Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 651 697
  • 22 592
  •   10
Отговори
# 19 815
  • Другата България
Жалко за нас, честито на бленуващите руския мир. И без това вече сме на масата за порциониране, а Лавров каза, че ще си ни вземат.

Мери Ан, ти сериозно ли мислиш, че има как да си разделят инвестициите и всеки да си прави каквото си иска? А делата на трупчета срещу Борисов, в прокуратурата на Пеевски? Сигурно и срещу Радев има разни нещица. Ще си играйкат тримата, голяма "забава" ще бъде. А ние ще плащаме, подръжниците им също.
А ти сериозно ли мислиш, че имам предвид инвестиции?

# 19 816
Излагацията е пълна. И това само за да може Шиши да се оттърве от Магнитски.

# 19 817
Не мога да повярвам какво се случва, по-бързо и по-страшно от най-големите ми страхове.
От колко часа е протеста довечера?

# 19 818
Винаги, става дума само и единствено за пари. Да не мислиш, че нещо друго ги интересува?

# 19 819
Не мога да повярвам какво се случва, по-бързо и по-страшно от най-големите ми страхове.
Е колко пъти ти казахме, че страховете ти са неоправдани...

# 19 820
  • София

И ВладиТо. Щото явно той държи ключа към бойковите мЕлеони.

# 19 821
  • Другата България
Разбира се, че става дума за пари.
Но аз имах предвид нещо съвсем друго с поста, който ти коментираш.

И ВладиТо. Щото явно той държи ключа към бойковите мЕлеони.
А, да си дойдем на думата. Blush
Единият за пари, другият за зависимости.
Абе, не му е лесно на ББ. И от двете страни са го хванали за...гушата.

# 19 822
Я да видим сега КОИ от ПП открито ще се изкаже против президента на САЩ и неговата мирна инициатива.

# 19 823

Е, ако не бяхме влезли в ЕЗ същото можеше да стане и с борда, на бърза ръка и свършен факт. Не станало само защото Пеевски не е рекъл...

# 19 824
Има ли някой, който да не е наясно защо “ББ не може да се раздели с ДП“? Blush
Въпреки, че много му се иска, сигурна съм.
Доколкото знам, ББ има около 70 спрени съдебни преписки, тоест на трупчета. Ще изпълнява каквото му наредят и даже ще моли за още.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 17:39 от SANDS

# 19 825
  • София
Никой няма да се изкаже, защото политика не се прави с тупан в гърдите в стил бай Ганя във виенската баня.
Достатъчно е, че действията на МП в оставка са срамни. И ще е също срамно и предателство на националните интереси гласуването на това подписване.
Тръмп може да си номинира Николай Младенов, лично решение е. Евала на Младенов, че е изгрял на международната сцена. Но Младенов няма нищо общо с НС на България. Като искат ББ и ДП, да си подписват еднолично и да си плащат. Това по Любен Дилов, който някои от вас френетично и във възторг цитираха.

# 19 826
КОИ ще оглави протеста против Желязков.

# 19 827
Да. Цялата външна политика на България има една цел - да се излъска образа на Пеевски.
Срам, срам, срам!

# 19 828
  • Другата България
А вътрешната – да увеличава активите му - движими и недвижими.
В това число и хора. Със зависимости.

# 19 829
Да. Цялата външна политика на България има една цел - да се излъска образа на Пеевски.
Срам, срам, срам!
Такава е външната политика на ГЕПСНН. Много добре се показаха, какво представляват. И неразбралите вече разбраха - национални предатели.

Общи условия

Активация на акаунт