Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 651 588
  • 22 592
  •   5
Отговори
# 22 590
  • софия
Скрит текст:
Вината е, че Сандов е подписам някакво споразумение, което не е трябвало да прави. Това ги обвързва с организацията. Може и друго да има, но не знаем.
Обсъжда се и, че на училището, което има връзка с организацията, е сертифицирано от МОН по времето на Денков (не съм проверявала).
За да имат вина би трябвало да са имали данни за извършени престъпления. Аз не съм разбрала за такова нещо. Този човек е помагал и спасявал хора при природни бедствия. Всеки е могъл да дари на такава организация, за такава кауза. За мен това са политически кални борби, не може да се вменява вина на партия/коалиция така на ангро.
Обаче, службите са за изриване, ако толкова години са вършени престъпления и ДАНС са потулвали сигналите.
За мен това не е задължително. Не говорим за дарения, а институционално припознаване на организацията.

# 22 591
  • София
Някаква Мариета Георгиева, заместник на Денков е регистрирала училище Космос като основно, юни 2022 г. За средно е получило разрешение 2024 при Главчев.

# 22 592
О, какво очакваме ит всички тези...Министъра на икономиката не знае цената на хляба, сиренето, кашкавал...щял да проучи и да даде информация....Докато избирателите им знаят само тези цени...Мдамм....

Общи условия

Активация на акаунт