Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 635 773
  • 22 167
  •   33
Отговори
# 19 785
И като какъв точно Асен Василев да има "изразена позиция"?

# 19 786
Като лидер на партия.

# 19 787
Огромно значение има позицията на Василев. Става въпрос за Европейското бъдеще на България, за принципи и морал. И за топки.

Асен Василев е показал, че има топки. И всички на хранилка от руския газ помнят. РР тогава нарече АВ и КП шарлатани, а ИТН малко след това бутнаха кабинета Петков. А аз бях изключително горда от позицията на българското правителство, не са много такива моменти.

# 19 788
  • София
Направо съм като гръмнат Laughing
Скрит текст:
Европейското ни бъдеще съвсем отича в канала.

ГЕРБ просто ме изгубиха, съжалявам. А тъкмо се бях навил да гласувам за тях. Вече наистина не знам за кого. ПП-тата са изключително зле, останалите са на руска хранилка.

Не виждам шансове тази простотия да не мине в парламента. След като ГЕРБ и ДПСНН се определиха, а останалите са явни русофили....

Браво на Желязков: ние барабар с Беларус и африканските диктатури, а не заедно с европейските ни партньори.
Преференциално за ДБ.

Бих казала - преференциално за личности.

Когато става дума за национални интереси и това, как се представя България в очите на света и особено пред ЕС, където имаме доста преки интереси, не мисля, че личните преференции, дали за Радев, дали за Василев, имат значение, или поне би трябвало да са на заден фон.
В случая тоя подпис на Желязков ни показва като страна в много неизгодна позиция на безгръбначни мекотели, която бърза да се обърне накъдето духа вятъра. Нещо, в което не знам остана ли здравомислещ човек да се съмнява, ама защо и другите хора да го виждат така публично.

Даже и това не, защото след няколко месеца така ще ги тресне, че няма да знаят откъде им е дошло.

# 19 789
  • София
Може пък да е за добро. Не бързайте да се отчайвате. Grinning
Ако не трябва да даваме пари, в общи линии няма никакво значение освен символично - навеждане към новия властови център отвъд океана. Но какво пък - хубава дъвка за възмущения се получи. Щеше да е още по-хубава ако Радев го беше направил, да е в едно всичко, срещу което е модерно да се плюе, но и така става.

# 19 790
  • София
Има ли изразена позиция по случая от Асен Василев, че нещо силно се напрегнах?

Има.
https://www.facebook.com/prodalzhavamepromyanata

# 19 791
Граждани за Евразийско Развитие на България
или
Грешки в Европейското Развитие на България.

И двете са верни. Факт.

# 19 792
  • София
И аз не виждам драма с този подпис на Желязков.
Напротив, драмата е огромна. Това показва кой дърпа юздите у нас. И не големите държави от ЕС, с които БИ ТРЯБВАЛО да сме ние. И показва, че просто няма кой да предотврати този преврат, който се случва в момента у нас.
Големите държави в ЕС също обръщат палачинката, четете. Няма вече много кой да се дърпа, та ние ли.

# 19 793
  • София
Май-май коалиция с Радев на ППДБ е по-добре. Той отклони тази покана
Подготовката на почвата за бъдещата сглобка е започнала. Blush

От кого? Великият стратег ББ ли я подготвя? Или тройката ДП-ББ-РР?

# 19 794
  • София
Ох, днес е малко рано за 1-ви април. Асен Василев бил лидер на "някаква" партия. Европейските страни били обръщали палачинката.
Къде ги четете тези неща, бе, хора.
Дайте и ни де прочетем, да се образоваме малко.
Само да не е Дачков. Simple Smile

# 19 795
Има ли изразена позиция по случая от Асен Василев, че нещо силно се напрегнах?

Интересно, че ПП и ДБ излязоха с отделни позиции. Първо с позиция излязоха от ДБ.

# 19 796
Дано е вярно, че се разделят.

# 19 797
  • София
Намерих. В същия тон е.
https://www.facebook.com/dabulgaria.bg

Бойко този път сам се простреля. За да спасява намагнитените.

# 19 798
  • София
Естествено, че не се разделят, това за мокрите сънища на борисов, ама ще чака Simple Smile Просто ДБ бяха първи с изявлението си.

Аз, честно да ви кажа, място не мога да си намеря от гняв. Тъкмо успяхме да си влезем на мястото в Европа, ама буквално преди няколко седмици - и вече сме се запътили към прегръдките на новите диктатури. Толкова е гнусно, че ми се повдига.

Значи трябва да сме там и да не ги пуснем да излязат, докато не направят каквото е нужно да излезем от тоя кенеф, в който ни набутаха.

# 19 799
Аз пък очаквам хвалебствено слово за Желязков от  ББ...Авера му вече каза, че е доволен...

Общи условия

Активация на акаунт