Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 595 290
  • 20 663
  •   5
Отговори
# 19 800
Огромно значение има позицията на Василев. Става въпрос за Европейското бъдеще на България, за принципи и морал. И за топки.

# 19 801
Май и Желязков не е разбрал къде е и какво е направил.. Говори за ООН и Младенов, а се подписва за ООН2
Трагедия!

# 19 802
Кое Народно събрание, ще откаже да ратифицира? Това, дето е на Пеевски ли?

Пак, да попитам, Асен Василев има ли изразена позиция?

пп. Позицията на Радев, не ме интересува. Той е тотално компроментиран президент и главнокомандващ.
Ето https://www.facebook.com/share/v/1C8chF5dEq/

# 19 803
  • София
А, извинявайте, ама това ли е най-важното в момента? Голяма работа станало, все пак съвет за мир е, не за война. Пак се прави от мухата слон. Забавното е, че го направиха ГЕРБ, не Радев. Grinning САЩ продължават да са велика сила, довчера нали се кълняхте в тях. Когато водят войни ги подкрепяте, когато говорят за мир сте против... Какви са тия ценности?! Промяната във външната им политика няма да си отиде с Тръмп, както се надявате, така че свиквайте!

Много е важно, защото определя външнополитическата ориентация на страната. Да се наредиш в частна ОПГ до страни като Беларус, Русия и т.н. си е срамно и скандално.
Не помня дали пуснал или предложих да пусна устава на т.нар. съвет за мир на Тръмп и фамилия. Попрочетете малко и вижте за какво става въпрос.
Хем съм изненадана, защото Борисов има много силно чувство за навеждане и оцеляване (не очаквах, че ще се набута на първо място там, а ще се сниши и ще изчака, както обичайно).
Хем не съм изненадана, след като той сам си каза #Кой казва и кой изпълнява.

# 19 804
И като какъв точно Асен Василев да има "изразена позиция"?

# 19 805
Като лидер на партия.

# 19 806
Огромно значение има позицията на Василев. Става въпрос за Европейското бъдеще на България, за принципи и морал. И за топки.

Асен Василев е показал, че има топки. И всички на хранилка от руския газ помнят. РР тогава нарече АВ и КП шарлатани, а ИТН малко след това бутнаха кабинета Петков. А аз бях изключително горда от позицията на българското правителство, не са много такива моменти.

# 19 807
  • София
Направо съм като гръмнат Laughing
Скрит текст:
Европейското ни бъдеще съвсем отича в канала.

ГЕРБ просто ме изгубиха, съжалявам. А тъкмо се бях навил да гласувам за тях. Вече наистина не знам за кого. ПП-тата са изключително зле, останалите са на руска хранилка.

Не виждам шансове тази простотия да не мине в парламента. След като ГЕРБ и ДПСНН се определиха, а останалите са явни русофили....

Браво на Желязков: ние барабар с Беларус и африканските диктатури, а не заедно с европейските ни партньори.
Преференциално за ДБ.

Бих казала - преференциално за личности.

Когато става дума за национални интереси и това, как се представя България в очите на света и особено пред ЕС, където имаме доста преки интереси, не мисля, че личните преференции, дали за Радев, дали за Василев, имат значение, или поне би трябвало да са на заден фон.
В случая тоя подпис на Желязков ни показва като страна в много неизгодна позиция на безгръбначни мекотели, която бърза да се обърне накъдето духа вятъра. Нещо, в което не знам остана ли здравомислещ човек да се съмнява, ама защо и другите хора да го виждат така публично.

Даже и това не, защото след няколко месеца така ще ги тресне, че няма да знаят откъде им е дошло.

# 19 808
  • София
Може пък да е за добро. Не бързайте да се отчайвате. Grinning
Ако не трябва да даваме пари, в общи линии няма никакво значение освен символично - навеждане към новия властови център отвъд океана. Но какво пък - хубава дъвка за възмущения се получи. Щеше да е още по-хубава ако Радев го беше направил, да е в едно всичко, срещу което е модерно да се плюе, но и така става.

# 19 809
  • София
Има ли изразена позиция по случая от Асен Василев, че нещо силно се напрегнах?

Има.
https://www.facebook.com/prodalzhavamepromyanata

# 19 810
Граждани за Евразийско Развитие на България
или
Грешки в Европейското Развитие на България.

И двете са верни. Факт.

# 19 811
  • София
Мне, по стародавна форумна традиция, ППДБ са виновни.

Някой нещо да е казал в случая за Радев, че ни в клин, ни в ръкав го споменавате в контекст виновност за подписа на Желязков? Сериозно ли това е най-важното в момента, на фона на случващото се? Докато цялата държава се скандализира от действията на Желязков, тук гласуват ИК. Ма важното е Радев да е ок.

Бу, ако имаш време и възможност, сподели с две думи какво казват на тези анализи.
А, извинявайте, ама това ли е най-важното в момента? Голяма работа станало, все пак съвет за мир е, не за война. Пак се прави от мухата слон. Забавното е, че го направиха ГЕРБ, не Радев. Grinning САЩ продължават да са велика сила, довчера нали се кълняхте в тях. Когато водят войни ги подкрепяте, когато говорят за мир сте против... Какви са тия ценности?! Промяната във външната им политика няма да си отиде с Тръмп, както се надявате, така че свиквайте!
Те са против, само когато Тръмп ги прави тия работи. Ако бяха демократите щеше да има аплодисменти.
Реално си тече разграждане на глобалистките структури, по един или друг начин. Тръмп го прави доста слонски и нарцистично, не е елегантно, но ... с това разполагаме. Струва ми се, че процесът е необратим и чакането да се върне старото след края на мандата му е напразно.

# 19 812
Като гледам новините всички са във възторг🤣

# 19 813
  • София
И аз не виждам драма с този подпис на Желязков.
Напротив, драмата е огромна. Това показва кой дърпа юздите у нас. И не големите държави от ЕС, с които БИ ТРЯБВАЛО да сме ние. И показва, че просто няма кой да предотврати този преврат, който се случва в момента у нас.
Големите държави в ЕС също обръщат палачинката, четете. Няма вече много кой да се дърпа, та ние ли.

# 19 814
  • София
Май-май коалиция с Радев на ППДБ е по-добре. Той отклони тази покана
Подготовката на почвата за бъдещата сглобка е започнала. Blush

От кого? Великият стратег ББ ли я подготвя? Или тройката ДП-ББ-РР?

Общи условия

Активация на акаунт