това е просто страшно! Тръмп е мн опасен за България и действията на Желязков показват, че ГЕРБ са предатели и са готови и майка си да продадат, за да изкарат по някой личен дивидент.

# 19 816
Шокирана съм от хората, защитаващи действията на Желязков...Това е просто страшно!
партийна дисциплина.

# 19 817

Стратегът така е затънал в тинята, че няма мърдане. И не може да изтласка туловището на ДП от своето, не му стигат силиците. А вече няма и съюзници навън. Баба Меркел я няма да го дундурка.
Няма как да не се съглася. Двамата охранени са аут, но пък не им пречи да се пробват, може да падне нещо. Или да им опростят малко Магнитски, поне кеша...
Радев не е толкова тъп да се хване с пепетата.

От ЕС амо България и Унгария подписали са Борда на Тръмп. Брех! Ами европейското единство? Joy

# 19 818
  • София
Ох, днес е малко рано за 1-ви април. Асен Василев бил лидер на "някаква" партия. Европейските страни били обръщали палачинката.
Къде ги четете тези неща, бе, хора.
Дайте и ни де прочетем, да се образоваме малко.
Само да не е Дачков. Simple Smile

# 19 819
Благодря за изявлението на Василев. Бях започнала да се притеснявам покрай разни събития и изявления.

# 19 820
Мне, по стародавна форумна традиция, ППДБ са виновни.

Някой нещо да е казал в случая за Радев, че ни в клин, ни в ръкав го споменавате в контекст виновност за подписа на Желязков? Сериозно ли това е най-важното в момента, на фона на случващото се? Докато цялата държава се скандализира от действията на Желязков, тук гласуват ИК. Ма важното е Радев да е ок.

Бу, ако имаш време и възможност, сподели с две думи какво казват на тези анализи.
А, извинявайте, ама това ли е най-важното в момента? Голяма работа станало, все пак съвет за мир е, не за война. Пак се прави от мухата слон. Забавното е, че го направиха ГЕРБ, не Радев. Grinning САЩ продължават да са велика сила, довчера нали се кълняхте в тях. Когато водят войни ги подкрепяте, когато говорят за мир сте против... Какви са тия ценности?! Промяната във външната им политика няма да си отиде с Тръмп, както се надявате, така че свиквайте!
Те са против, само когато Тръмп ги прави тия работи. Ако бяха демократите щеше да има аплодисменти.
Реално си тече разграждане на глобалистките структури, по един или друг начин. Тръмп го прави доста слонски и нарцистично, не е елегантно, но ... с това разполагаме. Струва ми се, че процесът е необратим и чакането да се върне старото след края на мандата му е напразно.
Добре, че си ти да ми казваш какво мисля, какво искам, какво подкрепям и какво не Simple Smile

Мнението ми за Тръпм го изказах няколко пъти назад във връзка с организацията му. За щастие, не са демократите. Затова и възгледите ми имат допирни точки с тях, не с Тръмп. Но ти пак знаеш аз какво щях да кажа, ако бяха. Твоята работа малко като ако баба ми беше мъжка, @. Но не е, така че не се изказвай от мое име. И без това огромна част от думите ти са неистина. Личната покана за Радев е само един от примерите.

# 19 821
Има ли изразена позиция по случая от Асен Василев, че нещо силно се напрегнах?

Интересно, че ПП и ДБ излязоха с отделни позиции. Първо с позиция излязоха от ДБ.

# 19 822
Дано е вярно, че се разделят.

# 19 823
  • София
Има ли изразена позиция по случая от Асен Василев, че нещо силно се напрегнах?

Интересно, че ПП и ДБ излязоха с отделни позиции. Първо с позиция излязоха от ДБ.

Кой, Попи? Може ли източник, че да не ровя из фейса.

Ще ви се.

# 19 824
Нима? Къде да чета?

# 19 825
  • София
Намерих. В същия тон е.
https://www.facebook.com/dabulgaria.bg

Бойко този път сам се простреля. За да спасява намагнитените.

# 19 826
  • София
Естествено, че не се разделят, това за мокрите сънища на борисов, ама ще чака Simple Smile Просто ДБ бяха първи с изявлението си.

Аз, честно да ви кажа, място не мога да си намеря от гняв. Тъкмо успяхме да си влезем на мястото в Европа, ама буквално преди няколко седмици - и вече сме се запътили към прегръдките на новите диктатури. Толкова е гнусно, че ми се повдига.

Значи трябва да сме там и да не ги пуснем да излязат, докато не направят каквото е нужно да излезем от тоя кенеф, в който ни набутаха.

# 19 827
Аз пък очаквам хвалебствено слово за Желязков от  ББ...Авера му вече каза, че е доволен...

# 19 828
  • София
Естествено, че не се разделят, това за мокрите сънища на борисов, ама ще чака Simple Smile Просто ДБ бяха първи с изявлението си.

Аз, честно да ви кажа, място не мога да си намеря от гняв. Тъкмо успяхме да си влезем на мястото в Европа, ама буквално преди няколко седмици - и вече сме се запътили към прегръдките на новите диктатури. Толкова е гнусно, че ми се повдига.

Значи трябва да сме там и да не ги пуснем да излязат, докато не направят каквото е нужно да излезем от тоя кенеф, в който ни набутаха.

И да ми говорят после за евроатлантици.

Между другото, трябва да се радвате. ДБ не наплюха Радев, даже и го похвалиха за обраността му.

# 19 829

Потекоха ти лигите, нали Simple Smile Виж на какви неща се надяваш, вместо да се тревожиш защо ББ не може да се раздели с ДП.

Общи условия

Активация на акаунт